Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: TDI cipavimas  (Skaityta 396028 kartus)

Neprisijungęs VIMOTA

• Įrašai: 94
    • Žiūrėti profilį
Re: TDI cipavimas
« Atsakymas #700: 2012 Sausio 31, 13:07:22 »
Apie sauskelnes pats pradejai, tai pamaniau, kad tau aktualu jau :-] Padarau apie ~3 auto per savaite ir Lietuvoj, taip pat esu perdares ne viena ir tavo daryta. Pas tave vaziuot nesiruosiu, nes neturiu apie ka kalbet, nes daugumoj kalbi tik apie tai kaip kazko kiekvienas mirtingas negali padaryt, as su maklaudais bendrauju atsargiai  (aa) O apie failus, tai parodyk savo as ir galesiu pasijuokt ir jau ne kart juokiausi  (aa) O del kalbejimo tai nelabai cia kas ir prase, kad kalbetum :D Del konkurencijos tai tu su savo kainom, negali man jos sudaryt  :-]

tai gal nematyk manes, as nematysiu taves nes visai jokio patrauklumo nesudarai ir gerbk kitus nes kai neturi pagarbos kitiem tai kiti tau taip pat ne tures, bet tik man idomu, kodel toks drasus forume  ir turi ka pasakyti, bet kodel dingsta drasumas atvaziuoti cia i vieta, o su maklaudais tai tikrai buk atsargiai tik pagal tave turbut maklaudai tai visi lietuviai esantys lietuvoj....