Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: TDI cipavimas  (Skaityta 402329 kartus)

Neprisijungęs kubikas

• Įrašai: 1813
    • Žiūrėti profilį
Re: TDI cipavimas
« Atsakymas #725: 2012 Sausio 31, 23:52:07 »
klausimas vimotai :) pas mane idetas is vokietijos parsiustas cipas, ilituotas lizdas, tai mikroschemos issiima be vargo, beda tame kad neberandu originaliu mikroschemu, tai mane domina ar norint pas jus uzcipuoti reikalingos orig. mikroschemos, ar viskas daroma ant nauju ir senosios lieka savininkui?

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1554
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #726: 2012 Vasario 01, 00:01:02 »
Jei pas mane su tokio problemom atkristum, tai sakyciau skonio reikalas. Galima ir originala rast ir ji patiurlinti.
O galima paziureti ka vokietis padare ir pakoreguoti iki savo skonio.

Neprisijungęs kubikas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #727: 2012 Vasario 01, 00:14:08 »
realiai as nesiskundziu nei trauka, nei ekonomija, man tik keista kad nera to juodo dumo kaip visi rekia, kad po cipo jis buna ispudingas, tai gal videlto verta butu pacipuot lietuviskai?

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #728: 2012 Vasario 01, 00:15:41 »
realiai as nesiskundziu nei trauka, nei ekonomija, man tik keista kad nera to juodo dumo kaip visi rekia, kad po cipo jis buna ispudingas, tai gal videlto verta butu pacipuot lietuviskai?

tai reiskia, geras chiptiuningas jei ner dumo ;]

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #729: 2012 Vasario 01, 00:21:29 »
arba labai nezymus tuningas, o tau atrodo kad vaziuoja super. Galbut vaziuoja kaip nesudroztas 81kw.

Neprisijungęs kubikas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #730: 2012 Vasario 01, 00:24:28 »
na vokietis uzgarantavo, kad butent kaip mano(81kw) motrui, jei visi mazgai tvarkingi, viskas bus ok, beja atsiunte su garantijom kad netikus prekei galima be problemu grazint, gaila firmos neatsimenu, ka veziau, ir kas vaziavo, visi pasake kad tikrai l.gerai vaziuoja,
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Vasario 01, 00:26:11 sukūrė kubikas »

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #731: 2012 Vasario 01, 00:40:53 »
Jei pasidalintum savo kompu, tai as tau atliksiu ekspertize, ka ir kiek didino. Ka tai turetu itakoti. Aisku yra niansu.

geras pavyzdys apturejau ABT tiurlingo pavyzdy. vokietis siek tiek miligramu kuro padidino ant 3700-4200 apsuku. wow.
tik susimastai kaip daznai at tokiu aps vazineji. Bet zmogelis-valdytojas sako, kad jam traukia zymiai geriau ant zemu su cipu, ir ekonomija geresne.

arba kitas ABT variantas. kuro ribojimas nukeltas nuo 4500 iki 4800rpm. Na dar degima siek tiek paankstino ant aukstu (kaip forumecio GTA stiliumi). wauuu. Irgi ekonomija ir visas kitas farsas pagerejo.

Na tai belieka tik peciais pakilnoti. Placebas labai galingas daiktas.

Neprisijungęs kubikas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #732: 2012 Vasario 01, 00:47:07 »
na as kompa galiu istraukt be problemu, man ir paciam idomu ka ten vokietis pricipavo :) kiek pinigu?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #733: 2012 Vasario 01, 00:53:55 »
Jei pasidalintum savo kompu, tai as tau atliksiu ekspertize, ka ir kiek didino. Ka tai turetu itakoti. Aisku yra niansu.

geras pavyzdys apturejau ABT tiurlingo pavyzdy. vokietis siek tiek miligramu kuro padidino ant 3700-4200 apsuku. wow.
tik susimastai kaip daznai at tokiu aps vazineji. Bet zmogelis-valdytojas sako, kad jam traukia zymiai geriau ant zemu su cipu, ir ekonomija geresne.

arba kitas ABT variantas. kuro ribojimas nukeltas nuo 4500 iki 4800rpm. Na dar degima siek tiek paankstino ant aukstu (kaip forumecio GTA stiliumi). wauuu. Irgi ekonomija ir visas kitas farsas pagerejo.

Na tai belieka tik peciais pakilnoti. Placebas labai galingas daiktas.

Mates mano stiliu, kad taip drasiai teigi?  :V

Neprisijungęs deleted

• Banned!
  • Įrašai: 0
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #734: 2012 Vasario 01, 01:00:17 »

GTA,zinai ta tavo fraze jau atsibodo... nera dumo,tai geras ciptiuning... neduosi atitinkamai kuro,nebus ir atitinkamai galios. tu ka nori pasakyt ir nauji tdi varikliai nemeta dumo,kai gauna apkrova aukstesniais begiais...? zmones cipuoja auto noredami galios o ne eco... nepradek vel visko is naujo.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #735: 2012 Vasario 01, 01:02:00 »

GTA,zinai ta tavo fraze jau atsibodo... nera dumo,tai geras ciptiuning... neduosi atitinkamai kuro,nebus ir atitinkamai galios. tu ka nori pasakyt ir nauji tdi varikliai nemeta dumo,kai gauna apkrova aukstesniais begiais...? zmones cipuoja auto noredami galios o ne eco... nepradek vel visko is naujo.

Labai tingiu su tavim gincytis :) bet jei idomu kazkur kelis puslapius atgal esu imetes kaip mano auto meta "duma" sukant ant dyno ;]

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #736: 2012 Vasario 01, 01:07:25 »
Tebunie ant dyno,man tie rodikliai visai neidomus... o kaip realiai gatveja? tarkim 3 begiu vaziuoji 2000rpm.ir duodi staiga daug gazo... ar nori pasakyti,kad nebus jokio dumo pas dyzeli....!? nejuokink. ir naujos masinos meta dumo kai gauna apkrova zemesniuose sukiuose.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #737: 2012 Vasario 01, 01:08:55 »
Tebunie ant dyno,man tie rodikliai visai neidomus... o kaip realiai gatveja? tarkim 3 begiu vaziuoji 2000rpm.ir duodi staiga daug gazo... ar nori pasakyti,kad nebus jokio dumo pas dyzeli....!? nejuokink. ir naujos masinos meta dumo kai gauna apkrova zemesniuose sukiuose.

Ka turi galvoj jokio ;]  nespjauna debesies ;] pre veidrodeli jo tikrai nesimato ;] vaziuojantys is paskos taip pat nemato kazkokiu baisybiu ;] svelnus permatomas juodas dumelis.

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #738: 2012 Vasario 01, 01:13:13 »

Ka turi galvoj jokio ;]  nespjauna debesies ;] pre veidrodeli jo tikrai nesimato ;] vaziuojantys is paskos taip pat nemato kazkokiu baisybiu ;] svelnus permatomas juodas dumelis.

Na sitaip mes nesusikalbesim...  :D ir as galiu vazineti dviem rezimais... 1. jokio dumo... 2. svelnus grazus juodo dumo sukurys,per sonini veidrodeli matomas...  :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #739: 2012 Vasario 01, 01:16:08 »

Na nezinau :) tu klausei prie apkrovos ;] as tau atsakiau 3 begiu varant kad ir tuos 2k ar 1.8k rpm dejus gaza iki dugno ;] ner jokiu juodu dumu kurie butu matomi per veidrodeli. ;]
Citata
Na sitaip mes nesusikalbesim...  :D ir as galiu vazineti dviem rezimais... 1. jokio dumo... 2. svelnus grazus juodo dumo sukurys,per sonini veidrodeli matomas...  :)

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #740: 2012 Vasario 01, 01:20:32 »

Na nezinau :) tu klausei prie apkrovos ;] as tau atsakiau 3 begiu varant kad ir tuos 2k ar 1.8k rpm dejus gaza iki dugno ;] ner jokiu juodu dumu kurie butu matomi per veidrodeli. ;]
Citata

Tai sekantis klausimas. cia kalbi apie savo auto?koks ten variklis ir kiek siuo metu sukeltu NM ir kw ?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #741: 2012 Vasario 01, 01:22:25 »

Citata

Tai sekantis klausimas. cia kalbi apie savo auto?koks ten variklis ir kiek siuo metu sukeltu NM ir kw ?

Apie savo, jei butum atvares kelis puslapius atgal, man netektu kartotis :] 177ag 430nm 2.0tdi bus keliama daugiau, o tada bus matyt kaip dumas ;]

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #742: 2012 Vasario 01, 01:25:14 »

Citata

Apie savo, jei butum atvares kelis puslapius atgal, man netektu kartotis :] 177ag 430nm 2.0tdi bus keliama daugiau, o tada bus matyt kaip dumas ;]

Kitas klausimas... Per kiek sekundziu surenki nuo 0 iki 100 ?

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #743: 2012 Vasario 01, 01:25:59 »

Kad juodas dumukas tik is kisenes pinigus traukia, galios nedadeda :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #744: 2012 Vasario 01, 01:27:13 »
nematavau, per kiek :] bet begejas gana gerai. abydna kad ne quattro ;] nes degina ratus.

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #745: 2012 Vasario 01, 01:32:32 »
nematavau, per kiek :] bet begejas gana gerai. abydna kad ne quattro ;] nes degina ratus.

Na bet galetum isbandyt realybeja,kelyje... ar sugebetum ryt isbandyt ir atsakyt i klausima? man tiesiog idomu kiek pasikeite nuo originalios programos galimybes nuo 0 iki 100.

Vytoksas,ne tame esme kiek ryja ar daug kainuoja tas dumas...

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #746: 2012 Vasario 01, 01:34:48 »

Na bet galetum isbandyt realybeja,kelyje... ar sugebetum ryt isbandyt ir atsakyt i klausima? man tiesiog idomu kiek pasikeite nuo originalios programos galimybes nuo 0 iki 100.

Na as tau galiu ataskyt, su originale ner ka lygint ;] kada prie progos galesiu nufilmuot kaip ima greiti, bet tai nereiskia, kad tuo uzsiimsiu ryt :]

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #747: 2012 Vasario 01, 01:37:48 »

Na as tau galiu ataskyt, su originale ner ka lygint ;] kada prie progos galesiu nufilmuot kaip ima greiti, bet tai nereiskia, kad tuo uzsiimsiu ryt :]

Butu idomu,pafilmuok.bet ir laika ismatuok... tau tai vieni juokai...  (h)

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #748: 2012 Vasario 01, 01:38:16 »
Nu bet dumas galios nedadeda, dumas atsiranda kai atitinkama kieki degalu sudegint truksta oro. Jei uzmini atsiranda dumas ir turbai normaliai uzsiputus dingsta, tada dar ok, bet jei ir varo pastoviai dugna uzmynus, tai biski reiktu pasimazint degalu kieki arba didint turbos slegi, kas atsiliepia paciai turbai. Aisku dar degimas kazkiek pagelbetu sitoj situacijoj.

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #749: 2012 Vasario 01, 01:45:25 »
Nu bet dumas galios nedadeda, dumas atsiranda kai atitinkama kieki degalu sudegint truksta oro. Jei uzmini atsiranda dumas ir turbai normaliai uzsiputus dingsta, tada dar ok, bet jei ir varo pastoviai dugna uzmynus, tai biski reiktu pasimazint degalu kieki arba didint turbos slegi, kas atsiliepia paciai turbai. Aisku dar degimas kazkiek pagelbetu sitoj situacijoj.

Taip su situo sutinku,bet ne apie tai kalba eina.

p.s. vsio,gana... sleep time...  zzz
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Vasario 01, 01:47:33 sukūrė Silwer103 »