Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: susilpnejusi trauka ir padidejas dumingumas a6 2,5 tdi 103 kw  (Skaityta 2572 kartus)

Neprisijungęs styprus

• Įrašai: 99
    • Žiūrėti profilį
gal jauciat kas gali buti gal kam jau taip buvo, oro filtras naujas katalizatorius jau parduotas, ar gali taip buti del oro srauto matuokles

Neprisijungęs Hugeman

• Įrašai: 304
    • Žiūrėti profilį
Zinoma.. Ir dar kas gali buti reiktu ilgai vardinti..

Neprisijungęs styprus

• Žiūrėti profilį
Zinoma.. Ir dar kas gali buti reiktu ilgai vardinti..
hmm matuokle gera atjungus  pralekiau tai jauciasi kad silpniau traukia nu reiks nuvaryt diagnostika kad padarytu, dumina tai juodais dumais ir kuo gazo daugiau tuo labiau ruksta,o gal del turbinos taip darosnes kazkaip pastebejau kad ji pradejo per garsiai dirdetis salone, o kas dar gali buti?
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Birželio 07, 23:24:57 sukūrė styprus »

Neprisijungęs ~Romas~

• Įrašai: 2312
    • Žiūrėti profilį
Žiūrėk ar nėra kur trūkęs šlangynas nuo turbos iki kolektoriaus ;)

Neprisijungęs styprus

• Žiūrėti profilį
Žiūrėk ar nėra kur trūkęs šlangynas nuo turbos iki kolektoriaus ;)
auksine mintis  ;)

Neprisijungęs styprus

• Žiūrėti profilį
gedimas demaskuotas slanga nuo turbo iki coolerio trukus kokiu 5 cm

Neprisijungęs recar

• Įrašai: 33
    • Žiūrėti profilį
sweiki vyrai.turiu A6 103 kW ir pas mane irgi yra biski bedu su tuo dumingumu.ryte salta nori mesti toki melswa duma,o kai pasyla dingsta melyno nebera.ir kai waziuoji nors neminant stipriai per tapke meta juoda gan stipriai,o kai paspaudi is wis per veidrodi dumu uzskalnda matosi...slangyna ziurejau gerai wiskas,kuriasi gerai,traukia irgi atrodo normaliai,tikriausiai be diagnostikos neprasisuksiu...gal kas buwot susidures su tokiu wariantu?dekui uz pamastymus is anksto ;)

Neprisijungęs Nramsas

• Įrašai: 540
    • Žiūrėti profilį
Šalta kad dūmija,tai gal tepaliuko biški pavalgo?

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
sweiki vyrai.turiu A6 103 kW ir pas mane irgi yra biski bedu su tuo dumingumu.ryte salta nori mesti toki melswa duma,o kai pasyla dingsta melyno nebera.ir kai waziuoji nors neminant stipriai per tapke meta juoda gan stipriai,o kai paspaudi is wis per veidrodi dumu uzskalnda matosi...slangyna ziurejau gerai wiskas,kuriasi gerai,traukia irgi atrodo normaliai,tikriausiai be diagnostikos neprasisuksiu...gal kas buwot susidures su tokiu wariantu?dekui uz pamastymus is anksto ;)
pas mane panasus variantas, ko tik nedariau :) Bet dar liko kazka daryt, bet dazniausiai:
1. Oro filtras uzkishtas
2. Kiauros shalngos
3. Vakumai bala zino kur dinge ;)
4. Kiauras interkuleris
5. O toliau kosmosai (purkstukai, siurblys, n75 ir blah blah)

Neprisijungęs recar

• Įrašai: 33
    • Žiūrėti profilį
Šalta kad dūmija,tai gal tepaliuko biški pavalgo?
nu wat tas ir yra,kad tepalo nifiga newalgo.oro filtra buwau isemes,nebuwo tu dulkiu ten lb stipriai,tai ir nekeiciau.o interkuleris wienam kampuke buwo ciut ciut apsisikes. as galwoju,kad gali buti arba forsunkes myza,arba siurbli reikia ant stendo pareguliuoti.juk darant diagnostika matosi tie dalykai.P.S.gal kas patartumet kur klp daro protingi ir suprantantys ka daro zmones diagnostika ir nebrangiai?nes kai papirkau dar nei kart nesu dares,tai butu paciam idomu kokie ten jos grobai bera.

Neprisijungęs Nramsas

• Žiūrėti profilį
ar tikrai diagnostikai mato kad forsunkes blogai dirba/ gal siurblys blogai purskia?

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
kazkiek matosi, bet pilnai tiket ant situ 2,5tdi neverta, jei is normu iseina tai jau ispejimas, kad forsunkes, ant stendo reik pastatyt.

Neprisijungęs Nramsas

• Žiūrėti profilį
Girdėjau varianta, kad didinant sūkius paklengva iki 1500 jei vibruoja motoras tai purkštukai baigiasi

Neprisijungęs lagas

• Įrašai: 618
    • Žiūrėti profilį
turbina ziurejote kolega kokiame stovyje ? slegi reiktu pamatuoti, jie slegio maza, kuro privaro, o oro nera, todel netraukia ir dumina. cia vienas is variantu.Purkstukus lupti reikia lauk ir tikrinti ant stenduko, tikriausiai jau nebepurskia, o myza prie mazo slegio.

Neprisijungęs Aubi

• Įrašai: 22
    • Žiūrėti profilį
Tai degalų sąnaudos būtų padidėjusios tada.

Neprisijungęs lagas

• Įrašai: 618
    • Žiūrėti profilį
Tai degalų sąnaudos būtų padidėjusios tada.

tikrai ne. tvarkiau viena tokia, keitem viska, purksukus nes is 5 1 geras, turbina slegio tik 0,3 pripuzdavo, egr'as uzpuves,  interkuleris kiauras buvo. sanaudos normalios buvo.

Neprisijungęs Nramsas

• Žiūrėti profilį
EGR tai 90 proc uždegę buna, bent aš taip isitikinau :-]