Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: sunkiai kuriasi pastovejusi keleta valandu  (Skaityta 5793 kartus)

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
sunkiai kuriasi pastovejusi keleta valandu
« Topic Start: 2010 Vasario 23, 21:23:12 »
zodziu situacija tokia: saltas variklis kuriasi kaip laikrodis, puse sukimo ir uzsikuria, siltas irgi puse sukimo, bet va pastovi masina 2-3 valandas laukia kai temperatura artima nuliu sunkiai kuriasi turi ilgai sukti o kartais ir is antro karto. beda tame kad pastovejusiai masina keleta valandu neduoda sildyti zvakiu iskart duoda kurti. kaip padaryti kad duotu sildyti, arba kokia beda kame ieskoti problemos, diagnostikos jokiu bedu nerodo. klaidu nera viskas kaip ir ok. temperaturos daviklis pagal kompa irgi normalia info pateikia. gal turit minciu kaip isprest beda? ima nervas kai reik bruzint ant starterio kieme, jauties kad vairuotum 1 golfa negyva

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
  • Įrašai: 1177
    • Žiūrėti profilį
tavo masinai diagnostika jau gali dauk ka pasakyti

• Žiūrėti profilį
gali bet nepasako tai ko reikia  :D meluoja masina sakydama kad viskas ok. jei teisingai suprantu temperaturos davikli galima butu megint ideti kita ?

Neprisijungęs rolis72

• Įrašai: 308
    • Žiūrėti profilį
Na kol variklis dar kazkiek siltas,tai tau ir nekaitina zvakiu,cia normalu nes visose taip,bet reiktu pasidaryti tau isamesnia diagnostika,man atrodo,kad siurblio elektrine dalis grybauja,nes dazniausiai jai salta dar kuria,o silta problematiskai,tai su siurbliu problema...

unrealas

• Svečias
pabandyk nuimt fyške nuo daviklio, nes aš irgi su panašia bėda kovoju.  Jei kuriasi , reiškiasi daviklis, o jei ne tada jau gal kur ora gaudo :)

• Žiūrėti profilį
bet silta kuriasi gerai supranti, jau variklis saltas buna tada problemos, pvz is ryto uzkuriau pasilo, ir gali stovet puse dienos, ir neduoda pasildyt zvakiu. zodziu zvakes pasildyt gaunu tik is ryto atejes is po nakties. o daugiau neduoda sildyt arba turi visa diena vos ne prastovet

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
  • Įrašai: 1177
    • Žiūrėti profilį
tai tikrink davikli kuris stebi varikio temperatura,... jei gerai pamenu bus 2 kontaktu,... tas kur su daugiau kontaktu tas eina i spidometra

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
pagal mane 4 kontaktu daviklis prie variklio stovi. dar paziurek ar permatomoj slangutej nera oro burbulu. siaip audi biski nesamone, kad visai nekaitina variklio, kol jis pilnai neatsala. pvz pas peugeot, nors biski atsalo is karto siek tiek pakaitina ir kuriasi idealiai prie visu temperaturu.

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
ne vienam sita problema, tiek i5 (nors pas pati su i5 ner tokiu problemu) tiek v6. Kazkodel nemanau, kad rasi kas yra. Perrinkinetas siurblys vieno is forumieciu, ir kompe programa koreguota ir nieko.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Vasario 24, 16:50:52 sukūrė Veil »

• Žiūrėti profilį
jokio oro nera viskas gerai su tuom. pabandysiu atsijungti ta davikli rytoi. reiktu isidet kita davikli gal pabandyt kaip manot?cia jis stovi virsuj iskart pakelus apsauga?

Neprisijungęs proline

• Įrašai: 447
    • Žiūrėti profilį
taip virsuje, dvieju kontaktu. tapti problema ir man, nuemus fiske, pakaitina zvakes ir uzsikuria be problemu ;)

• Žiūrėti profilį
o spidometre irgi neberodys temperaturos kaip suprantu? nelabai gerai taip. gal imanoma kaip nors kitaip padaryt kad zvakes sildytu visalaik ijungus degima , as nelabai ka suprantu elektros daly, gal kas is elektriku pasakys ar imanoma kaip nors apgauti ta davikli. arba geriau butu kita nusipirkti bet gaila pinigu pirkti nezinant ar pades tai. nesidomejai kainos to daviklio naujo?

Neprisijungęs Ūkvedys

• Įrašai: 619
    • Žiūrėti profilį
buvo diskutuota kad pasijungus vag'a eina pakoreguot nuo kokios temperaturos pradetu zvekes kaitint, tikrai skaiciau apie tai sitam forume.
klausk bajoro ar dar konors kas diagnostika uzsiima.

Neprisijungęs abc

• Įrašai: 544
    • Žiūrėti profilį
bet silta kuriasi gerai supranti, jau variklis saltas buna tada problemos, pvz is ryto uzkuriau pasilo, ir gali stovet puse dienos, ir neduoda pasildyt zvakiu. zodziu zvakes pasildyt gaunu tik is ryto atejes is po nakties. o daugiau neduoda sildyt arba turi visa diena vos ne prastovet
Mano A6 1,9tdi panasi problema, norejau palikt per salcius parai ant kiemo ir paziuret kaip kursis, bet nesiryzau, o jei ilgiau salty pastovi tai kokia po 5-8 sek uzsikuria

Neprisijungęs proline

• Žiūrėti profilį
tai tu ta davikli atjungi, pasildai zvakes, uzsikuri. nueini uzdedi fiske ir vaziuoji. temperatura rodis, nes tas daviklis del pakaitinimo yra, o kur skydelije rodo yra apacioj to su dviem kontaktais. arba jei tingi  taip darit, perkirpk viena laida ir i ji idek jungtuka, atsivesk i salona, kai reiks ijungsi pasikaitinsi zvakes uzsikursi ir isjungsi :)

Neprisijungęs darius6

• Įrašai: 129
    • Žiūrėti profilį
degimas velyvas.ir man taip buwo, nesenai susitvarkiau, paainkstino degima db wiskas gerai (be)

• Žiūrėti profilį
zodziu bandziau atsijungti ta davikli, nesamone taip. kaskart laukti po 10-20 sekundziu kol uzsildo zvakes labai ilgai, kitas dalykas ismeta klaida uzdega sauktuka geltona. ir uzkurus apsukos dideles laiko(turbut automatinis pacosas suveikia) zodziu taip nieko nebus reik ziuret kazka kito.
jokiu nesamoniu nesinori laidu karpymu ir panasiu dalyku.

nebent toks variantas imanomas butu kad pastatyt kazkokia rele ar kazka kuri sildytu zvakes 2-3 sekundes kaskart ijungus degima. bet aisku su temperaturos davikliu kad butu kartu, kad veiktu viskas.

Neprisijungęs proline

• Žiūrėti profilį
tai jei nenori nieko daryt, kam klausi tada? keisk temp davikli

• Žiūrėti profilį
daryt noriu taip kad viskas veiktu, o ne laidai kabetu prie vairo. tvarkingai padaryt, temperaturos davikli pakeist tai galiu as bet ar jis duos naudos tas pakeitimas, kadangi pajungus vag,a matosi  kad normalia temperatura jis rodo tas daviklis. todel ir klausiu iseities protingu sprendimo budu nes pats nelabai ka suprantu, o meistrai pas kuriuos buvau nuvares visi purto galva ir nezino bedos

Neprisijungęs proline

• Žiūrėti profilį
na manyciau pas visus salta varikli uzkurus apsukos laikos didesnes, pasilus nukrenta jos. tai tau atjungus ta davikli ir pakaitinus zvakes uzsikure gerai? as girdejau kad tuos daviklius kas pora metu reiktu keisti, nes jie ten po ilgo naudojimo pradeda gryba pjauti :)

• Žiūrėti profilį
jo kaip laikrodukas kuriasi.

jei ten nedaug bedu ji pakeist pameginciau isidet is tevo masinos dienai ar dviem ir paziuret ar pasikeis kas nors ar ne.

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
o degimas pas tave idealus?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Laiko rėlę statyčiau ant to daviklio ir viskas.

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
o kaip su vagu degimo zvakiu veikima pareguliuoti?

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
o kaip su vagu degimo zvakiu veikima pareguliuoti?
o tam jau reikia login'a zinot. kuris v6 varikliams nera aiskus.