Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: TDI cipavimas  (Skaityta 402392 kartus)

Neprisijungęs deleted

• Banned!
  • Įrašai: 0
    • Žiūrėti profilį
Re: TDI cipavimas
« Atsakymas #600: 2012 Sausio 25, 23:20:01 »
nevisai tiesa, ;] priklauso nuo nm kiekio :] jeigu perdaug uzmesta gali tiesiog nusukt.. Visai kaip as, 4 begiu  (aa)

Na tai pabaik sakini iki galo...  Copy: Visai kaip as, 4 begiu  (aa).
Ar tai imanoma pacipavus auto svelniai (normaliai) vazinejant "pensininko rezimu-ekonomija" nusukt... ! ?? Tai tik klausimas,vardan aiskumo,po "Cip" del sankabos baimes...  :)

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #601: 2012 Sausio 25, 23:24:22 »
pries puse metu buvau nusukes 4begiu, tai kam cipuot jei vazinesi kaip diedule? Del ekonomijos tai neverta..

Neprisijungęs simioras

• Įrašai: 170
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #602: 2012 Sausio 25, 23:24:52 »
vajezau vajezau ka jus cia prirase  (aa)
cia apie ta galina pasat tdi kur anglo kalbat?tai jis pas vitolda mapintas,snekat daug kas cia po vitoldo vaziuoja kitur pasidaryt,tai nors vienas vaziavot ar tik is oro kazka girdejot nes kazkas pasake kad kazkur kitur pigiau ir geriau???
nors vienas pasakykit argumentuotai kodel vimota gaidy daro?mano jau antras tdi ten mapintas vaziuos manau ir trecia kart remapui,tai pat ir benzai 2 daryti net atmosferikai(tik labai senai) jokiu nusiskundimu
toliau kaip pvz,timo lexusas,omega,dariaus bmw (cia apie drifta) taip pat ten mapinti

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #603: 2012 Sausio 25, 23:28:52 »
vajezau vajezau ka jus cia prirase  (aa)
cia apie ta galina pasat tdi kur anglo kalbat?tai jis pas vitolda mapintas,snekat daug kas cia po vitoldo vaziuoja kitur pasidaryt,tai nors vienas vaziavot ar tik is oro kazka girdejot nes kazkas pasake kad kazkur kitur pigiau ir geriau???
nors vienas pasakykit argumentuotai kodel vimota gaidy daro?mano jau antras tdi ten mapintas vaziuos manau ir trecia kart remapui,tai pat ir benzai 2 daryti net atmosferikai(tik labai senai) jokiu nusiskundimu
toliau kaip pvz,timo lexusas,omega,dariaus bmw (cia apie drifta) taip pat ten mapinti

tingiu veltis i gincus :) bet tu paskaityk truputi atgal keliais postais buvau aprases :) kas negerai, is mano pazystamu 4 persicipavo po vimotos darbo :) nes automobilis buvo dohlas tikraja ta zodzio prasme iki 2.5k rpm, nuo 2.5k rpm raudavo su paravozo dumais, kad gale zmones skesdavo ruke :D visas variklis pliauskedavo ir t.t. ;]  kaikuriem perpusdavo turbo, nu karocia zmones nelabai galejo normalei vazinet ;] Gal pasitaise.. Bet kiek teko matyt pries metus darytas auto tai nestebuklai tikrai..

Neprisijungęs simioras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #604: 2012 Sausio 25, 23:39:51 »
kiek pamenu paravozo dumai budavo daugiau nei  pries metus,gal cipavosi netavrkingus nzn,galu cia neatkasi,pirmas mapas buvo mano tdi  pries gerus metus,dumo jokio,benzai cipuoti pries kokius 4 metus,vaziavo afigenai

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #605: 2012 Sausio 26, 00:19:59 »
pries puse metu buvau nusukes 4begiu, tai kam cipuot jei vazinesi kaip diedule? Del ekonomijos tai neverta..

Va cia dar idomiau pasidare... del "cip" abu sutariam vienodai... jokios ekonomijos neverta ieskoti cipuojant,Cip daromas tik galiai sukelti...  :) dviem zodziais sakant kaip kazkas rase: mor fuel,mor boost,mor power... o ka ten nusukei.. ?? gr.dezes veleneli... ?? dabaik minti iki galo... cia kopy is "Lialius":man tai sumazinus kuro norma (iki 5.0 - nuo 2.5) sumazejo vibracija, bet ir linksmumo sumazejo. / tai kaip cia iseina... ?? nera pakankamai kuro,nera ir dumo,bet veza geriau nei daugiau uzpila kuro? tipo ECO smart tuning... ?? kaip cia yra... 4 begiu veleneliai luzta,dumo jokio nemeta...tai is kur ta Nano galia... ??  aiskumo tame nera jokio... jai galima smulkiau ir aiskaiu... ACIU...!!

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #606: 2012 Sausio 26, 00:24:32 »
man pati diska sankabos prasuko :) norejau kazka pabaidyt, ir uzmyniau dugna 4 varydamas :) ties 2k rpm.. :D aisku sankabos prabiegas jau buvo ties 200k :) kad ner jokiu vibraciju pas mane.. O kaip ten pas ji tai bbz :] Ir kiek ikirtau is jo posto tai galia sumazejo sumazinus kuro norma.. kaip ir turejo but.

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #607: 2012 Sausio 26, 00:58:55 »
man pati diska sankabos prasuko :) norejau kazka pabaidyt, ir uzmyniau dugna 4 varydamas :) ties 2k rpm.. :D aisku sankabos prabiegas jau buvo ties 200k :) kad ner jokiu vibraciju pas mane.. O kaip ten pas ji tai bbz :] Ir kiek ikirtau is jo posto tai galia sumazejo sumazinus kuro norma.. kaip ir turejo but.

Sankabos diska prasuko... !?? idomiai cia... man uzminus prie 2k rpm 4 begiu pradeda drebeti sankaba... (prabuksuoja) "degina" bet neprasuka... ar tai reiskia,kad tavo variklis 3 kartus galingesnis uz mano 2,5... ?? ir konkreciau galima,ka butent prasuko...?? diskas ir taip prasisuka vaziuojant is vietos kol neatleidi sankabos...    :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #608: 2012 Sausio 26, 01:03:06 »
paprastai prabuksavo sankaba ;] tas pats kas ant sankabos ismynes gazuotum ;} tai kiek ta tavo masina nm ir ag turi? :D

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #609: 2012 Sausio 26, 01:16:24 »
paprastai prabuksavo sankaba ;] tas pats kas ant sankabos ismynes gazuotum ;} tai kiek ta tavo masina nm ir ag turi? :D

Siaip jau senai rasiau,kad nezinau kiek tos galios,nes nematavom,Bet rezultatu esu patenkintas...  :) auto eina tikrai puikiai... ir pavasari kitas bandymas nr.1. turbina perinkti i "Hibrida" su didesniu oro kompresoriu... tada ivertinsiu ar standartine sankaba gali atlaikyti didesni NM sukimo momenta gavusi apkrova,ar ne... iki Cipo nuo 0 iki 100 pasiekdavau per 11,8 sek. berods... bet nepamirsk kad tai 97m.modelis...  po cipo aisku kazkiek sekundziu nukrito,kiek tikslai-nematavau... Bet rezultatu esu patenkintas...  ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Sausio 26, 01:18:06 sukūrė Silwer103 »

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #610: 2012 Sausio 26, 01:17:48 »

Siaip jau senai rasiau,kad nezinau kiek tos galios,nes nematavom,Bet rezultatu esu patenkintas...  :) auto eina tikrai puikiai... ir pavasari kitas bandymas nr.1. turbina perinkti i "Hibrida" su didesniu oro kompresoriu... tada ivertinsiu ar standartine sankaba gali atlaikyti NM sukimo momenta gavusi apkrova,ar ne... iki Cipo nuo 0 iki 100 pasiekdavau per 11,8 sek. berods... bet nepamirsk kad tai 97m.modelis...  po cipo aisku kazkiek sekundziu nukrito,kiek tikslai-nematavau... Bet rezultatu esu patenkintas...  ;)
Gaila, butu idomu suzinot kiek tiksliai ;] pasakyciau ar galingesne ar ne ;) neesme svarbu patenkintas.

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #611: 2012 Sausio 26, 01:28:30 »
Pavasari gal ir nuvarysiu kur patikrint kas turi normalu 4x4 stenda.bet man tai ne rodiklis.as jauciu vaziuodamas,puiku atlikto darbo rezultata...  ;) o del dumu uz manes,tai ju tikrai nera normaliai vaikant auto...bet teko su nauja Volvo benzu prie sviesoforo buti pirmiems dviem juostom,tai dejau dugna,bet atsiliko volvekas kuris ir provokavo mane ant pakazuxos kad pades... juodo dumo beabejo buvo,bet norin kad gerai eitu,reik atitinkamai ipilti kuro... turbo buvo per silpna... bet rezultatas buvo geras... Volvo liko gale....  :D
P.S. ir cia su 600 000 begusiu kuro siurbliu... duros nestumu,cia rimtai. buvau jau kazkur foto metes savo motoro su tuo siurbliu.ten matosi skaiciai ir kodai...
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Sausio 26, 02:17:01 sukūrė Silwer103 »

Neprisijungęs Kamuto

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #612: 2012 Sausio 26, 12:01:10 »
tai gerb Mindezai, Evaldai kur man cipuot Vilniuj 2009 5 golfa 1.9 77kw ?

arba http://www.groundwirus.lt/lt/paslaugos.html ;)

Nu ten hebra duoda, iš 1.9 TDI išspaudė 184 kW ir 500 Nm  :O ir čia tikriausiai ne pats geriausias jų rezultatas.
jei ka, mapino jiems vitoldas ir sukta pas vitolda ant stendo :) :)

Jei ka tai nusisneki, patys mapinti moka, tai ir padare patys , Vitoldo stendas 4WD gali matuoti? :)

O tas variklis ten gan rimtai padarytas ir daug kas tobulinta, kad tokius duomenys isgauti, vien oro filtro, ismetimo ir remap tokiem skaiciams neuztenka...
tiksliai neatsimenu ar ant vitoldo stendo bet mapino vitoldas :) o norint be dideliu parkiu pasimatuoja 4wd pas vitolda :)
pvz
feature=related idomu kas cia vyksta? audi rwd? negali buti.. pasidomekit pries kiek laiko ta ubage padaryta :)

Neprisijungęs simioras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #613: 2012 Sausio 26, 19:41:32 »
stendas tai vimotos tik kad prie kompo cia minde ne vitoldas

Neprisijungęs patsmaziausias

• Įrašai: 144
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #614: 2012 Sausio 26, 20:48:58 »
tai gerb Mindezai, Evaldai kur man cipuot Vilniuj 2009 5 golfa 1.9 77kw ?

arba http://www.groundwirus.lt/lt/paslaugos.html ;)

Nu ten hebra duoda, iš 1.9 TDI išspaudė 184 kW ir 500 Nm  :O ir čia tikriausiai ne pats geriausias jų rezultatas.
jei ka, mapino jiems vitoldas ir sukta pas vitolda ant stendo :) :)

Jei ka tai nusisneki, patys mapinti moka, tai ir padare patys , Vitoldo stendas 4WD gali matuoti? :)

O tas variklis ten gan rimtai padarytas ir daug kas tobulinta, kad tokius duomenys isgauti, vien oro filtro, ismetimo ir remap tokiem skaiciams neuztenka...
tiksliai neatsimenu ar ant vitoldo stendo bet mapino vitoldas :) o norint be dideliu parkiu pasimatuoja 4wd pas vitolda :)
pvz
feature=related idomu kas cia vyksta? audi rwd? negali buti.. pasidomekit pries kiek laiko ta ubage padaryta :)
Cia jei neklystu Ovidijaus cupas su kuriuo draguose vaziavo jis.

Neprisijungęs Kamuto

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #615: 2012 Sausio 26, 22:30:29 »
as ir nesakau kad vitoldas mapina sitam filmuke, ir ne tdi cia :) cia tiesiog siaip pavyzdys :)  tiesiog kazkas verke labai kad kvatros nesimatuoja..

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #616: 2012 Sausio 27, 10:32:45 »
as ir nesakau kad vitoldas mapina sitam filmuke, ir ne tdi cia :) cia tiesiog siaip pavyzdys :)  tiesiog kazkas verke labai kad kvatros nesimatuoja..

Po tokiu matavimu butu idomu ant normalaus 4WD stendo ismatuoti, nes teko dyno stendo duomenys analizuoti ir pamateme, kad Vitoldo stendas pievas rodo, dare matavimus ant Vitoldo stendo, po to Vilniuje ir skirtumas 60~ ag, cia normalu? :)

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #617: 2012 Sausio 27, 10:36:52 »
O iš kur žinot, kuris stendas pievas rodė?

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #618: 2012 Sausio 27, 10:41:12 »
O iš kur žinot, kuris stendas pievas rodė?

Pamatavus ant trecio stendo, esancio VGTU duomenys beveik vienodi kaip Vilniaus, tad Vitoldo stendui reik verkiant kalibracijos ;)

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #619: 2012 Sausio 27, 10:54:27 »
Į kurią pusę meluoja? Daugiau ar mažiau parodo pas Vitoldą?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #620: 2012 Sausio 27, 11:14:08 »

Daug daugiau rodo. Jau ne vienas atvejis toks buvo, įrodytas faktais, kad pieno riebumą ten rodo.

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #621: 2012 Sausio 27, 11:20:48 »

Stipriai i didesne, truputi nujauciu ir juoda "marketinga", nes daugiau AG parodo nei yra is tiesu :)

Visiems smagiau pamatyti didesne galia, aisku kuo daugiau AG turi automobilis, tuo daugiau stendas paklaida rodo i didesne puse...

Neprisijungęs Sky

• Įrašai: 31
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #622: 2012 Sausio 27, 11:50:04 »

Stipriai i didesne, truputi nujauciu ir juoda "marketinga", nes daugiau AG parodo nei yra is tiesu :)

Visiems smagiau pamatyti didesne galia, aisku kuo daugiau AG turi automobilis, tuo daugiau stendas paklaida rodo i didesne puse...

ok bet tai matuoja iki ir po chipavimo tai jeigu iki parodo ~kaip ir turetu buti pagal gamintoja o po jau tipo turetu meluoti tai jie dar turetu ir kazkoki perjungeja tureti tipo meluojam ir nemeluojam :D arba kompo programoje pirmas matavimas rodo tiesa kitas jau meluoja :D

nieko nesakau uz vimota arba pries daug laiko praejo jau, chipavau pas juos pries 2 metus atrodo gerai ir sanaudos Ok ir trauka tinkama.

Neprisijungęs aadvokatas

• Įrašai: 145
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #623: 2012 Sausio 27, 12:04:14 »
Gal kam teko cipuoti c6 2.0tdi 103kw? Kokie rezultatai?

Neprisijungęs VIMOTA

• Įrašai: 94
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #624: 2012 Sausio 27, 12:28:43 »

Po tokiu matavimu butu idomu ant normalaus 4WD stendo ismatuoti, nes teko dyno stendo duomenys analizuoti ir pamateme, kad Vitoldo stendas pievas rodo, dare matavimus ant Vitoldo stendo, po to Vilniuje ir skirtumas 60~ ag, cia normalu? :)

nusishneketi reiktu konkreciais faktais, o ne tas anas ir parode 60ag daugiau... Deja jau en kartu buvo isitikinta, kad pas mane matuoja tiek kiek yra, nes inerciniai stendai yra tiksliausia, o apkrovos stendai yra parodantys daugiau ag nei kad realiai gali buti del per dideles apkrovos ypac ant turbo varikliu... O kalibracijos interciniams stendams nereikia kaip kad ir metru kuri nusiperki is parduotuves ir jis po 10m tau rodys ta pati metra.... Cia paprastai paaiskinau nes kartais zmones slieku dykumoj iesko.

Pavyzdys pats geriausias buvo kai Cebataviciaus kitkaro variklis 3.ltr BMW su sklendem ir kitais modais. Olandijoj ant variklinio apkroviminio stendo kur kabo tik variklis parode 332ag, o poto kai buvo parveztas variklis ir idetas i kitkara ir pamatavom ant mano stendo tai rode 328ag.... Sitie keli ag skirtumai yra del DIN standartu, bet tai yra vos keli ag... Zmones kartais labai maiso dalykus, kad stendai vieni matuoja kiek yra i ratus, o kiti kiek yra ant alkuninio... Pas mane matuoja ant alkuninio ir i ratus, o jei ant apkroviminio pamatuosi i ratus tai faktas, kad pas mane rodys ant alkunes variklio daugiau nes prie esamo galingumo i ratus reikia dar prideti transmisijos praradima kuris yra 40-70ag.... Taip kad argumentais ir konkreciais varikliais ir t.t.