Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: TDI cipavimas  (Skaityta 402279 kartus)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Re: TDI cipavimas
« Atsakymas #775: 2012 Vasario 02, 13:56:24 »
bla bla bla dar palok :) nu buvo tai buvo, pasakei 5 kartus jau :) negi visa gyvenima kartosi dabar? :)

Suprask vieną dalyką, nuoskaudos lengviau pasimiršta, jei tas, kuris padarė tą "nuoskaudą" nuoširdžiai atsiprašo ir prisipažįsta klydęs. O jeigu išdidumas neleidžia atsiprašyti ir pripažinti savo klaidų, tai nors ir 15 kartų tegul rašo, aš Evaldą puikiai suprantu.
Tačiau, jei buvo pripažinta kaltė ir atsiprašyta, o Evaldas vistiek nerimsta, na reiktų atleisti ir pamiršti tą įvykį, tokiu atveju, visko pasitaiko, kaip sakoma: "neklysta tie, kurie nedirba".

P.S. Atsiprašau už OT, bet negaliu tylėti, kai nuoskaudą patyrusį žmogų dar bando išdidžiai pažeminti.

Juozas labai teisingai pasakė.
Buvo pasakyta, kad čia mano auto kaltė. Buvo išleista KRŪVA pinigų, kad visus mazgus pakelti ir pratikrinti ir nieko nebuvo rasta. Tiesiog užsiknisau ir tingėjau ketvirtą kartą į Kauną varyti. Buvo nuvažiuota pas kitą žmogų ir perdaryta programa. Po to visi "cirkai" su auto pasibaigė, važiavo.
Ir dar... Po to atsigirdo iš kai ko, kad ale mano auto buvo lavonas ir todėl visos bėdos tenai buvo...
Baigiu tą temą, malonu, kad kas išklausė.