tai gerb Mindezai, Evaldai kur man cipuot Vilniuj 2009 5 golfa 1.9 77kw ?
arba http://www.groundwirus.lt/lt/paslaugos.html
Nu ten hebra duoda, iš 1.9 TDI išspaudė 184 kW ir 500 Nm ir čia tikriausiai ne pats geriausias jų rezultatas.
ziurint kas per 1.9tdi :] susidedi hibridine turbina ir nashius purkstukus tai galima spaust, ypac is PD. Tik sanaudos ir sveikata jau bus nebe ta
1.9 TDI PD sanaudots matavome, kazkur 9 ltr gavosi su smagumais praeita ziema plius aisku ir dumu uzdanga nebloga...
Tai lievas tiuningas jei dumina :]
Gta,tavo zodziais pas visus viskas tik leva,o pas tave cool. tai gal paprastas testas padetu.per kiek tavo eko padaro nuo 0 iki 100 ir tas kur tipo levu ciptuning apsipyles juodu dumu. tada ir bus aisku,ar neipilus atitinkamai kuro,galima isgauti daugiau galios.
Kas tau sako, kad viskas man lieva? As tik sakau jeigu pila juoda debesi, kad zmones vaziuoja uz taves kaip ruke tai yra lievas chiptiuningas. Kiek padaro nuo 0 iki 100 neskaiciavau, bet cia yra kaip apmysti du pirstus ;] ~430nm 177ag kolkas. Kazkur kelis puslapius atgal buvau imetes video, kaip mano auto sukas ant dyno ir koki dumeli meta :] jei netingi paziurek, tai vat su tokiu dumu issuka 177arklius.