As tuos intervalus turejau omenyje del to, kad prie ju didziausia. Anksciau kaip ir sakiau man prie tu intervalu pradedavo platmases kratytis..
O siaip vibracija jauciausi ne tik tuose intervaluose. Gal sakykim jau virs tu 2100-2200rpm kaip ir visai minimali pasidaro. Kaip ir minejau prie didesnes apkrovos, kaip vaziuojama i kalna iskart pasijaucia didesne vibracija. Purkstukus keiciau nes seniai jie man itarima kele, tik meistrai vis atkalbinejo to nedaryti. Bet juk is esmes jeigu purkstukai geri, nieko beveik neprarandu.. Nes juos galiu parduoti. Del smagracio irgi itarimu turejau, bet kazkada cia teko nuimineti deze, tai meistrai sake tipo dar normaliai( cia man sunku ivertinti ju ta skale normaliai
).. Tai istikro ir nezinau. Tik klausimas ar galetu buti vibracija del smagracio jeigu apsukus keliu ant laisvo begio? Kartais buna, kad prie sankryzos kai ziema stabdau su pavaromis ir metant i zemesni begi arba kaip i laisva jau imetu toks idomus garsas pasigirsta ir suvibravimas. Sunkoka cia ir nupasakoti, simptomas toks lyg ir su smagraciu kazkas jau butu negerai.
Tas ir blogiausia su tais smagraciais , jau nuimtas sunkiai nustatyti ar geras, o uzdetas dar sunkiau. Kartais jis sukinejasi i abidvi puses ir jokio spirokliavimo neturi, o uzdetas kuo pauikiausiai dirba, nedadarytas jis truputi, tai kaip ir loterija gaunasi.