Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: TDI cipavimas  (Skaityta 402401 kartus)

Neprisijungęs VIMOTA

• Įrašai: 94
    • Žiūrėti profilį
Re: TDI cipavimas
« Atsakymas #600: 2012 Sausio 27, 12:28:43 »

Po tokiu matavimu butu idomu ant normalaus 4WD stendo ismatuoti, nes teko dyno stendo duomenys analizuoti ir pamateme, kad Vitoldo stendas pievas rodo, dare matavimus ant Vitoldo stendo, po to Vilniuje ir skirtumas 60~ ag, cia normalu? :)

nusishneketi reiktu konkreciais faktais, o ne tas anas ir parode 60ag daugiau... Deja jau en kartu buvo isitikinta, kad pas mane matuoja tiek kiek yra, nes inerciniai stendai yra tiksliausia, o apkrovos stendai yra parodantys daugiau ag nei kad realiai gali buti del per dideles apkrovos ypac ant turbo varikliu... O kalibracijos interciniams stendams nereikia kaip kad ir metru kuri nusiperki is parduotuves ir jis po 10m tau rodys ta pati metra.... Cia paprastai paaiskinau nes kartais zmones slieku dykumoj iesko.

Pavyzdys pats geriausias buvo kai Cebataviciaus kitkaro variklis 3.ltr BMW su sklendem ir kitais modais. Olandijoj ant variklinio apkroviminio stendo kur kabo tik variklis parode 332ag, o poto kai buvo parveztas variklis ir idetas i kitkara ir pamatavom ant mano stendo tai rode 328ag.... Sitie keli ag skirtumai yra del DIN standartu, bet tai yra vos keli ag... Zmones kartais labai maiso dalykus, kad stendai vieni matuoja kiek yra i ratus, o kiti kiek yra ant alkuninio... Pas mane matuoja ant alkuninio ir i ratus, o jei ant apkroviminio pamatuosi i ratus tai faktas, kad pas mane rodys ant alkunes variklio daugiau nes prie esamo galingumo i ratus reikia dar prideti transmisijos praradima kuris yra 40-70ag.... Taip kad argumentais ir konkreciais varikliais ir t.t.