Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: TDI cipavimas  (Skaityta 403517 kartus)

Neprisijungęs 3F

• Įrašai: 365
    • Žiūrėti profilį
Re: TDI cipavimas
« Atsakymas #225: 2011 Spalio 29, 09:52:33 »
Jei viskas tvarkoj tai bent 100kW ir kokie 320Nm trėtų išeiti. O tai tikrai jausis.

Neprisijungęs wackylt

• Įrašai: 10
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #226: 2011 Spalio 29, 10:39:26 »
tada reik jamti sita reikala ,dekui vyrai :)  :P

Neprisijungęs Nutas

• Įrašai: 50
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #227: 2011 Spalio 29, 14:23:09 »
Galbut gali ir daugiau iseiti isspaust,na bet kuriuo atveju tikrai jausis :P

Neprisijungęs deleted

• Banned!
  • Įrašai: 0
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #228: 2011 Spalio 29, 22:32:32 »
ziedai visi iki vieno keisti, voztuvai taip pat nauji , tik apatine dalis (blokas ) nedarytas nes ten viskas gerai yra. man vaziuojant skyva nusuko tai sulankste voztuvus ir t.t tai keiciau kaip ir minejau jau ka tik paciu stumuokliuu nedariau ..

jai skyva verzent ant varzto sriegio klyju nedejo,tai neilgam. po cipo vel sponke nuraus,tai tik laiko klausimas... pavaikysi gerai auto ir atsiverz. o seip sekmes.

Neprisijungęs natux22

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #229: 2011 Spalio 30, 08:47:49 »
beje cia kolega klause ar jaucias pacipavus.. rasiau ankstesnese zinutese kiek gavos pas mane tai isibegejimas nuo 0-100km/h pagerejo 2s! Po cipo 0-100km/h 8.8s. o tai tikrai jaucias.. beje kam idomu buvau stojes su 2.5tdi v6 132kw automatu tai is vietos atsiliko...
toliau nuo 100-200km/h pas mane apie 29s. tai tiek.

Neprisijungęs wackylt

• Įrašai: 10
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #230: 2011 Spalio 30, 10:21:48 »
ziedai visi iki vieno keisti, voztuvai taip pat nauji , tik apatine dalis (blokas ) nedarytas nes ten viskas gerai yra. man vaziuojant skyva nusuko tai sulankste voztuvus ir t.t tai keiciau kaip ir minejau jau ka tik paciu stumuokliuu nedariau ..

jai skyva verzent ant varzto sriegio klyju nedejo,tai neilgam. po cipo vel sponke nuraus,tai tik laiko klausimas... pavaikysi gerai auto ir atsiverz. o seip sekmes.

:O nezinau ar klyju dejo:O reik issiaiskint tada ,dekui kad pasakiai.

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #231: 2011 Spalio 30, 10:23:07 »
Dvi sekundes tai cia nieko ispudingo :)
teko matyt 12s pagerejima :D

Neprisijungęs Karpis

• Įrašai: 48
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #232: 2011 Spalio 30, 10:31:58 »
beje cia kolega klause ar jaucias pacipavus.. rasiau ankstesnese zinutese kiek gavos pas mane tai isibegejimas nuo 0-100km/h pagerejo 2s! Po cipo 0-100km/h 8.8s. o tai tikrai jaucias.. beje kam idomu buvau stojes su 2.5tdi v6 132kw automatu tai is vietos atsiliko...
toliau nuo 100-200km/h pas mane apie 29s. tai tiek.
O kokia tu masina chipinai? Ir gal kas gali pasakyt kiek a6 2.5 tdi 110kw maksimaliai eina, nes 220 vos vos ir taip jau ilgai begejasi? :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #233: 2011 Spalio 30, 10:35:04 »
Tai kad ir taip viršiji gamintojo deklaruojamus duomenis :-] :D :D http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/840.html

Neprisijungęs Karpis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #234: 2011 Spalio 30, 10:43:39 »
Tai kad ir taip viršiji gamintojo deklaruojamus duomenis :-] :D :D http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/840.html
Tada 132kw turetu neblogai pazemiui skirst :D

Neprisijungęs Karpis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #235: 2011 Spalio 30, 11:39:33 »
Buvo uzvede diskusija, bet nepabaige, tai as ja noriu uzvesti is naujo. Tai kur geriausia chipuoti masina? Vilniuj, kaune, vimotoj, groundwiruse? KUR? :D

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #236: 2011 Spalio 30, 15:31:35 »
Buvo uzvede diskusija, bet nepabaige, tai as ja noriu uzvesti is naujo. Tai kur geriausia chipuoti masina? Vilniuj, kaune, vimotoj, groundwiruse? KUR? :D

stai zmogus 11 puslapi parase...  COPY: Man Vimota is 103kw ispaude 121kw kiek nM nezinau, bet eina kaip beris. Tik drebet pradeda kai uzpaudi gerai, sake daug kam taip buna ir ypac Quottro. Tipo sankaba veluoja.

jai nepatinka ten-vaziuoji kitur. spresti tau paciam.

Neprisijungęs Karpis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #237: 2011 Spalio 30, 20:23:32 »
Nu tai as irgi i vimota buvau nusiziurejes, bet kazkas rase, kad yra kur geriau... nesuprasi cia tu zmoniu siais laikais  :s Tiks ir vimota.

Neprisijungęs Blast

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 79
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #238: 2011 Spalio 31, 00:03:19 »
Sveiki, noreciau paklausti keliu klausimeliu.

1. Labai daug apie kw/nm parasyta, bet visiskai nieko apie kuro sanaudas kas mane labiausiai domina. Pas mane 00. TDI 110kw, valgo tikrai nemazai, beda ta jog nenoriu keist masinos, lieka tik cipas turbut. Gal kas turi realios patirties kiek mazdaug nukrenta kuro sanaudos.

2. Perskaites visa tema supratau jog pries cipa reike paciam paruosti masina, gal galetumete isvardinti pacius pagrindinius dalykus kuriuos reiketu susitvarkyti?

3. Kaskas kalbejo apie dar dydesni galios pakelima, pakeiciant detales, purkstukus,turbina ir t.t Gal kas yra susidures su situo atveju ? Kokia nauda ir kokia to kaina ?

4. Na ir paskutinis turbut ir kvailas visu uzduodamas klausimas, ar verta ? Vazyneju ramiai, masina saugau, jokiu drozimu ir t.t Zinoma kaip ir visi noriu daugiau galios, bet siuo atveju turbut daugiausiai ziuriu i ekonomiskuma. Prisiskaiciau ivairiausiu nuomoniu, 2.5 ir taip varikliai jautroki, ar po cipo dar blogiau nebus...

Aciu iskart uz atsakymus, noreciau isgirsti realia patirti,o ne apmastymus ir bevertes nuomones :) ypac domintu galingas ir kitu pro atsakymai, dekui.

Neprisijungęs razor0817

• Įrašai: 152
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #239: 2011 Spalio 31, 10:34:18 »
pirmas dalykas kas po cipo atsitiks tai pamatysi auto silpnas vietas :) siaip pas cipuotojus geriau nuvaziuok pakalbet, juk nieko nekainuoja, o per galva irgi neduos, paziures, apsakys ka reik tvarkyt ir pan.

Neprisijungęs Blast

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #240: 2011 Spalio 31, 21:15:18 »
pirmas dalykas kas po cipo atsitiks tai pamatysi auto silpnas vietas :) siaip pas cipuotojus geriau nuvaziuok pakalbet, juk nieko nekainuoja, o per galva irgi neduos, paziures, apsakys ka reik tvarkyt ir pan.

Beda ta jog as ne lietuvoj,o tie cypuotojai, aiskus viena sakys - cypuok ir viskas bus puiku. O ce geriau isgirst zmones su realia patirtim, gal gera gal bloga :)

Neprisijungęs Norvegas

• Įrašai: 2825
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #241: 2011 Spalio 31, 21:41:21 »

Beda ta jog as ne lietuvoj,o tie cypuotojai, aiskus viena sakys - cypuok ir viskas bus puiku. O ce geriau isgirst zmones su realia patirtim, gal gera gal bloga :)

Tu zmogau apsispresk ko nori, nes kalbi, kad ekonomija svarbiausia. Klausi del turbinos, purkstuku keitimo. Masina turi buti techniskai tvarkynga. Jei padarys normalia programa, kuro sanaudos turetu pamazet. O del mechaniniu mazgu, tai cia nieko nepribursi, jei ateis galas kazkuriam mazgui, turesi remontuot.

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #242: 2011 Spalio 31, 22:22:26 »
teisingi zodziai,tiesiai i desimtuka...! auto turi but tvarkinga.

Neprisijungęs Blast

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #243: 2011 Lapkričio 01, 20:33:10 »

Tu zmogau apsispresk ko nori, nes kalbi, kad ekonomija svarbiausia. Klausi del turbinos, purkstuku keitimo. Masina turi buti techniskai tvarkynga.
 Jei padarys normalia programa, kuro sanaudos turetu pamazet. O del mechaniniu mazgu, tai cia nieko nepribursi, jei ateis galas kazkuriam mazgui, turesi remontuot.

Nereikia man nieko apsisprest, buvo 4 klausimai i kuriuos nera vieno atsakymo jog reiketu apsisprest. Kad sanaudos turetu pamazet ir durnam aisku

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #244: 2011 Lapkričio 02, 00:00:05 »
Blast. del sanaudu cia dar reiketu pasigincyt.
1.isigijau skydeli su BC,to to pajunge.tai buvo mano uzgaida,bet nuo to ka matau,sanaudos tikrai nesumazejo ir koja netapo lengvesne.  :D
2.cipuociau auto ne del mazesniu kuro sanaudu.jas galima daryt ir taip lb ramiai vazinejant.man reiktu geresnes traukos lenkime.kaip spausi-taip ir rys.o jai nori duoti blekai gazo-jai reik atitinkamai ipilt. 

Neprisijungęs Blast

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #245: 2011 Lapkričio 03, 04:18:59 »
Blast. del sanaudu cia dar reiketu pasigincyt.
1.isigijau skydeli su BC,to to pajunge.tai buvo mano uzgaida,bet nuo to ka matau,sanaudos tikrai nesumazejo ir koja netapo lengvesne.  :D
2.cipuociau auto ne del mazesniu kuro sanaudu.jas galima daryt ir taip lb ramiai vazinejant.man reiktu geresnes traukos lenkime.kaip spausi-taip ir rys.o jai nori duoti blekai gazo-jai reik atitinkamai ipilt. 

Su 110kw ir taip nera lenkime dydeliu problemu :D tik aisku, kuo daugiau tuo geriau, bet kas keista jog girdejau daug nuomoniu jog ekonomiskumas padydeje :) tai vat ir laukiu specu atsakymo

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #246: 2011 Lapkričio 03, 07:31:29 »
Man ex a6 v6 tdi sąnaudos pakrito apie litrą.

Neprisijungęs razor0817

• Įrašai: 152
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #247: 2011 Lapkričio 03, 09:31:52 »
sanaudos tai pakrinta apie litra, bet kai geriau traukia tai kazkodel koja pasunkeja and gazo pedalo :D tada ir sanaudos jau nebuna mazesnes

Neprisijungęs Nutas

• Įrašai: 50
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #248: 2011 Lapkričio 03, 17:03:23 »
jeigu graziai vazineji,tai zinoma jog sanaudos pamazes,aisku nedaug,bet pamazes,o jei spausi tai atitinkamai ir sanaudos padides,nes kaip ir zinoma jau seniai,kad galia is niekur nieko neatsiranda  ;)

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #249: 2011 Lapkričio 03, 21:00:06 »
jeigu graziai vazineji,tai zinoma jog sanaudos pamazes,aisku nedaug,bet pamazes,o jei spausi tai atitinkamai ir sanaudos padides,nes kaip ir zinoma jau seniai,kad galia is niekur nieko neatsiranda  ;)
copy: После замены ремней, ухудшения пуска, и увеличения расхода я перекопал кучу инфы и сервисов и поигрался с зажиганием раза 4 на специолизированном WV-Audi центре.

ухудшения пуска, и увеличения расхода. man sita fraze aiski.tai ar nera taip,kad po cipo, tarkim tinkamo degimo nustatymas atkaltas ir viskas sutaikyta.(auksarankiai) as ta prasme rasau,kad tas kas cipavo,gal parasys kaip jam auto salta kurdavosi pries cipavima ir po jo.savaime aisku,kas cipavo,norejo daugiau galios.ir tai normalu.