Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: TDI 2.0 103kw ar TDI 1.9 96kw?  (Skaityta 2761 kartus)

Neprisijungęs Dainis

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
TDI 2.0 103kw ar TDI 1.9 96kw?
« Topic Start: 2011 Lapkričio 07, 09:51:05 »
 Sveiki,
 Planuoju keisti auto ir negaliu apsispresti kas geriau, nes kaip sakoma kiek zmoniu tiek ir nuomoniu! Gal susidure su tuo pades apsispresti. Yra dvi Audi:
       1) 2002  A4 su 1.9l ir 96kw, prabegusi ~190 000km
       2) 2004  A4 su 2.0l ir 103kw, prabegusi ~170 000km

Abieju kilometrazai plius minus tikslus, matosi ir pagal automobiliu isore. Pasirinkima ytakoja tik varikliai, patarkite kuri rinktis ir kodel??? Kokie pagrindiniai gedimai galimi tiek pas viena tiek pas kita? (remonto kastai privalumas) Didelis aciu uz atsakymus!

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
Re: TDI 2.0 103kw ar TDI 1.9 96kw?
« Atsakymas #1: 2011 Lapkričio 07, 10:00:54 »
Sveiki,
 Planuoju keisti auto ir negaliu apsispresti kas geriau, nes kaip sakoma kiek zmoniu tiek ir nuomoniu! Gal susidure su tuo pades apsispresti. Yra dvi Audi:
       1) 2002  A4 su 1.9l ir 96kw, prabegusi ~190 000km
       2) 2004  A4 su 2.0l ir 103kw, prabegusi ~170 000km

Abieju kilometrazai plius minus tikslus, matosi ir pagal automobiliu isore. Pasirinkima ytakoja tik varikliai, patarkite kuri rinktis ir kodel??? Kokie pagrindiniai gedimai galimi tiek pas viena tiek pas kita? (remonto kastai privalumas) Didelis aciu uz atsakymus!

šitas tai geras :D
sakyčiau, 1 minimum į 3 reiktų pakeist, tada arčiau teisybės rida būtų. Kad nesigautų tuščias patrolinimas -
a) turim pavyzdį - mašiną, pirkta nauja, 2007 metų, rieda ne itin daug ir tik Lietuvos keliais - rida dabar 170kkm
b) atsivarėm mašiną prieš mėnesį, 2008 metų, tiesiai iš vokiečio, rida 160kkm.
c) atsidaryk mobile.de, pažiūrėk ar būna tokių metų su tokiom ridom, o jei rasi, pažiūrėk kokia kaina bus.

jei į temą - balsuoju už 1,9tdi, nes turi, mano subjektyvia nuomone, santykinai mažiau problemų, kaip antai su purkštukais, siurbliais ir kt ;)

ps. apie 2.0tdi remonto kaštus tau gali papasakoti Evaldas
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Lapkričio 07, 10:03:25 sukūrė mega »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2011 Lapkričio 07, 10:07:26 »
Man asmeniskai tik 1,9  96kw, labai smagiai  sukasi ir prieziura paprastesne.

Neprisijungęs Dainis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2011 Lapkričio 07, 10:10:47 »
   Na zinoma ir man pirmosios ta rida ytartina bet ir servizo visos knygos yra ir salonas svarus, kitaip tariant matosi kad gyva masina, servizas taip pat patvirtino prabegus abieju. Siaip noretusi naujesnes, tuo labiau kad ir modelis naujesnis eina nuo 04m, bet va kad tas 2.0 tdi stabdo. Su siuo moteris vazinejusi taip pat itin islaikyta auto...

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2011 Lapkričio 07, 10:16:29 »
Tu klausei apie varikli, bet jeigu aktualus ir kiti kriterijai, tai kita sneka, tuo labiau ir kaina ne paskutintas reikalas ir jeigu A4 2004m jau naujesnio modelio tai aktualu visi duomenys.

Neprisijungęs Dainis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2011 Lapkričio 07, 10:51:15 »
  Tas tiesa, aktualu viskas, bet man asmeniskai svarbiausia variklis. Beje kainos atzvilgiu, tarp ju ne pilnai 2000 eur skirtumas.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2011 Lapkričio 07, 12:44:40 »
Jei gyva auto, tai imk ir tą 2,0, tik iškart keičiant diržus reikia tepalo siurblį pažiūrėti ir su laiku nusiteikti purkštukus pasikeisti.

Neprisijungęs Jurka4

• Įrašai: 747
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2011 Lapkričio 07, 16:00:10 »
Jai priziuri, laiku keisi tepalus kokie priklauso,pilsi gera kura,keisi filtrus tai nebus problemu nei su 1.9 nei su 2.0 varikliu.Turejau su 1.9 96kw audi (jokiu problemu nebuvo) dabar isigijau visu bijoma 2.0 103kw ne audi o vw iskart buvo pakeisti visi tepalai filtrai dirzai ir t.t aisku su juo pravaziavau dar nedaug bet nieko blogo ir baisaus kolkas nenutiko.VW centre pasakojo kad passatu varikliai netike,pas mane 2.0TDI variklis  8-iu voztuvu tai sako jie geri.PAvazinesim daugiau tai gal ir papasakosiu daugiau.O cia rasineja daugiausia tie kas netureja 2.0 TDI (iskyrus kiek zinau Evalda :) ) aisku kiek zmoniu tiek nuomoniu bet norisi isgirst is tu kurie aptureja 2.0 TDI.O dabar turi 1.9 tai aisku ir rasys kad man 1.9 geriausias  :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2011 Lapkričio 07, 16:04:40 »
Keisk tu tą tepalą kiek nori - jsi nė prie ko nei tam siurbliui, nei purkštukų el. daliai ;)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2011 Lapkričio 07, 16:08:28 »
Cia rasinejanciu be Evaldo tik as ir Mega, tai pasakau turejau as 2,0  103kw ir ne viena, tik  kad nevazinejau ilgai, bet visi buvo remontuojami (atvaziave is uzsienio su defektais), galiu drasiai teigti , kad 1,9 paprastesnis ir jo prieziura pigesne.

Neprisijungęs Jurka4

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2011 Lapkričio 07, 16:10:41 »
Keisk tu tą tepalą kiek nori - jsi nė prie ko nei tam siurbliui, nei purkštukų el. daliai ;)
Matai Evaldai tu su tuo jau buvai susidures ir gali papasakoti daugiau o kaikurie pasakoja kazkur girdejau kazkas sake ir t.t

Neprisijungęs Jurka4

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2011 Lapkričio 07, 16:16:40 »
Cia rasinejanciu be Evaldo tik as ir Mega, tai pasakau turejau as 2,0  103kw ir ne viena, tik  kad nevazinejau ilgai, bet visi buvo remontuojami (atvaziave is uzsienio su defektais), galiu drasiai teigti , kad 1,9 paprastesnis ir jo prieziura pigesne.
tai ir papasakok zmogui kas su 2.0 blogai o ne 1.9 ir taskas :)Nes paziurejus vien tik forume postus apie varikli matosi kuris daugiau problemu turi 1.9 ar 2.0.Cia aisku galima gincytis begale bet manau reik remtis faktais o ne teorijom.

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2011 Lapkričio 08, 08:40:09 »
tai ir papasakok zmogui kas su 2.0 blogai o ne 1.9 ir taskas :)Nes paziurejus vien tik forume postus apie varikli matosi kuris daugiau problemu turi 1.9 ar 2.0.Cia aisku galima gincytis begale bet manau reik remtis faktais o ne teorijom.

tai kad su sąlyga, kad pats neseniai turi passatą, tai pas tave irgi teorija gaunas
šiaip, norint susidaryti įspūdį ir nuomonę, nebūtina ant to paties grėblio užlipt, kaip čia kažkam atrodo

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2011 Lapkričio 08, 12:01:06 »
Manau kad sakyti tas ir tas variklis blogas pagal asmenine nuomone negalima nieko kol tos pacios bedos netaisei du kartus.
Mano geras draugas turi 103kv 2.0TDI issisiepes kaip tik gali - patenkintas. Ko nebut patenkintam dar tik 30kkm.
Is kitos puses mano dyzelistas myli PD variklius, sako vien is ju gyvent galima :) Bet nesako kad i ji spjautu.
Tas 2.0PDukas tai gana paplites, vw, skoda, audi. Jei bus lemta tai tau ir 1.9 nubyres ne ka prasciau uz 2.0 :)
Imk kuo maziau drozhta (pagal salona, pakaba ir t.t. - kilometrazas meluoja daznai net ir neatsukinejus)

Neprisijungęs Jurka4

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2011 Lapkričio 08, 16:49:48 »

tai kad su sąlyga, kad pats neseniai turi passatą, tai pas tave irgi teorija gaunas
šiaip, norint susidaryti įspūdį ir nuomonę, nebūtina ant to paties grėblio užlipt, kaip čia kažkam atrodo

tai pasakyk kas blogai su tuo varikliu jai taip ji kritikuoji (tik is savo praktikos)? Ir apie koki tu cia grebli kalbi?

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2011 Lapkričio 08, 16:53:54 »

tai pasakyk kas blogai su tuo varikliu jai taip ji kritikuoji (tik is savo praktikos)? Ir apie koki tu cia grebli kalbi?

tau reiktų iš naujo paskaityt mano postus šitoje temoje, ką aš kritikuoju ir ko ne.

Apie grėblį jei nesupratai, tai tiek to. Liaudiškai išversiu - nebūtina suvalgyti šūdą, kad suprastum, kad tai ne plastelinas.

Neprisijungęs Jurka4

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2011 Lapkričio 09, 07:49:39 »

tau reiktų iš naujo paskaityt mano postus šitoje temoje, ką aš kritikuoju ir ko ne.

Apie grėblį jei nesupratai, tai tiek to. Liaudiškai išversiu - nebūtina suvalgyti fekaliją, kad suprastum, kad tai ne plastelinas.

tai ir matosi is tavo postu tik tiek kad 1.9 geriau o pvz jokiu
o del fekaliju, jai valgai plestelina kad suzinoti sudo skoni tai jau cia tavo problema (h)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2011 Lapkričio 09, 08:18:15 »
aš išreiškiau savo subjektyvią nuomonę, kurią susidariau iš kitų žmonių aprašytų nuomonių, neprivalau tau nei teigti kažkokių argumentų, nei aiškinti savo nuomonės, nei dar kažkaip teisintis, nes net specialiai tokiems kaip tu parašiau, kad mano subjektyvia nuomone - žr postą:

sakyčiau, 1 minimum į 3 reiktų pakeist, tada arčiau teisybės rida būtų. Kad nesigautų tuščias patrolinimas -
a) turim pavyzdį - mašiną, pirkta nauja, 2007 metų, rieda ne itin daug ir tik Lietuvos keliais - rida dabar 170kkm
c) atsidaryk mobile.de, pažiūrėk ar būna tokių metų su tokiom ridom, o jei rasi, pažiūrėk kokia kaina bus.

jei į temą - balsuoju už 1,9tdi, nes turi, mano subjektyvia nuomone, santykinai mažiau problemų, kaip antai su purkštukais, siurbliais ir kt ;)

Tamstai reikėtų daugiau atidumo, mano nuomone. Matytis iš postų negali, nes iš vis ta tema buvo viso labo vienas vienintelis sakinys.

Nelabai suprantu, ko tu čia pristojai prie manęs? Bandysi man įrodyt, kad 2.0tdi yra gėris ir nieko geriau nėra? Sėkmės  (+)

Davai dyzelistus pakviesk savo nuomonę pareikšt apie 2.0tdi šioje temoje  :D ne savininkus, o diagnostikus, remonto meistrus ir kt.

Neprisijungęs Jurka4

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2011 Lapkričio 09, 08:28:26 »
aš išreiškiau savo subjektyvią nuomonę, kurią susidariau iš kitų žmonių aprašytų nuomonių, neprivalau tau nei teigti kažkokių argumentų, nei aiškinti savo nuomonės, nei dar kažkaip teisintis, nes net specialiai tokiems kaip tu parašiau, kad mano subjektyvia nuomone - žr postą:

Tamstai reikėtų daugiau atidumo, mano nuomone. Matytis iš postų negali, nes iš vis ta tema buvo viso labo vienas vienintelis sakinys.

Nelabai suprantu, ko tu čia pristojai prie manęs? Bandysi man įrodyt, kad 2.0tdi yra gėris ir nieko geriau nėra? Sėkmės  (+)

Davai dyzelistus pakviesk savo nuomonę pareikšt apie 2.0tdi šioje temoje  :D ne savininkus, o diagnostikus, remonto meistrus ir kt.

mega nu nesinervuok  :H (poto paduosi i teisma del priekabiavimo), uztai kad as nesakau geresnis 1.9 ar 2.0 variklis, man jie nieko blogo kolkas neiskrete.Todel ir neteigiu kad kazkuris yra geresnis.O kalbu girdejau ir as l. daug. O del meistru manau pats zinai, kiek meistru tiek nuomoniu.Geros dienos

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2011 Lapkričio 09, 08:32:02 »
aš nesinervuoju :)

o kuris geresnis aš irgi nesakiau, nes kiekvienas kitaip galvoja. Mano nuomone, mažiau problemų su 1,9. Bet tai nereiškia, kad taip ir yra, nes tai yra viso labo mano subjektyvi nuomonė.