Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: TDI cipavimas  (Skaityta 403272 kartus)

Neprisijungęs deleted

• Banned!
  • Įrašai: 0
    • Žiūrėti profilį
Re: TDI cipavimas
« Atsakymas #325: 2011 Lapkričio 20, 01:47:50 »
nemalkit cia sh.... xebra.ir neklaidinkit visuomenes.vibracija yra mexanine pasekme,o ne programuotojo klaida.
tas kas cipavo tikrai ismano savo darba.vibracijos atsiradimas-tikrai ne jo kalte.(geriau pasiskaitykit sita tema nuo pat pradziu.)man buvo pasiulyta keli cipo variantai.bet pasirinkau viena ir tuo patenkintas.(jai neismanot - geriau nesigincykit del variklio veikimo principo ir jo galios pakelimo.) Only-audi kazkur lb teisingai parase: norint isgauti daugiau galios ir ekonomijos,reik pasitelkti naujas texnologijas.o tai reiskia - naujos kartos varikliai,kaip "comonrayl" (jai parasiau neteisingai "comonrayl"-pataisykit.)tada belieka-norint cipuot ir gaut daugiau galios bei  ekonomijos reik pirkt nauja auto.  :D
 2,5tdi nuo 88 iki 103 kw ir 1,9tdi 66 ir 81kw.padidint galinguma yra tik 1 budas.(kalbant paprasta kalba-sukelt oro padavimo slegi ir dadet atitinkamai kuro.)bet tame nera jokios ekonomijos.(tiems kas jos iesko.)
griztam prie tos pacios temos.(2,5tdi 103kw cipuota spaudziant dugna atsiranda vibracija.) vasara skambinau i "Vimota"kalbejau su Vitoldu,jis man pasake: sis modelis A6 c4 2,5tdi 103kw Q ir taip is gamyklos sukeltas maximalia norma,jai cipuosi savo Q atsiras galinio tilto vibracija.iskarto tuo nepatikejau,bet po cipo tai atsirado.(bet man tai nemaiso,vibracija tik kai aukstais begiais spaudziu dugna.)ir manau ne man vienam,o daugeliui.BET vibracija ne galinio tilto o is variklio puses.as jau supratau kas cia kaltas del vibracijos.bet dbr nerasysiu.kai grisiu i lt,jai netingesiu tai sutvarkysiu.

p.s. GTA del auto sh… ar cipuotojo neismanymo-nestumk nesamoniu.sumazinus kuro norma visos vibracijos dingasta,bet ir maziau  galios. :D

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #326: 2011 Lapkričio 20, 01:57:49 »
Tu pats nepisk proto :) apie degimo zemelapi pamirsai? :D keliant tik kura ir ora nekazka ir isgauni ;] pagrinde remiasi viskas i degima. Jei to nekoreguoji tai tas tavo chiptiuningas lygus italiskam chiptiuningui. O apie tokius baronus kaip Vitoldas as isvis nekalbu :) tokiem kaip tu gal kazka ir reiskia zodis Vimota ir Vitoldas. Man tai tik juoka kelia ir tiek. :] Esu ne viena Vitoldo faila mates, 4 auto jau percipavom po jo "sedevru" :D Siaip jau comonrail nera naujiena :] 1980m~ejo jau amerikoniskuose sunkvezimiuose.. Aisku tehnologijos atsinaujine, bet as asmeniskai imciau PD vietoj CR ;] Supratai kas del vibracijos kaltas, bet nerasysi :D idomiai skamba cia tie tavo prikolai :D

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #327: 2011 Lapkričio 20, 02:32:10 »
Tu pats nepisk proto :) apie degimo zemelapi pamirsai? :D keliant tik kura ir ora nekazka ir isgauni ;] pagrinde remiasi viskas i degima. Jei to nekoreguoji tai tas tavo chiptiuningas lygus italiskam chiptiuningui. O apie tokius baronus kaip Vitoldas as isvis nekalbu :) tokiem kaip tu gal kazka ir reiskia zodis Vimota ir Vitoldas. Man tai tik juoka kelia ir tiek. :] Esu ne viena Vitoldo faila mates, 4 auto jau percipavom po jo "sedevru" :D Siaip jau comonrail nera naujiena :] 1980m~ejo jau amerikoniskuose sunkvezimiuose.. Aisku tehnologijos atsinaujine, bet as asmeniskai imciau PD vietoj CR ;] Supratai kas del vibracijos kaltas, bet nerasysi :D idomiai skamba cia tie tavo prikolai :D
cia ne mano prikolai,o tavo. idomu,ar tu sugebetum prisijunges kompa nustatyt degima (paankstinti ar pavelinti),be mexaninio prisilietimo  :-] . 1.as ir nerasiau,kad "vimotoj" cipavau. jai nedasilo skaityk dar karta,o ne t9 funkcija... o kas liecia "Vimota" Vitolda-nestumk ir neskleisk dezinformacijos.jis tikrai ismano savo darba -toj srity ir dirba.as su juo kalbejau tik karta telefonu.  :-] 2.del vibracijos.jai napatingesiu-tai sutvarkysiu ir kai sutvarkysiu,tada ir parasysiu. 3. jai kalbi apie PD (tai man asmeniskai sitie varikliai visai nepatinka-per brangus islaikimas visu pirma.antra-per daznai genda.nepatikimi.) 4.sitie senesni varikliai su plundzeriniais siurbliais daug patikimesni. (bet tai tik mano nuomone.kekvienas sprendzia pagal save ir savo galimybes.) 4. o kas liecia amerikano vilkikus-sukurk nauja tema ir rasyk apie "comonrayl" sistema.  :-]

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #328: 2011 Lapkričio 20, 03:25:25 »
vargsas tu zmogus. :D neturejas tokio variklio, kalbi apie jo islaikyma. Viskas ka jam reik daryt, tai keist tepalus. Apie Vitolda, tai pats neskleisk dezinformacijos. 4 jo darbus perdariau, nes zmones skendo dumuose ir is vietos buka. Vitoldui dar reik pasimokyt degimo mapus. O is jo dyno juokias visa Lietuva, na nebent tu ne, nes "dirbai" su juo :D :D speju net nerastum turbo mapo..

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #329: 2011 Lapkričio 20, 03:52:11 »
nu tu pavarai... atkaklus...  :-] 1.zmogau,as tik paprastas vartotojas turintis audi,bet ismanantis mexanika.(tu nori pasakyt,kad jai mexanikas nustate gamiklini degima ir tu gali pasijunges kompa tik programavimo budu paankstinti ar pavelinti degima neprisilietus mexaniskai prie siurblio...?) nejuokink...  :-] 2. del PD.man tie varikliai nepatinka ir tiek.nezinau as ju islaikymo kainu,bet turiu kaimyna,kuris su tuo pasatu 1,9tdi PD vazineja i darba,bet i menesi 2 kartus palieka savo auto servize,nors darbas nuo namu iki 10km. 3. nori pasakyt,kad PD purkstuku keitimas ir reguliavimas yra toks pigus reikalas kaip 2,5 tdi nuo 88 iki 103kw kur tik pakeist uztenka be jokiu reguliavimu.!?  :-] 4. ir siems varikliams uztenka tik tepalo keitimo ir kuro pilimo....  :-]

beja - taip ir neatsakei i ankstesnius klausimus...  :-]
blyn,jai nemandagus busi-pasakysiu kaledu seniui,kad negautum dovanu.... dbr kaip tik laplandijoj esu ir spalvinu dovanas... :D
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Lapkričio 20, 04:06:37 sukūrė Silwer103 »

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #330: 2011 Lapkričio 20, 04:01:21 »
tingiu aiskint, apsiskaityk daugiau :)

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #331: 2011 Lapkričio 20, 04:23:56 »
Sutinku, gerai davus niutonu vibracija atsiranda ant quattro c4. Nebent kazka israsti naujo. Ir jai kazka israsite, prasau pranesti.

Buvau ir as kazkada pamises del degimo ankstinimo. Bet jau nebe. Siandieninis chipsas su gamykliniu kampu ir jokio dumo.
Taipogi buvau toks: oi oi kaip negerai padare, booo, o as pataisysiu, as moku geriau. Bet amzius daro savo, isaugau matyt...

ps. common rail [bendras gelezinkelis :D]

ps. degimas programiskai reguliuojasi (derinamas, tiksliau ankstinamas, tam tikrame intervale), tam skirtas apacioje siurblio esantis solenoidas. "Kam" nezinau kaip trumpai paaiskinti.
taip,del to ankstinimo solenoido as pilnai sutinku.ta galima programiskai pareguliuoti siek tiek,bet tai nereiskia,kad visais atvejais to pakaks ir nebereiks mexaninio reguliavimo pridejimo.(daug situaciju gali buti panasiu,bet is esmes jos bus visiskai skirtingos.)

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1554
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #332: 2011 Lapkričio 20, 04:25:59 »
Sutinku, gerai davus niutonu vibracija atsiranda ant quattro c4. Nebent kazka israsti naujo. Ir jai kazka israsite, prasau pranesti.

Buvau ir as kazkada pamises del degimo ankstinimo. Bet jau nebe. Siandieninis chipsas su gamykliniu kampu ir jokio dumo. Ankstinimas kazkiek padeda, bet tai nera sprendimas, mat jis atnesa ir nenumatytu pasekmiu.
Taipogi buvau toks: oi oi kaip negerai padare, booo, o as pataisysiu, as moku geriau. Bet amzius daro savo, isaugau matyt...

ps. common rail [bendras gelezinkelis :D]

ps. degimas programiskai reguliuojasi (derinamas, tiksliau ankstinamas, tam tikrame intervale), tam skirtas apacioje siurblio esantis solenoidas. "Kam" nezinau kaip trumpai paaiskinti.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #333: 2011 Lapkričio 20, 04:35:58 »
jau nebejuokinkite, atnesa neigiamu pasekmiu tiem kas nemoka to daryt. Kas daro teisingai - ekonomija didelem apsukom ir didelis ag garantuota. :) visom mano auto buvo koreguota degimo zemelapis. Siuo metu su stock gelezim zadu pasiekt 200ag. Auto a6 c6 2.0 140hp. Siandien po lengvo tiuno ant dyno prisuko 177ag, dar 23 tikrai islausiu ;p sanaudos siu metu mieste 7l trasoj 5l varant apie 140kmh. Dumu ir vibraciju nera.

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #334: 2011 Lapkričio 20, 04:54:22 »
del to solenoido pilnimoj sutinku ir suprantu.ten degima galima pakoreguoti kazkiek laipsniais.tai suprantama.bet tai nereiskia vienareiksmiskai,kad tik PC (programiskai) galima nustatyti tinkama degima.degimo paankstinima turi visi varikliai iskaitant ir benza,ir tas (kaip to solenoido ankstinimas ant tdi.kaip pvz.) turi sava reiksme. o tai reiskia (kad,kai kuriais atvejais,jai programiskai tas solenoido ankstinimas yra per daug pakoreguotas,tai gali buti maza jo reikiamo veikimo degimo ankstinime duodant daugiau staigiai gazo.)to pasekme auto kaip kuolas-netraukia. kazkas cia rase,degima velyna o ne ankstina nuspaudus gaza.

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #335: 2011 Lapkričio 20, 05:20:49 »
jau nebejuokinkite, atnesa neigiamu pasekmiu tiem kas nemoka to daryt. Kas daro teisingai - ekonomija didelem apsukom ir didelis ag garantuota. :) visom mano auto buvo koreguota degimo zemelapis. Siuo metu su stock gelezim zadu pasiekt 200ag. Auto a6 c6 2.0 140hp. Siandien po lengvo tiuno ant dyno prisuko 177ag, dar 23 tikrai islausiu ;p sanaudos siu metu mieste 7l trasoj 5l varant apie 140kmh. Dumu ir vibraciju nera.
na tai sakyk meistre. pas mane a6 c4 2,5tdi103kw Q cipuota 97m.laidos.as siuo metu vazinedamas su pilnu kuro baku ir mieste ir trasoje 50%x50% nulekiu tik 950km.kai su standartine anksciau lakstydams (c3 2,5tdi 88kw.) nulekdavau 1200km su 80 litru dyzelio.ar sugebetumet man programiskai padaryti ta "tarema leda",kad nuvaziuociau taip kaip visada vazineju su sunkia savo koja gazui,bent 1100km su 80 litru dyzelio ir auto taipat trauktu kaip pas mane dbr.
p.s. galiu duoti ir originalius cipus.as juos pasiemiau kai cipavo.  :D
nesakau,kad uz aciu.uz taremus map pakoregavimus,galiu sumoket iki 100 euru.priklauso nuo to,koki rezultata jus isgausite "pakoreguodamas ignition map".
as nezinau kiek yra siuo metu ag ir nm,bet as jauciu skirtuma variklio galioje sededamas ir spausdamas gaza.  :-]

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #336: 2011 Lapkričio 20, 10:00:21 »

Gal pats laikas i audi gamykla isidarbint? :) Emisija matavai, kai tavo cipuota audi ryjo "maziau" ant aukstu apsuku ir 177 ag? Sveikinu, tu jau euro6 standarto lygyje (aa)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #337: 2011 Lapkričio 20, 10:38:17 »

Gal pats laikas i audi gamykla isidarbint? :) Emisija matavai, kai tavo cipuota audi ryjo "maziau" ant aukstu apsuku ir 177 ag? Sveikinu, tu jau euro6 standarto lygyje (aa)

Nematavau emisijos :] bet dumai kibirais nesiyple, del tech apziuros net nebijau ;) o tu ziuriu kaip tikras lietuvis bele palot :D ir taip degimas gerina ekonomija aukstesniais sukiais ;] visa ekonomija pasijaucia trasoj arba trumpiau tariant turi daugiau arkliu su panasiom sanaudom.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #338: 2011 Lapkričio 20, 10:40:53 »
na tai sakyk meistre. pas mane a6 c4 2,5tdi103kw Q cipuota 97m.laidos.as siuo metu vazinedamas su pilnu kuro baku ir mieste ir trasoje 50%x50% nulekiu tik 950km.kai su standartine anksciau lakstydams (c3 2,5tdi 88kw.) nulekdavau 1200km su 80 litru dyzelio.ar sugebetumet man programiskai padaryti ta "tarema leda",kad nuvaziuociau taip kaip visada vazineju su sunkia savo koja gazui,bent 1100km su 80 litru dyzelio ir auto taipat trauktu kaip pas mane dbr.
p.s. galiu duoti ir originalius cipus.as juos pasiemiau kai cipavo.  :D
nesakau,kad uz aciu.uz taremus map pakoregavimus,galiu sumoket iki 100 euru.priklauso nuo to,koki rezultata jus isgausite "pakoreguodamas ignition map".
as nezinau kiek yra siuo metu ag ir nm,bet as jauciu skirtuma variklio galioje sededamas ir spausdamas gaza.  :-]

na tu biski matau ir prie bajerio :D esme kad kai yra galios tai ir pisi ta masina o kai pisi tai ima daugiau :} net ir stocka draskydamas liksi giliai nustebes sanaudom. Bet is esmes jo galeciau kazka padaryt. Originalai nedomina. Jei prileksi iki dublino mielai padesiu. Arba lauk kol grisiu i LT;)

Neprisijungęs razor0817

• Įrašai: 152
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #339: 2011 Lapkričio 20, 10:43:48 »

:)

Neprisijungęs vytoksas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #340: 2011 Lapkričio 20, 11:02:40 »

Nematavau emisijos :] bet dumai kibirais nesiyple, del tech apziuros net nebijau ;) o tu ziuriu kaip tikras lietuvis bele palot :D ir taip degimas gerina ekonomija aukstesniais sukiais ;] visa ekonomija pasijaucia trasoj arba trumpiau tariant turi daugiau arkliu su panasiom sanaudom.

Maziau ryja, geresne emisija, cia ne del TA :) Geriausiu parametru yra gamyklinis cipas, percipavimas pagerina viena rodikli, kito rodiklio saskaita. Is niekur niekas neatsiranda, taip jau sutverta musu gyvenamoji aplinka. Nes pagal tokias teorijas, pasicipuok, uzsimesk kudas padangas, prisipilk i baka visokiu kuro priedu, magnetu ant kuro padavimo slangelu nu ir ka, vaziuosi su 1l/100km :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #341: 2011 Lapkričio 20, 11:09:41 »

Maziau ryja, geresne emisija, cia ne del TA :) Geriausiu parametru yra gamyklinis cipas, percipavimas pagerina viena rodikli, kito rodiklio saskaita. Is niekur niekas neatsiranda, taip jau sutverta musu gyvenamoji aplinka. Nes pagal tokias teorijas, pasicipuok, uzsimesk kudas padangas, prisipilk i baka visokiu kuro priedu, magnetu ant kuro padavimo slangelu nu ir ka, vaziuosi su 1l/100km :)

As ir nesakau, kad pasijaus ahujena ekonomija :) cipuoja tie kam pox.. ant ekonomijos pvz kaip man. Isvis man juokingi ir idomus zmones kurie alia chipuotu del ekonomijos :D Sanaudos nekrenta zemai, jei krenta tai per 0.2 - 0.5 duok dieve trasoj, bet su panasiom beveik tom paciom sanaudom gauni daugiau arklio jegu. Kalbant mano atveju, as sakau, kad su 177ag telpu i 7ltr mieste ir 5trasoj :] koja ganetinai sunki, dumai nesivercia ;] ties 5krpm pasirodo sioks toks dumelis, jei tai butu galima pavadint dumeliu. Esu 100% tikras kad tech del emisijos pereis :] Gamyklinis chipas man juokingai skamba :D nes gamykloj nieks necipuoja ;] deda programa ir tiek. Jeigu eina variklis su tiek arkliu is gamyklos tai koks cia cipas? :D Veliau jei bus laiko pabandysiu ikelt video i youtube is dyno :] galesi paziuret kas per dumelis, aisku jei idomu.

Neprisijungęs vytoksas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #342: 2011 Lapkričio 20, 11:24:01 »

As ir nesakau, kad pasijaus ahujena ekonomija :) cipuoja tie kam dzin.. ant ekonomijos pvz kaip man. Isvis man juokingi ir idomus zmones kurie alia chipuotu del ekonomijos :D Sanaudos nekrenta zemai, jei krenta tai per 0.2 - 0.5 duok dieve trasoj, bet su panasiom beveik tom paciom sanaudom gauni daugiau arklio jegu. Kalbant mano atveju, as sakau, kad su 177ag telpu i 7ltr mieste ir 5trasoj :] koja ganetinai sunki, dumai nesivercia ;] ties 5krpm pasirodo sioks toks dumelis, jei tai butu galima pavadint dumeliu. Esu 100% tikras kad tech del emisijos pereis :] Gamyklinis chipas man juokingai skamba :D nes gamykloj nieks necipuoja ;] deda programa ir tiek. Jeigu eina variklis su tiek arkliu is gamyklos tai koks cia cipas? :D Veliau jei bus laiko pabandysiu ikelt video i youtube is dyno :] galesi paziuret kas per dumelis, aisku jei idomu.

Idomu idomu  (y) dabar kaip tik susidomejas cipais :) Kad tech pereis tai cia faktas, jie ten tik primeta, kad nebutu dumu kamuoliu ir tiek :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #343: 2011 Lapkričio 20, 11:27:04 »

As ir nesakau, kad pasijaus ahujena ekonomija :) cipuoja tie kam dzin.. ant ekonomijos pvz kaip man. Isvis man juokingi ir idomus zmones kurie alia chipuotu del ekonomijos :D Sanaudos nekrenta zemai, jei krenta tai per 0.2 - 0.5 duok dieve trasoj, bet su panasiom beveik tom paciom sanaudom gauni daugiau arklio jegu. Kalbant mano atveju, as sakau, kad su 177ag telpu i 7ltr mieste ir 5trasoj :] koja ganetinai sunki, dumai nesivercia ;] ties 5krpm pasirodo sioks toks dumelis, jei tai butu galima pavadint dumeliu. Esu 100% tikras kad tech del emisijos pereis :] Gamyklinis chipas man juokingai skamba :D nes gamykloj nieks necipuoja ;] deda programa ir tiek. Jeigu eina variklis su tiek arkliu is gamyklos tai koks cia cipas? :D Veliau jei bus laiko pabandysiu ikelt video i youtube is dyno :] galesi paziuret kas per dumelis, aisku jei idomu.

Idomu idomu  (y) dabar kaip tik susidomejas cipais :) Kad tech pereis tai cia faktas, jie ten tik primeta, kad nebutu dumu kamuoliu ir tiek :)

Nezinau kaip LT, ten tech nevares :) bet airijoj gan griestai su emisija ;)

Ziauriai trumpas, bet esme pagausi koks tas dumas :) apsukos 4.5 - 5.3krpm
http://youtu.be/nGB6iMXBs28
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Lapkričio 20, 12:03:23 sukūrė GTA »

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #344: 2011 Lapkričio 21, 13:11:17 »
keliam tema del vibracijos po cipo ?   

(variklio skyrius-kitos varikliaus skyriaus temos-a6 c4 2,5 103kw Q sankaba.)

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #345: 2011 Lapkričio 21, 15:09:34 »

Na gi-xebra.nieks nieko nedurnins ir kvailiais nevadins... tiesiog aprasykit kas po cipo su siu modeliu auto yra susidures su vibracija...gal ir tik priekiu varomos po cipo vibruoja,as nezinau. parasykit konkreciau,kaip tai pasireiskia ir kas jusu manymu darosi. isdiskutave sia tema,gal but prieisime bendros ir vieningos isvados del ko ta vibracija atsiranda. as manau,kad tai yra mexanine pasekme nuo staigaus sukimo momento dideles apkrovos ir del to kaltinu sankaba,tiksliau (plaukiojanti smagrati.) gal ir klystu,nezinau. diskutuojam. :V
pas mane a6 c4 2,5 103kw Q,po cipo susiduriau su vibracija spaudziant dugna.vibracija jauciasi nuo variklio puses po kojom.

Neprisijungęs juozasu

• Įrašai: 780
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #346: 2011 Lapkričio 21, 15:27:50 »
Gamyklinis chipas man juokingai skamba :D nes gamykloj nieks necipuoja ;] deda programa ir tiek. Jeigu eina variklis su tiek arkliu is gamyklos tai koks cia cipas? :D

Skamba nejuokingai, o teisingai. Chip'as yra lietuviškai dar vadinamas mikroschema (pagal naujausią terminologiją "mikrograndynu") arba "lustu" ir tai yra integruota analoginė arba skaitmeninė grandinė puslaidininkio kristale.
http://en.wikipedia.org/wiki/Integrated_circuit

Gamyklinės programos keitimas ("tobulinimas") jau vadinamas "Chip Tiuning'u". 

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #347: 2011 Lapkričio 21, 15:55:46 »
Kiek čipavo, neišlindo jokių vibracijų. Siūlyčiau visus mazgus pereiti ir susitvarkyti, o po to kelti klausimus čipas + vibro :D

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #348: 2011 Lapkričio 21, 16:01:50 »

ok.dbr del degimo,tam kad negriztume vel prie to pacio.
sakau tau lietuviskai, "degimas nusistato mexaniskai." pasijunges kompa tu gali tik tai patikrint arba pakeist siurblio degimo ankstinimo solenoido kampa tuose savo degimo zemelapiuose.taip,tada degimas pasikeis,BET tada automatiskai pakeiti jo veikimo principa ir galimybes.tas solenoidas ne degimo reguliavimui yra skirtas,o atitinkamam degimo paankstinimui spaudziant atitinkamai gazo.jai tu lendi i tuos zemelapius ir keitelioji to solenoido kampa,tai galiu pasakyt,kad po tokio tavo degimo reguliavimo tos auto neis taip kaip turi eiti.ta solenoida valdo ECU duodant atitinkamai gazo. ir pabaigai,kad butu aiskiu.jai atjungsiu ta solenoido laida,tai jokio degimo tu nepaankstinsi pasijunges kompa,o masina vistiek kursis ir vaziuos.
 p.s. be ambiciju ir isizeidimu...

Neprisijungęs juozasu

• Įrašai: 780
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #349: 2011 Lapkričio 21, 16:07:51 »
ir pabaigai,kad butu aiskiu.jai atjungsiu ta solenoido laida,tai jokio degimo tu nepaankstinsi pasijunges kompa,o masina vistiek kursis ir vaziuos.

Sukelti varikliui virš 1500 apsukų po tokio "bandymo", nelabai norėsis. Garsas baisesnis už traktoriaus. Tas solenoidas dirba, palyginus, plačiose ribose.