Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: TDI cipavimas  (Skaityta 403415 kartus)

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
Re: TDI cipavimas
« Atsakymas #250: 2011 Lapkričio 03, 21:07:06 »
jei starting mapu nekoregavo kursis taip kaip ir kuresi anksciau.

Neprisijungęs deleted

• Banned!
  • Įrašai: 0
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #251: 2011 Lapkričio 03, 21:44:24 »
kiek suprantu is tavo frazes,tai kas cipuoja net neketina aiskintis ar pas kliento auto tinkamas degimas ir gerai kuresi ir kiek mazdaug rydavo kuro.tik padidinamos programiskai momentines kuro normos tiek saltam vedant tiek spaudzian pedala. (cia paprasta gatves kalba,kad visi suprstu apie ka eina kalba) taip,kad kalbant apie 2,5tdi i5 jai tinkamai sureguliuosi degima pagal savo siurblio isdilima ir teisingai sureguliuos kuro norma pasijunge vag,gali ir be chipo gauti mazesnes kuro sanaudas+ gera uzvedima saltam varikliui.

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #252: 2011 Lapkričio 03, 21:51:58 »
kiek suprantu is tavo frazes,tai kas cipuoja net neketina aiskintis ar pas kliento auto tinkamas degimas ir gerai kuresi ir kiek mazdaug rydavo kuro.tik padidinamos programiskai momentines kuro normos tiek saltam vedant tiek spaudzian pedala. (cia paprasta gatves kalba,kad visi suprstu apie ka eina kalba) taip,kad kalbant apie 2,5tdi i5 jai tinkamai sureguliuosi degima pagal savo siurblio isdilima ir teisingai sureguliuos kuro norma pasijunge vag,gali ir be chipo gauti mazesnes kuro sanaudas+ gera uzvedima saltam varikliui.

manau kiekvienas paziuri, kas per parametrai yra, ir po to cipuoja, jei skundiesi, tuo labiau. Jei kampas ne normos ribose, gal net necipuoja kol nesusitvarkysi.
jei proto ribose sureguliuosi gal ir gausi geresni uzvedima, bet kai kuriem daug begusiem kampai taip buna uzlauzti kad ..., jei plundzerio ner, isdilimai dideli tiek siurblyje tiek variklyje, tai ir reguliavimas nepades.
Jei skundiesi blogu uzvedimu, tai manau pakoreguoja ir mapus. Bent 1,9 81kw bugas su karsto uzvedimu, kai starteris neisuka atitinkamu rpm tvarkomas programiskai tuo paciu metu.
Bet kazkaip si diskusija jau krypsta velniai zino kur ...
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Lapkričio 03, 21:55:21 sukūrė Veil »

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #253: 2011 Lapkričio 03, 22:30:40 »
tikrai ne.cia diskusija. ir tikrai daug skaito sita tema ir tikisi,kad pacipave gaus mazesnes kuro normas. taigi.as vienareiksmiskai klausiu! parasykit aiskiai paprasta kalba,kad visi suprastu,ar tai tikrai taip yra?cia tiems kas klause apie ekonomiskuma ir tikisi sutaupe litu pacipavimui gaut ekonomiskai ekologine auto. as savaime aisku cipuociau tik tam,kad gaut daugiau galios,o tai savime aisku-jai nori traukos,reiks ir kuro duot,kad trauktu.pries menesi ziurejau ,,Vimotos`` ar taip kazkieno filmuota medziaga,ten Vitoldas kalbejo apie gamyklinius tokius pat variklius,tik skirtingu galingumu.(pigesnes ir brangesnes komplektacijos is gamintojo puses )rode stendo bandyma.ir dar uzsimine apie mentu masinas.kad ir jie vaziuoja pas ji kelt galinguma. (jai zinote apie ka kalbu_imeskite nuoroda,kad visiems butu aisku.)  +gamintojo sanudu lentele su tais paciais varikliais tik skirtingu galingumu.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #254: 2011 Lapkričio 03, 22:34:34 »
mazesnes sanaudos galimos tik sraiges riezimu o ne skraidant. Daugiau galios, maziau gaza spaudi. Elementaru.

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #255: 2011 Lapkričio 03, 22:44:11 »
Blast. del sanaudu cia dar reiketu pasigincyt.
1.isigijau skydeli su BC,to to pajunge.tai buvo mano uzgaida,bet nuo to ka matau,sanaudos tikrai nesumazejo ir koja netapo lengvesne.  :D
2.cipuociau auto ne del mazesniu kuro sanaudu.jas galima daryt ir taip lb ramiai vazinejant.man reiktu geresnes traukos lenkime.kaip spausi-taip ir rys.o jai nori duoti blekai gazo-jai reik atitinkamai ipilt. 

Su 110kw ir taip nera lenkime dydeliu problemu :D tik aisku, kuo daugiau tuo geriau, bet kas keista jog girdejau daug nuomoniu jog ekonomiskumas padydeje :) tai vat ir laukiu specu atsakymo

jai rasai,kad su 110 kw ir taip nera bedu lenkime,tai parasyk tiksliai per kiek sekundziu surenki nuo 0 iki 100. pas mane 103 kw.man tikrai butu idomu isgirsti tavo stipru argumenta ir isitikinti,kad tikrai neturi lenkime bedu.ir bent jau parasyk,kad visiems butu aisku-ka turi omeny lenkime nera bedu...? jai nezinai per kiek surenki iki 100,tai pirma isbandyk,po to parasyk.tada galesime aptarti ar tikrai esi patenkintas gale lenkime ir ieskai tik ekonomijos cipavime. :-]

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #256: 2011 Lapkričio 03, 23:15:35 »
Veil. tikrai nesutinku su teiginiu,kad plundzeris issidevejas ir variklio parametrai vos gyvi.( cia info tiems kas nori cipuoti daugiau kaip 500 000 km begusius variklius.) nepergyvenkit,jie irgi yra gyvi ir dar ne viena 100 000 suksis.jai kompresija (kalbu apie 2,5tdi nuo 88kw iki 103.) nuo 28 iki minimum 24. tai gamintojo parametrai,tuo jis apibrezia fraze,kad turint minimum 24 cilindre ir ziema lengvai uzkursite savo auto.( jai visi kiti variklio mazgai veikia puikiai.purkstukai,siurblys,starteris,pasildymo zvakes.na ir + akumas,tiems kas to nesupranta.)

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #257: 2011 Lapkričio 03, 23:53:09 »
Bajoras.as sutinku tik sia tavo fraze. copy:mazesnes sanaudos galimos tik sraiges riezimu o ne skraidant. taip kad jai nori pasakyt,kad galingumas mazina sanaudas,tai tada tiesiai sviesiai isaiskink visiems.kaip taip yra kad 2,5tdi 85kw ryja maziau nei 2,5 110kw v6.kubatura ta pati,o kw kiti...? (cia prasom paprastai,kad visi suprastu.)   :-]
P.S. be ambiciju ir isizeidimu.tik argumentai ir faktai.

Neprisijungęs KulKa

• Įrašai: 8
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #258: 2011 Lapkričio 04, 00:31:58 »
Jai apie sanaudas tai trasoje manisnke po cipavimo vaziuojant 120km/h neperziangia 5litru ribos. A6 (c4) 2.5tdi Quattro. Tai kaip tokiai masinai sakyciau labai mazai. Man cipavimas tikrai isejo i nauda. Dedes tokia pat kaip mano tik ne Quattro irgi cipuota, vaziavo autobanu 170km/h sake 5.5l valge.

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #259: 2011 Lapkričio 04, 00:54:42 »
Jai apie sanaudas tai trasoje manisnke po cipavimo vaziuojant 120km/h neperziangia 5litru ribos. A6 (c4) 2.5tdi Quattro. Tai kaip tokiai masinai sakyciau labai mazai. Man cipavimas tikrai isejo i nauda. Dedes tokia pat kaip mano tik ne Quattro irgi cipuota, vaziavo autobanu 170km/h sake 5.5l valge.
tikrai nenoriu kazko izeist  ir isigyt visus forumiecius priesais.esu toks pat paprastas kaip ir jus.cia tik diskusija ir nuomones.ir pas mane Q.bet tai manes netenkina,ziurint pagal trauka ir bendras sanaudas kiek nuvaziuoju su baku.kalbu mazdaug. as neskaiciuoju kuro sanaudu.mano koja per sunki gazui.dbr kai turiu BC,jai pagal ji Kulka raso,galiu pasakyt tiek.ir as galiu isgaut 5,0l vaziuojant 180km/h,bet tai ne rodiklis.uzspaudi iki to 180 ir laikai palaikancia to greicio minimalia kuro norma.  :D bakai pas visus vienodi. 2,5 tdi i5.tai parasykit ( ir tie kas tik skaito,bet nieko neraso.)kiek su baku nuvaziuojat.as su 2,5tdi 88kw.anksciau nuvaziuodavau visalaik lenkime ir spausdamas 1200km.ten 80 litru kuro bakas.o mano koja sunki. jai ekonomiskai buciau vazinejas tai nezinau net kiek buciau numynes su 80 litru salerkos.

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #260: 2011 Lapkričio 04, 01:27:13 »
pastaba moderatoriams. gal aptarkite ir padarykite taip,kad tik registruoti forumo nariai galetu matyti bendra info.turiu omeny. registruoti tik su vienu ir tuo paciu e-post,tik su nepasikartojanciu tel.nr.tam e-postui,kuri bet kada butu galima patikrint.ir kitom konkreciom smulkmenom.toks vaizdas susidaro skaitant info,kad kazkas vis semia info is sveciu,o savo patirtim ir nuomonem pasidalint nenori.spijonai.  :-{   :-] :s

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #261: 2011 Lapkričio 04, 01:31:19 »
?? ?? pardonce, aš čia vienas nesupratau paskutinės silwer103 minties? 8:8

Neprisijungęs surkuC

• Секс и виски, кокс Карибский
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 4332
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #262: 2011 Lapkričio 04, 01:41:25 »
You are not alone... :D
As ja gal kokius 5 kartus, ir taip, ir anaip... Bet nepagavau minties...
Vakar buvo per anksti, rytoj bus per vėlu, o šiandien nėra laiko.
A3 1.9 TDI 81kW
Visos silkės - žuvys, bet ne visos žuvys - silkės! -Ramzis3 ©

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #263: 2011 Lapkričio 04, 01:47:17 »
tikrai ne.cia diskusija. ir tikrai daug skaito sita tema ir tikisi,kad pacipave gaus mazesnes kuro normas. taigi.as vienareiksmiskai klausiu! parasykit aiskiai paprasta kalba,kad visi suprastu,ar tai tikrai taip yra?cia tiems kas klause apie ekonomiskuma ir tikisi sutaupe litu pacipavimui gaut ekonomiskai ekologine auto. as savaime aisku cipuociau tik tam,kad gaut daugiau galios,o tai savime aisku-jai nori traukos,reiks ir kuro duot,kad trauktu.pries menesi ziurejau ,,Vimotos`` ar taip kazkieno filmuota medziaga,ten Vitoldas kalbejo apie gamyklinius tokius pat variklius,tik skirtingu galingumu.(pigesnes ir brangesnes komplektacijos is gamintojo puses )rode stendo bandyma.ir dar uzsimine apie patruliu masinas.kad ir jie vaziuoja pas ji kelt galinguma. (jai zinote apie ka kalbu_imeskite nuoroda,kad visiems butu aisku.)  +gamintojo sanudu lentele su tais paciais varikliais tik skirtingu galingumu.

Trigrašį įterpsiu,
Teko taip pat kažkur skaityti, matyti ar girdėti, apie tokius pat po kapotu turinius, su skirtinga galia. Buvo paaiškinta gamintojo perspektyva, jog jiems paprasčiau tą patį susilpninti arba pastiprinti, nei kurti naują ir atskirą modelį (visgi tyrimai ir bandybai irgi kainuoja) neapsimoka taip labai. O be to didelė dalis vairuotojų/pirkėjų - eiliniai "vartotojai" nesigilinantys į smulkmenas :)  
Dyzelis - valio. Nedidelė galia - ekonomiškumas, ekologiškumas! didesnė galia - vėl valio, papildomas pranašumas! :)

iš audi mano žiniomis labai giminiški 1.9TDI pd varikliai su 77kw, 85kw ir 96kw motorais (variklio kodų dabar nežinau, pervėlu) :)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Lapkričio 04, 01:53:26 sukūrė ::: Marius ::: »

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #264: 2011 Lapkričio 04, 01:59:05 »
nu tada viskas aisku.kai 10 skirtingu nuomoniu isreiksit,as parsysiu savo nuomone i jusu argumentus ir faktus. o kas nesuprato paskutinio posto,cia buvo skirta mintis moderatoriams.smagu,kad jus 2 atsiradote paprasti ir drasus zmones. ( ne taip kaip kiti,tik paskaito ir pasiplauna neisreiskia savo nuomones.) nebent jie tikrai nepasitiki savo jegom ir nuomone net ir realiam gyvenime.

P.S. be isizeidimu ir asmeniniu ambiciju.nesu provokatorius.tai tik forumas-argumentai,nuomones ir faktai.

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #265: 2011 Lapkričio 04, 02:14:53 »
Marius. parasei lb gera fakta su pvz. imant 1,9 pd varikli.suintrigavai. copy:is tavo frazes-iš audi mano žiniomis labai giminiški 1.9TDI pd varikliai su 77kw, 85kw ir 96kw motorais (variklio kodų dabar nežinau, pervėlu)
ok. tarkim,kad jie yra tikrai identiski tik kw skiresi.tai nori pasakyt,kad gamintojas apie ju kuro sanaudas vienodai raso? :D

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #266: 2011 Lapkričio 04, 02:42:12 »
Ne viskas vien galia remiasi, ekologijos, emisijos standartai ir t.t., aisku, kad nerasys tokiu pat sanaudu, juk ir kw skiriasi.

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #267: 2011 Lapkričio 04, 02:46:08 »
You are not alone... :D
As ja gal kokius 5 kartus, ir taip, ir anaip... Bet nepagavau minties...
nu geras-prajuokinai. ok.gal kada nors gyvenime taip netycia iseis sugert.as tau paaiskinsiu,ka reiskia balancuotas ratas ir kiek gali su juo prasukt ir atviksciai. :-]

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #268: 2011 Lapkričio 04, 02:56:44 »
Ne viskas vien galia remiasi, ekologijos, emisijos standartai ir t.t., aisku, kad nerasys tokiu pat sanaudu, juk ir kw skiriasi.
tai tavo fraze rementis galima butu drasiai teigti,kad galia jokios ekonomijos neturi...!? ar pats savo frazei pritari?(tai tik klausimas-nebijok i tai atsakyt.)  :D ir tie kas cipuoja-ekologijos ir emisijos standartu tikrai negarantuos.  :D

Neprisijungęs Blast

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 79
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #269: 2011 Lapkričio 04, 03:11:27 »
Ne na vyrai ce pavaret :)) silver tu ce megini dvirati israst man rodos....  Atrodo jgo paprastas klausimas apie ekonomija po cipo buvo,o tu dar manes uzklausi nuo 0 iki 100 :) geriau klausk tarkim nuo 90 iki 150 tada bent jau suprasiu jog del lenkimo klausi. Na zodziu ce nusivaziavom i pievas kaskur. Kur tas vyriukas is galingas.lt dingo :) idomu isgirst jo, gal procentaliai mazdaug pasakytu kiek tas ekonomiskumas taupos. Kad ir paprasciausia pavyzdi, vaziuodamas tolima atstuma uzdedu autopilota,kad ir ant 90 :) na tarkim man 6 begu tada sukuoja 5l, po cipo gal 4,5 bus, na aisku ce pamastymas, todel ir klausiu realios patirties :) vaikinas rase jog 180km/h vaziuodami ryja 5l, ce is pasaku srities ar kaip suprast ?

Neprisijungęs vytoksas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #270: 2011 Lapkričio 04, 03:15:19 »
Galia tikrai ekonomijos neturi. Norint gaut didesne galia ir turet tokia pat ar mazesne ekonomija reikia pasitelkt naujasnes technologijas, kintamos geometrijos turbinos, kazkada pumpaduzas, dabar comonrailas, vis didesni ipurskimo slegiai, keli ipurskimai vieno degimo ciklo metu, vieno voztuvo neveiksnumas prie zemu sukiu ir t.t. cia yra galios ir ekonomijos didinimas. Cipas - taip negreziant gal ir mazina sanaudas (pats nesu bandes cipo), bet tai ne del kazkokio stebuklingai pakoreguoto degimo ar bla bla. Mapas padarytas, pedalas iki dugno neimintas, ipurskiamu degalu kiekis maziau nei standarte, tuo paciu ir kw maziau, nuspaudi dugna, pagal mapa jau daugiau purskia uz standarta, ir ryja atitinkamai daugiau. Su nepilnai ispaustu pedalu, cipuotas kompas tikrai suktu maziau kw, nei standartinis. Kazka priburiau pusiau miegodamas :D

Neprisijungęs Blast

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 79
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #271: 2011 Lapkričio 04, 03:28:15 »
Blast. del sanaudu cia dar reiketu pasigincyt.
1.isigijau skydeli su BC,to to pajunge.tai buvo mano uzgaida,bet nuo to ka matau,sanaudos tikrai nesumazejo ir koja netapo lengvesne.  :D
2.cipuociau auto ne del mazesniu kuro sanaudu.jas galima daryt ir taip lb ramiai vazinejant.man reiktu geresnes traukos lenkime.kaip spausi-taip ir rys.o jai nori duoti blekai gazo-jai reik atitinkamai ipilt. 

Su 110kw ir taip nera lenkime dydeliu problemu :D tik aisku, kuo daugiau tuo geriau, bet kas keista jog girdejau daug nuomoniu jog ekonomiskumas padydeje :) tai vat ir laukiu specu atsakymo

jai rasai,kad su 110 kw ir taip nera bedu lenkime,tai parasyk tiksliai per kiek sekundziu surenki nuo 0 iki 100. pas mane 103 kw.man tikrai butu idomu isgirsti tavo stipru argumenta ir isitikinti,kad tikrai neturi lenkime bedu.ir bent jau parasyk,kad visiems butu aisku-ka turi omeny lenkime nera bedu...? jai nezinai per kiek surenki iki 100,tai pirma isbandyk,po to parasyk.tada galesime aptarti ar tikrai esi patenkintas gale lenkime ir ieskai tik ekonomijos cipavime. :-]

Cipavime ieskau ekonomiskumo, noreciau galios pirkciau 3.0 tdi. Aisku tos galios visada buna negana,bet man minimaliai tikrai 110kw pakanka

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #272: 2011 Lapkričio 04, 03:40:30 »
tai butent tu Blast i gipnoze esi linkes ir cipo fraze tave lenkia,kaip kadaise kashpirovskio eteris. :-] per kiek tu lenki nuo 90 iki 150 manes nedoima.1.pas mus skirtingi varikliai.2.mano lenkimu ciklas nuo 110 iki 150 tebunie.o tai automatiskai isskiria lenkimo greiti  nuo galingumo+musu auto varikliai kitokie....  :D cia as ta prasme,kad i5 vistiek gersni nors ir i senesnes modifikacijos kebula buvo montuojami....  (aa)bet tai nereiskia,kad tas klausimasm per kiek darai nuo 0 iki 100 su 2,5 v6 110kw lieka uzmirstas.panasu,kad pats nori dar karta dvirati israsti.... !?  :-] atsakyk i eteri per kiek ispaudi iki 100km/h.gal tada suprasi,ar po to  verta cipuot ar lb letai vairuot....  :D

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #273: 2011 Lapkričio 04, 07:19:10 »
Ciut is patirties - standartai 2.5 tdi 110kw matuojant su ta pacia iranga iki simto apie 14 s su nedidelem variacijom. Nestandartai geriausias rezultatas 8.8s. Ramiai vaziuojant sanaudos pakrito apie 0.5ltr.,sunku isgaut idealiai vienodas salygas, nes bet koks kelio netolygumas,oro temp skirtumas,kojos sunkumas jau turi nemazos itakos.

Neprisijungęs vytoksas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #274: 2011 Lapkričio 04, 10:51:11 »
Kazkada savo matavau, tai ~12s gavosi, a4 2.5 v6 110kw :G imetu osm ir turbos darbo kreives, kad butu aiskiau kodel (aa) reiktu su vagu patikrint, per kiek paima.