Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: TDI cipavimas  (Skaityta 403380 kartus)

Neprisijungęs deleted

• Banned!
  • Įrašai: 0
    • Žiūrėti profilį
Re: TDI cipavimas
« Atsakymas #350: 2011 Lapkričio 21, 19:53:46 »
diskusija buvo uzejusi,kaip sukelt turbo slegi ir nukrypo i galinguma.tada buvo kalbama,kad norint gauti galios reik kelti slegi ir duoti daugiau kuro.po to kazkas isiterpe,kad to maza ir butina koreguoti degimo zemelapi.nuo to ir prasidejo visas sitas gincas del degimo reguliavimo.bet paprastai kalbant isgauti didesne  galia uztenka sukelti slegi ir duoti daugiau kuro.(beabejo degimas turi buti tikslus ir teisingas.) ir tokiu atveju nebereikes koreguoti jokio degimo ir jo zemelapiu.ECU originali programa pati puikiai darys visa veiksma. ar jus su tuo nesutinkate...? cia kalba eina apie standartine auto a6 c4 2,5tdi 103kw su k-14 turba.

Būtent, kad pakoregavus gamyklinės programos degimo žemėlapius, galima dar daugiau galios "išlaužti" negu tik sukėlus turbo slėgį ir kuro kiekį. Paskambink VITOLDUI ir paklausk, arba išsijungęs T9 funkciją persiskaityk VIMOTOS forumą. Atkris pusę tamstos komentarų šioje temoje ;)
na gerai,jai jau taip kabinejesi prie zodziu,tai atsakysiu.1.kalbame apie galia.paprastas galingumo sukelimas sukelti slegi ir duoti daugiau kuro.(ka ten daugiau galima isgauti koreguojant nekalbekime.beabejo galima,bet tai palikim.) tikslas pasiekiamas slegio ir kuro atveju. Daugiau galios.
2.man skaityt "Vimotos" forumo nereikia.su Vitoldu kalbejau karta telefonu tikrai ne kvailas zmogus ismano savo darba.man uzteko paziureti karta filmuka Vitoldas ten pasake,dave paliginima kaip gamintojas isleidzia du vienodus variklius su skirtingu galingumu ir man to uzteko,viskas aisku.(o gilintis ka butent ir kiek pakoreguoja ten,man ne aktualu.visais atvejais vistiek pakelia slegi ir duoda daugiau kuro.)
3.cipavau savo auto ne pas Vitolda,gal ir pas ji buciau cipaves.bet taip jau isejo.cipu esu patenkintas ir daugiau kazka koreguot ar ieskot daugiau arkliu,neketinu.kaip su standartine k-14 turba rezultatas puikus. tik ta vibracija nepatinka kai spaudi dugna.bet ir nespausdamas dugno galiu patenkintas lakstyt ir auto eina puikiai.

Tai ar pereinam prie vibracijos po cipo temos...?