Vargau ir aš su vimota, ir šiaip gal kokius tris žmones suskaičiuoju, kurie ne kartą po čipavimo važiavo ir prašė, kad perdarytų.
Ir galiausiai įrašė originalią? Kaip kažkuris forumietis parašė, kad "nieko nėra geriau už originalą".
Bet kažkaip sunku patikėti, žmogus atrodo ir BOSH kursuose čiptuning srityje buvo ir 10 ar daugiau metų dirba Lietuvoje, prieš čipavimą ir po tikrina mašiną, suka ant stendo, jei kas negerai po čipavimo - paderina, pakoreguoja.
Man jis pradžioje priskiedė, kad su mano mašina kažkas blogai, nors prieš čipavimą važiavo idealiai. Buvo patikrintas siurblys, purkštukai ir t.t. Viskas ledinės būklės. Tada vėl nuvariau pas jį, jis pasijungė kompą, tipo ale viskas ok. Trečią kartą nuvažiavau, nes nebeištvėriau pastoviaų mašinos užgesinėjimų. Prieš čipavimą irgi nebuvo nieko panašaus. Vėl jis tipo buria, kad viskas ok, nors buvo išvažiavęs su auto kokiai 10min į kelią, o po to išvažiavimo viskas stebuklingai pasitvarkė. Spjoviau nafik į tokius čipuotojus, dabar darausi kitur ir jau ne vieną auto. Kitas reikalas. O vimota kiek pastebėjau, tik ant kitų pastumti moka, mol visi lochai, tik jis dievas pabaltyje.