Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: TDI cipavimas  (Skaityta 403468 kartus)

Neprisijungęs deleted

• Banned!
  • Įrašai: 0
    • Žiūrėti profilį
Re: TDI cipavimas
« Atsakymas #250: 2011 Lapkričio 03, 22:44:11 »
Blast. del sanaudu cia dar reiketu pasigincyt.
1.isigijau skydeli su BC,to to pajunge.tai buvo mano uzgaida,bet nuo to ka matau,sanaudos tikrai nesumazejo ir koja netapo lengvesne.  :D
2.cipuociau auto ne del mazesniu kuro sanaudu.jas galima daryt ir taip lb ramiai vazinejant.man reiktu geresnes traukos lenkime.kaip spausi-taip ir rys.o jai nori duoti blekai gazo-jai reik atitinkamai ipilt. 

Su 110kw ir taip nera lenkime dydeliu problemu :D tik aisku, kuo daugiau tuo geriau, bet kas keista jog girdejau daug nuomoniu jog ekonomiskumas padydeje :) tai vat ir laukiu specu atsakymo

jai rasai,kad su 110 kw ir taip nera bedu lenkime,tai parasyk tiksliai per kiek sekundziu surenki nuo 0 iki 100. pas mane 103 kw.man tikrai butu idomu isgirsti tavo stipru argumenta ir isitikinti,kad tikrai neturi lenkime bedu.ir bent jau parasyk,kad visiems butu aisku-ka turi omeny lenkime nera bedu...? jai nezinai per kiek surenki iki 100,tai pirma isbandyk,po to parasyk.tada galesime aptarti ar tikrai esi patenkintas gale lenkime ir ieskai tik ekonomijos cipavime. :-]