Pameginsiu apibudint savo problema. 1.9 PD, 96 kW, 2002. Zodziu man nesiveda salta kai buna koks -16, gali nesikurt ir prie -12 jei ilgiau pastovi, dvi- tris dienas. Nemeta isvis jokio dumo, atrodo, kad isvis ten nebutu dyzelio, net grobimo nera, bet vos timtelejus iskarto uzsiveda. Kiek domejausi ir klausinejau visu, tai man pasake tokia isvada, kad kaltos purkstuku gumeles, kad galvoje jau per daug isesti grioviai ir ten praleidzia dyzeli. Po to kiti meistrai pasake, kad jei nedaugeja tepalo kartery, nepatenka dyzelio, tai sitas variantas netinka. Bet visgi as pasikeiciau tas gumeles purkstuku, lygtais ir pagerejo, bet tik siltai, pradejo griebt greiciau, nes kartais reikdavo ir siltai 3-6 s pasukt. O kartais is puses abaroto uzsiveda. Dar viena dalyka pastebejau, kad kai buna pilnas bakas lengviau kuriasi, bet cia gal logiska, kada kuras baiginejasi tai ir sunkiau ji parstumt.
Po to viena diena vaziuodamas pastebejau, kad man nebeliko traukos, kazkaip sunkiai vaziuoja, galiausiai supratau, kad uzgnybe stabdzius. Tai as po kiek laiko prispaudziau slangele, ten kur yra siurblys, kuris duoda vakuma stabdziam ir kuro sistemai. Kiek pergazavus stabdziai atsoko. Tai as po to ta slanga apsilikoninau, nes ji ten labai lengvai tabalavo. Ir lyg buvo pagereje, iskart jautesi kad vedimasis pasidare daug geresnis, vesdavosi is puses sukio. Bet viena ryta buvo -29 ir nesivede, patempus iskart uzsivede. Taigi, bukit geri padekit, nebezinau kas cia gali but. Gal tas siurblys parejes. Zvakes tvarkoj, akumas ir starteris geri, tepalai taip pat, filtrai pakeisti.
P.S. Ir nesuprantu kodel neleidzia ikelt nuotraukos...