jau nebejuokinkite, atnesa neigiamu pasekmiu tiem kas nemoka to daryt. Kas daro teisingai - ekonomija didelem apsukom ir didelis ag garantuota. visom mano auto buvo koreguota degimo zemelapis. Siuo metu su stock gelezim zadu pasiekt 200ag. Auto a6 c6 2.0 140hp. Siandien po lengvo tiuno ant dyno prisuko 177ag, dar 23 tikrai islausiu ;p sanaudos siu metu mieste 7l trasoj 5l varant apie 140kmh. Dumu ir vibraciju nera.
na tai sakyk meistre. pas mane a6 c4 2,5tdi103kw Q cipuota 97m.laidos.as siuo metu vazinedamas su pilnu kuro baku ir mieste ir trasoje 50%x50% nulekiu tik 950km.kai su standartine anksciau lakstydams (c3 2,5tdi 88kw.) nulekdavau 1200km su 80 litru dyzelio.ar sugebetumet man programiskai padaryti ta "tarema leda",kad nuvaziuociau taip kaip visada vazineju su sunkia savo koja gazui,bent 1100km su 80 litru dyzelio ir auto taipat trauktu kaip pas mane dbr.
p.s. galiu duoti ir originalius cipus.as juos pasiemiau kai cipavo.
nesakau,kad uz aciu.uz taremus map pakoregavimus,galiu sumoket iki 100 euru.priklauso nuo to,koki rezultata jus isgausite "pakoreguodamas ignition map".
as nezinau kiek yra siuo metu ag ir nm,bet as jauciu skirtuma variklio galioje sededamas ir spausdamas gaza.