Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: TDI cipavimas  (Skaityta 402515 kartus)

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
Re: TDI cipavimas
« Atsakymas #475: 2012 Sausio 01, 16:59:06 »
Gerbiamas, GTA,

nesuprantu, kodėl 96 kW PD 1.9 TDI variklis, pasak tamstos geriausias (daugiausia jį siūlote čipavimo temose ir ne tik), pagrįskite savo nuomonę.

kas  cipavo  1.9  96 kw, a6,   kokie  rezultatei, kip   kuro  sanaudos  pasikeicia  ar  daug  padideja ,  ne  lakstant  normalei  vazinejant.

as tokia turejau 6begia :] ziurint kas ir kaip cipuoja, bet is esmes afigienai geras rezultatas, raketa ne auto ;] sanaudos islieka panasios i stocko ;] siti pd mano mylimiausi ;]

o čia rašo:

kas del 96kw tai galiu pasakyti tai vienas is ne ekonomiskiausiu 1.9tdi varikliu.... netgi

110kw ima maziau nei 96kw. kiek man jau teko cipuoti tu 96kw ir kiek su visais pakalbu apie sanaudas iki kol buna cipuota

tai 90% kalba kad 7-9ltr automatas 8-11... cia tokios sanaudos yra kosmosas šauktukas!!

taip temos autorius turetu db nusiminti, bet pries perkant galejai paklausti kad pirkti 96kw ar 74kw ir pasicipuoti...

manau atsakyma turetumet suprasti, kad 74kw yra ekonomiskesnis del geresnio purkstuku sukalibravimo (kuro kiekis /

purkstuku trukme) // kubatura, oro srautas negu kad 96kw, todel 96kw motorai yra neekonomiski.........  o 74kw varikliu

apdovanotas modelis perkant yra visada pigesnis ir jis absoliuciai yra toks pats variklis mechaniska prasme kaip kad 85kw

96 ar 110, daugiau nesivelsiu i galingumus nes pasirodys kad reklmauoju kazka cia.... 

Na ten kur apatinis parasymas tai tikriausiai zmogus to variklio arba neturejas ir prisiklauses bobutes pasakeliu pries miega, arba jam kazkas buvo negerai :] apie 74kw isvis patyliu ten toks pats kaip 96 tik mazesne turbo ir purkstukai kitokie :] tie kas susiperka tuos 74 po to deda is 96 turba ir purkstukus +chip.

Geras todel, kad yra ekonomiskas, galingas, patvarus ir aplamai mazai ko reikalaujantis :] kapota keli atlikt tik servizus.. Pacipavus ji isvis pasaka ne variklis :] Zinoma kaip ir visur buna isimciu, jei nusiperki sudrozta automobili uz cipsu pakelio kaina ir tikiesi rasti bukle kaip fabrike tai tas variklis ne jum. Is esmes sitas variklis uzsitarnavo bloga varda tarp kolukieciu kurie megsta pilti i kuro baka ka tik randa.. Senosios auto vaziuodavo ant visko ir panasiai :] Du metus butent sita 96kw eksplotavau, jokiu problemu :] kaip is jo tik nesityciojau..

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #476: 2012 Sausio 01, 17:00:44 »
GTA - jei gerai pamenu, tai ta citata yra Vitoldo :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #477: 2012 Sausio 01, 17:07:28 »

Ai apie ta zmogu nenoriu net kalbet :D isbanins is forumo uz anti reklama ir panasiai :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #478: 2012 Sausio 01, 17:09:28 »

Ai apie ta zmogu nenoriu net kalbet :D isbanins is forumo uz anti reklama ir panasiai :D

:-] Nesakyk nieko, o tai ir man blogi prisiminimai sukils

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #479: 2012 Sausio 01, 17:10:53 »

:-] Nesakyk nieko, o tai ir man blogi prisiminimai sukils

manau cia daug prisirinktu :D nors man vycka nieko nedares, bet keli pazystami turejo su juo reikalu  ff

Neprisijungęs juozasu

• Įrašai: 780
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #480: 2012 Sausio 01, 19:15:40 »
Na ten kur apatinis parasymas tai tikriausiai zmogus to variklio arba neturejas ir prisiklauses bobutes pasakeliu pries miega, arba jam kazkas buvo negerai :] apie 74kw isvis patyliu ten toks pats kaip 96 tik mazesne turbo ir purkstukai kitokie :] tie kas susiperka tuos 74 po to deda is 96 turba ir purkstukus +chip.

Geras todel, kad yra ekonomiskas, galingas, patvarus ir aplamai mazai ko reikalaujantis :] kapota keli atlikt tik servizus.. Pacipavus ji isvis pasaka ne variklis :] Zinoma kaip ir visur buna isimciu, jei nusiperki sudrozta automobili uz cipsu pakelio kaina ir tikiesi rasti bukle kaip fabrike tai tas variklis ne jum. Is esmes sitas variklis uzsitarnavo bloga varda tarp kolukieciu kurie megsta pilti i kuro baka ka tik randa.. Senosios auto vaziuodavo ant visko ir panasiai :] Du metus butent sita 96kw eksplotavau, jokiu problemu :] kaip is jo tik nesityciojau..

GTA, ačiū, už atsakymą, o kaip dėl 110 kW versijos? Rašo, kad ekonomiškesnis už 96 kW.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #481: 2012 Sausio 01, 19:19:34 »

110kw man rodos ejo tik golfuose ir seatuose audi toks nestovejo :} del ekonomijos abejoju, kad ekonomiskesnis, bet nepasakyciau, kad ir ims ziauriai daug, turetu but panasios sanaudos.
GTA, ačiū, už atsakymą, o kaip dėl 110 kW versijos? Rašo, kad ekonomiškesnis už 96 kW.

Neprisijungęs simioras

• Įrašai: 170
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #482: 2012 Sausio 01, 19:53:27 »
golfas mano 96kw  kol buvo be performanco,tik cipuotas mieste 6-6.5 ede,dabar su didele turba ir ic nepercipuotas dar, 7.5-8 mieste

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #483: 2012 Sausio 01, 22:21:04 »
golfas mano 96kw  kol buvo be performanco,tik cipuotas mieste 6-6.5 ede,dabar su didele turba ir ic nepercipuotas dar, 7.5-8 mieste

mes kalbam apie totalu stocka :) teik gelezim tiek sw ;) bet is esmes tik chipuot ;)

Neprisijungęs simioras

• Įrašai: 170
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #484: 2012 Sausio 02, 12:04:19 »
tai ta suprantu bet cia totali nesamone kad butent 96kw daugiausiai eda,ten pagal ideja gr tik turbut skiriasi,o jei su dakrustais laxto wisi tai nesigilina,ne wienas draugas turi ir seata ir bora ir audi 96kw tai nei pas wiena newalgo daugiau nei 7.5,o tai praktiskai tas pats ka kiti pumpikai eda

Neprisijungęs juozasu

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #485: 2012 Sausio 02, 12:14:04 »
Mano daugiau 5 Litrų/100 km nevalgo, gal visgi liksiu prie savosios nuomonės, kad 1.9 TDI varikliai su VP37 pompa, kol kas ekonomiškumo požiuriu lieka geriausi. O ekoralyje specams pavyko ir 4 L/100 km pasiekti, kai tuo tarpu su nauju PD, tik 5.4 L/100 km. Apie traukos skirtumus čia nekalbu ir net neabejoju, kad PD geriau.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #486: 2012 Sausio 02, 13:11:51 »
Mano daugiau 5 Litrų/100 km nevalgo, gal visgi liksiu prie savosios nuomonės, kad 1.9 TDI varikliai su VP37 pompa, kol kas ekonomiškumo požiuriu lieka geriausi. O ekoralyje specams pavyko ir 4 L/100 km pasiekti, kai tuo tarpu su nauju PD, tik 5.4 L/100 km. Apie traukos skirtumus čia nekalbu ir net neabejoju, kad PD geriau.

Na ziurek kaip geriau :) vp man nepatinka del gazo lago :) O kas del pd ekonomijos tai su c5 96kw 6begia variau per europa :) tada  buvo dar nechipuota, tai apie 120-140kmh laikant pastovus kuro sunaudojimas rode 5.2l/100 :) tai net neznau kaip tam ekoralyje tik 5.4 isspaude, gal cia misriu vaziavimu :)

Neprisijungęs juozasu

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #487: 2012 Sausio 02, 14:19:57 »
Na ziurek kaip geriau :) vp man nepatinka del gazo lago :)

Kad AFN 81 kW (A4 1997m.) gazo lago nepastebėjau, o mano atveju irgi sumažėjo gazo lagas, kai įsidėjau Sharan'o 1996m. ECU (tik gaila, kad ECU jau nebeveikia, kai priderinau Wireingą, kad tiktų Audi 80, nes skyrėsi pin-out'ai kai kurie).

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #488: 2012 Sausio 02, 14:24:02 »
Na ziurek kaip geriau :) vp man nepatinka del gazo lago :)

Kad AFN 81 kW (A4 1997m.) gazo lago nepastebėjau, o mano atveju irgi sumažėjo gazo lagas, kai įsidėjau Sharan'o 1996m. ECU (tik gaila, kad ECU jau nebeveikia, kai priderinau Wireingą, kad tiktų Audi 80, nes skyrėsi pin-out'ai kai kurie).

na vp su pd ner ka lygint ;) pavaziuosi su pd suprasi, kad vp isties lagavosi :)

Neprisijungęs juozasu

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #489: 2012 Sausio 02, 14:43:03 »
na vp su pd ner ka lygint ;) pavaziuosi su pd suprasi, kad vp isties lagavosi :)

Važiavau ir su Golf MK5 2.0 PD TDI. Trauka išties patiko, bet kuro sąnaudos nepatiko, mažiau 6 L/100km neįmanoma įtilpti, o vidurkis apie 8 L/100km būdavo ramiai važiuojant. Bet, kad VP lagavosi, nenoriu taip drąsiai teigti.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #490: 2012 Sausio 02, 14:53:24 »

Važiavau ir su Golf MK5 2.0 PD TDI. Trauka išties patiko, bet kuro sąnaudos nepatiko, mažiau 6 L/100km neįmanoma įtilpti, o vidurkis apie 8 L/100km būdavo ramiai važiuojant. Bet, kad VP lagavosi, nenoriu taip drąsiai teigti.

na nezinau, pas mane audinei stovi 2.0tdi ;) tai trasoj jei nemini iki dugno tai rodo apie 4.5l/100 O siaip po pati Dublina malantis apie 7 - 7.5 :) kazkas tokio. Tai net nezinau kodel pas ta golfa tiek ima :)

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #491: 2012 Sausio 02, 17:24:03 »
cia ziuriu sitom temoj kai kurie per daug jau isijautet ir per daug shh malat ( ypac tamsta gta, kuriam dar ir taip grestu ispejimas uz nesuderinta reklama ). raminates, arba sekantis zingsnis bus ispejimai ;)

Neprisijungęs Gintas496

• Įrašai: 248
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #492: 2012 Sausio 05, 18:03:21 »
kuri rinktis ? Vimota, Galingas.lt ar startline? ir kodel?

Neprisijungęs lin32

• Įrašai: 1310
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #493: 2012 Sausio 05, 18:25:53 »
as du syk cipsaves  vimotoj nusiskundimu neturiu rezultatu visada patenkintas likau

Neprisijungęs deleted

• Banned!
  • Įrašai: 0
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #494: 2012 Sausio 05, 20:28:24 »
Citata iš: GTA link=topic=12030.msg1163430#msg1163430 date=1325508804
[/quote

na nezinau, pas mane audinei stovi 2.0tdi ;) tai trasoj jei nemini iki dugno tai rodo apie 4.5l/100 O siaip po pati Dublina malantis apie 7 - 7.5 :) kazkas tokio. Tai net nezinau kodel pas ta golfa tiek ima :)

Paaiskink,ka reiskia-neminant iki dugno 4,5l/100 trasoje!? idomiai skamba.  :D cia tipo pensininko rezimu,be lenkimu?stebint momentines kuro sanaudas?  ?!?
o kokias sanaudas siam varikliui gamintojas raso?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #495: 2012 Sausio 05, 20:32:44 »
Citata iš: GTA link=topic=12030.msg1163430#msg1163430 date=1325508804
[/quote

Paaiskink,ka reiskia-neminant iki dugno 4,5l/100 trasoje!? idomiai skamba.  :D cia tipo pensininko rezimu,be lenkimu?stebint momentines kuro sanaudas?  ?!?
o kokias sanaudas siam varikliui gamintojas raso?

Nepyk nenoriu OT ;) jau gavau malku uz tai :D jei nori rasyk i privatu, atsakysiu.

kuri rinktis ? Vimota, Galingas.lt ar startline? ir kodel?

Startline kiek esu neblogai, aisku ziurek ir i kainas. I vimota nevaryciau labai jau daug pazysatmu su jo tiuningavimu vargsta :)

Neprisijungęs lin32

• Įrašai: 1310
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #496: 2012 Sausio 05, 20:38:22 »
gta gal gali placiau apie vimota papasakot idomu butu nes ir dabartine kaip uzsiregistruosiu galvojau varyt i ten bet jai jau nusiskundimu ira tai neramu pasidare

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #497: 2012 Sausio 05, 20:46:19 »
gta gal gali placiau apie vimota papasakot idomu butu nes ir dabartine kaip uzsiregistruosiu galvojau varyt i ten bet jai jau nusiskundimu ira tai neramu pasidare

Na cia jokia anti reklama ir panasiai, bet 3 pazystamu kovoja su overboostu po vimotos darbo + tie patys automobiliai is vietos vaziuoja dar blogiau nei stockas "tipo vycka taupo smakrati" dumina kaip krosnis, o kai pagauna pika ~ties 2.5k tai rauna visas barskedamas (kai normaliai pikas prasideda nuo ~1.8krpm. Teko pora zemelapiu ziurinet tai ten zmogus nelabai supranta kaip reik degimo zemelapius keist :) Ketvirtas pazystamas dares "projekta" tai is 100ag su hibridine turbo ir 130purkstukais sugebejo isspausti tik 130ag :) kai tuo tarpu buvo galima drasiai spausti 170ag ir daugiau. O siaip cia kiekvieno reikalas kur chipuotis ir pas ka. ;)

Neprisijungęs dainiukis

• Įrašai: 128
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #498: 2012 Sausio 05, 21:48:57 »
turiu klausima: buvo cipuotos dvi masinos audi a6 81kw tdi kita seat 85kw pd. masinos ne mano tik teko pavaziuoti su jom, vaziuojant is vietos staigiau atleidus sankaba ir nepadavus gazo masina uzgesta ir tai pastebejau ne as vienas, siaip vaziuoja normaliai tauka tikrai gerai. ar cia gali buti cipavimo klaida. pries cipa neteko vaziuoti todel neturejau kaip palyginti. vaziuoti tikrai moku , pats vazineju su tdi cipuotu man tokiu problemu nekyla
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Sausio 05, 21:51:15 sukūrė dainiukis »

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #499: 2012 Sausio 05, 22:04:25 »

Vargau ir aš su vimota, ir šiaip gal kokius tris žmones suskaičiuoju, kurie ne kartą po čipavimo važiavo ir prašė, kad perdarytų.