nemalkit cia sh.... xebra.ir neklaidinkit visuomenes.vibracija yra mexanine pasekme,o ne programuotojo klaida.
tas kas cipavo tikrai ismano savo darba.vibracijos atsiradimas-tikrai ne jo kalte.(geriau pasiskaitykit sita tema nuo pat pradziu.)man buvo pasiulyta keli cipo variantai.bet pasirinkau viena ir tuo patenkintas.(jai neismanot - geriau nesigincykit del variklio veikimo principo ir jo galios pakelimo.) Only-audi kazkur lb teisingai parase: norint isgauti daugiau galios ir ekonomijos,reik pasitelkti naujas texnologijas.o tai reiskia - naujos kartos varikliai,kaip "comonrayl" (jai parasiau neteisingai "comonrayl"-pataisykit.)tada belieka-norint cipuot ir gaut daugiau galios bei ekonomijos reik pirkt nauja auto.
![:D :D](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/smile6.gif)
2,5tdi nuo 88 iki 103 kw ir 1,9tdi 66 ir 81kw.padidint galinguma yra tik 1 budas.(kalbant paprasta kalba-sukelt oro padavimo slegi ir dadet atitinkamai kuro.)bet tame nera jokios ekonomijos.(tiems kas jos iesko.)
griztam prie tos pacios temos.(2,5tdi 103kw cipuota spaudziant dugna atsiranda vibracija.) vasara skambinau i "Vimota"kalbejau su Vitoldu,jis man pasake: sis modelis A6 c4 2,5tdi 103kw Q ir taip is gamyklos sukeltas maximalia norma,jai cipuosi savo Q atsiras galinio tilto vibracija.iskarto tuo nepatikejau,bet po cipo tai atsirado.(bet man tai nemaiso,vibracija tik kai aukstais begiais spaudziu dugna.)ir manau ne man vienam,o daugeliui.BET vibracija ne galinio tilto o is variklio puses.as jau supratau kas cia kaltas del vibracijos.bet dbr nerasysiu.kai grisiu i lt,jai netingesiu tai sutvarkysiu.
p.s. GTA del auto sh… ar cipuotojo neismanymo-nestumk nesamoniu.sumazinus kuro norma visos vibracijos dingasta,bet ir maziau galios.