Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: TDI cipavimas  (Skaityta 396037 kartus)

Neprisijungęs VIMOTA

• Įrašai: 94
    • Žiūrėti profilį
Re: TDI cipavimas
« Atsakymas #750: 2012 Vasario 01, 05:02:11 »
Asmeniðkai man pakako ir vienos auto, darytos Vimotoje, kad ten nebevaþiuoèiau. ;) Kelis artimus paþástamus turiu, kurie irgi skundësi ir ne vienà kartà pas tave Vitoldai vaþiavo persidaryti. Aiðku, visi esame þmonës ir t.t., visi klystame, visko bûna, bet bûtent ant manæs pasireiðkë kaþkoks gal nedadarymas ar kas, po kurio kitur darausi. Nedarau antireklamos, vistiek niekas nenukonkuruos vimotos prekinio þenklo, tiesiog pasakiau savo nuomonæ. ;)

keliolikta karta pasakei :) ? jau as net mintinai moku :)

Neprisijungęs VIMOTA

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #751: 2012 Vasario 01, 05:03:31 »
O kur dar galima LT pasicipuot kokybiskai?Gal kur yra pigiau,bet kazkaip nesinori i neisbandytas vietas vaziuot.Man labai toli po to vazinet cipuotoju klaidu taisyt :)

kokia masina ir koks variklis ir pasakysiu tau ka daryt.

Neprisijungęs VIMOTA

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #752: 2012 Vasario 01, 05:05:33 »
klausimas vimotai :) pas mane idetas is vokietijos parsiustas cipas, ilituotas lizdas, tai mikroschemos issiima be vargo, beda tame kad neberandu originaliu mikroschemu, tai mane domina ar norint pas jus uzcipuoti reikalingos orig. mikroschemos, ar viskas daroma ant nauju ir senosios lieka savininkui?

ziurint kokia masina ir kas kaip. originaliu failu turiu virs 21.000 taip kad tikriausiai rasiu orig.

Neprisijungęs VIMOTA

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #753: 2012 Vasario 01, 05:12:58 »
Nu bet dumas galios nedadeda, dumas atsiranda kai atitinkama kieki degalu sudegint truksta oro. Jei uzmini atsiranda dumas ir turbai normaliai uzsiputus dingsta, tada dar ok, bet jei ir varo pastoviai dugna uzmynus, tai biski reiktu pasimazint degalu kieki arba didint turbos slegi, kas atsiliepia paciai turbai. Aisku dar degimas kazkiek pagelbetu sitoj situacijoj.

tai dar priklauso ir nuo variklio technologijos.. kad 2.0tdi dumi po chipavimo tai ne esu mates, bet kad C4 2.5 dumina tiek pries, tiek po tai faktas ir gali ten ankstint, turbint ka nori daryt vistiek bus dumas.

Neprisijungęs kubikas

• Įrašai: 1813
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #754: 2012 Vasario 01, 06:59:19 »
klausimas vimotai :) pas mane idetas is vokietijos parsiustas cipas, ilituotas lizdas, tai mikroschemos issiima be vargo, beda tame kad neberandu originaliu mikroschemu, tai mane domina ar norint pas jus uzcipuoti reikalingos orig. mikroschemos, ar viskas daroma ant nauju ir senosios lieka savininkui?

ziurint kokia masina ir kas kaip. originaliu failu turiu virs 21.000 taip kad tikriausiai rasiu orig.
a4 97` 1,9 81kw quattro, o tai kaip visdelto su paciom mikruskem? ant tu paciu rasosi ar ant nauju?

Neprisijungęs Kamuto

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #755: 2012 Vasario 01, 10:14:51 »
Asmeniðkai man pakako ir vienos auto, darytos Vimotoje, kad ten nebevaþiuoèiau. ;) Kelis artimus paþástamus turiu, kurie irgi skundësi ir ne vienà kartà pas tave Vitoldai vaþiavo persidaryti. Aiðku, visi esame þmonës ir t.t., visi klystame, visko bûna, bet bûtent ant manæs pasireiðkë kaþkoks gal nedadarymas ar kas, po kurio kitur darausi. Nedarau antireklamos, vistiek niekas nenukonkuruos vimotos prekinio þenklo, tiesiog pasakiau savo nuomonæ. ;)

zadejau ta pati rasyt :DDD

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1554
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #756: 2012 Vasario 01, 10:18:33 »
a4 97` 1,9 81kw quattro, o tai kaip visdelto su paciom mikruskem? ant tu paciu rasosi ar ant nauju?

nesijaudink taip. net jei vienkartines vokietis idejo, tai naujos/daugkartines ne karve kainuoja.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #757: 2012 Vasario 01, 15:35:22 »

Nu ir? O pradžią šito viso žinai? Greičiausiai ne, tai ir patylėk. Esmė buvo, kad VISĄ variklio skyrių pertikrinau, visi mazgai buvo ant stendo pertikrinti, o bėdos dingo tik kitur persičipavus. Matosi, kad pasiduodi bandos jausmui.

Neprisijungęs ollo76

• Įrašai: 699
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #758: 2012 Vasario 01, 18:51:31 »
O kur dar galima LT pasicipuot kokybiskai?Gal kur yra pigiau,bet kazkaip nesinori i neisbandytas vietas vaziuot.Man labai toli po to vazinet cipuotoju klaidu taisyt :)

Pas mane dabar viskas OK.Tik sankaba  pasikeist teko :) A6 1.9TDi 96kW AWX pas mane.P.s diskatorius tinka nuo 132 kW ir rakieta!

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #759: 2012 Vasario 01, 19:04:10 »

Pas mane dabar viskas OK.Tik sankaba  pasikeist teko :) A6 1.9TDi 96kW AWX pas mane.P.s diskatorius tinka nuo 132 kW ir rakieta!

Kiek ag prisukai jei nepaslaptis :]

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #760: 2012 Vasario 01, 19:19:29 »
Tu manai as zinau,kiek ten tu ag? ;DNulekiau i Kauna,padare ir lekiu davolnas namo.Zinau tik tiek,kad jaucias kaip diena ir naktis.Tik pacipavus nebegalejo davest man ten visko,nes sankaba bais buksavo.sake susitvarkius atlekt,patikrins dar viska.Bet kadangi masina skrieja,tai ko ten vaziuot trukdyt zmones ;)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #761: 2012 Vasario 01, 19:30:06 »
Tu manai as zinau,kiek ten tu ag? ;DNulekiau i Kauna,padare ir lekiu davolnas namo.Zinau tik tiek,kad jaucias kaip diena ir naktis.Tik pacipavus nebegalejo davest man ten visko,nes sankaba bais buksavo.sake susitvarkius atlekt,patikrins dar viska.Bet kadangi masina skrieja,tai ko ten vaziuot trukdyt zmones ;)

galvojau sukai ant stendo :]

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #762: 2012 Vasario 01, 19:48:25 »
ant vaziavimo jaucias,man to ir uztenka :)dariau 4 masinas,nei karto nesukau.Ir taip 550lt sumoki uz nematoma daikta.Jeigu va butu akcija kokia visiem besicipiuojantiem nemokamai prasuka,tai pasinaudociau tuo :-]

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #763: 2012 Vasario 01, 19:55:41 »
ant vaziavimo jaucias,man to ir uztenka :)dariau 4 masinas,nei karto nesukau.Ir taip 550lt sumoki uz nematoma daikta.Jeigu va butu akcija kokia visiem besicipiuojantiem nemokamai prasuka,tai pasinaudociau tuo :-]
tai uz ka moket bapkes jei nesijaustu ;] smalsumo delei galetum palekt kur ant stendo ir prasukt :D manau ir paciam idomu kiek ag yra ;)

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #764: 2012 Vasario 01, 20:03:40 »
kazkaip lb to nesureiksminu.Masinu kruva namie ir taip vos speju eit aplink jas ;)Maciau si ta nusimanai apie  programas.Kazin ar galima pakelt PD apsukas?

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #765: 2012 Vasario 01, 20:06:06 »
Pas mane jos tik 840rpm,todel juntama vibracija.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #766: 2012 Vasario 01, 20:07:15 »
sukelt tai galima :] tik logino tai nz :D

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #767: 2012 Vasario 01, 20:10:49 »
Kur ji rast ta LOGina?Turiu VAG COM laida :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #768: 2012 Vasario 01, 20:14:01 »
tik zinot :] bandyk pagooglint gal rasi ka.

Neprisijungęs juozasu

• Įrašai: 780
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #769: 2012 Vasario 02, 10:42:20 »
Kur ji rast ta LOGina?Turiu VAG COM laida :)

"12233" netinka?

Neprisijungęs Kamuto

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #770: 2012 Vasario 02, 10:49:53 »
Asmeniðkai man pakako ir vienos auto, darytos Vimotoje, kad ten nebevaþiuoèiau. ;) Kelis artimus paþástamus turiu, kurie irgi skundësi ir ne vienà kartà pas tave Vitoldai vaþiavo persidaryti. Aiðku, visi esame þmonës ir t.t., visi klystame, visko bûna, bet bûtent ant man¿s pasireiðkë kaþkoks gal nedadarymas ar kas, po kurio kitur darausi. Nedarau antireklamos, vistiek niekas nenukonkuruos vimotos prekinio þenklo, tiesiog pasakiau savo nuomon¿. ;)

Nu ir? O pradžią šito viso žinai? Greičiausiai ne, tai ir patylėk. Esmė buvo, kad VISÀ variklio skyrių pertikrinau, visi mazgai buvo ant stendo pertikrinti, o bėdos dingo tik kitur persičipavus. Matosi, kad pasiduodi bandos jausmui.
bla bla bla dar palok :) nu buvo tai buvo, pasakei 5 kartus jau :) negi visa gyvenima kartosi dabar? :)

Neprisijungęs juozasu

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #771: 2012 Vasario 02, 11:44:06 »
bla bla bla dar palok :) nu buvo tai buvo, pasakei 5 kartus jau :) negi visa gyvenima kartosi dabar? :)

Suprask vieną dalyką, nuoskaudos lengviau pasimiršta, jei tas, kuris padarė tą "nuoskaudą" nuoširdžiai atsiprašo ir prisipažįsta klydęs. O jeigu išdidumas neleidžia atsiprašyti ir pripažinti savo klaidų, tai nors ir 15 kartų tegul rašo, aš Evaldą puikiai suprantu.
Tačiau, jei buvo pripažinta kaltė ir atsiprašyta, o Evaldas vistiek nerimsta, na reiktų atleisti ir pamiršti tą įvykį, tokiu atveju, visko pasitaiko, kaip sakoma: "neklysta tie, kurie nedirba".

P.S. Atsiprašau už OT, bet negaliu tylėti, kai nuoskaudą patyrusį žmogų dar bando išdidžiai pažeminti.

Neprisijungęs deleted

• Banned!
  • Įrašai: 0
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #772: 2012 Vasario 02, 11:55:29 »
Juozasu,o kas aplamai ivyko po to taremo blogo cipavimo?ar nedaskaiciau ko nors?kokia ten problema buvo po cip?

Neprisijungęs juozasu

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #773: 2012 Vasario 02, 12:01:21 »
Juozasu,o kas aplamai ivyko po to taremo blogo cipavimo?ar nedaskaiciau ko nors?kokia ten problema buvo po cip?
Bijau, kad "nedaskaitei" ;), daskaityk, porą kartų rašė, kad geso mašina po chipavimo:

Nenoriu plėstis, tiesiog jau kelis kartus teko susidurti su tuo. Kad ir pvz auto gesinėjimas buvo kaltė iš tavo pusės, o ne iš mano techninės auto pusės, kaip kad tu minėjai ;)

Neprisijungęs deleted

• Banned!
  • Įrašai: 0
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #774: 2012 Vasario 02, 12:16:02 »
O kaip sita problema buvo pasalinta, pakoreguojant programa ar tiesiog perasant visa is naujo? ir kaip tas uzgesimas buvo,ant laisvu ar vaziuojant?