jo,apie r5 parasiau,tokios pagrinde remonte,su 1,9 dar paprasciau,nera net ka rasyt
Nusiardysiu man atrodo taip bus paprasčiau nors tikiu kad galima ir nenuardžius. Jau radiatorius į šoną metu . Va tik ant alkūninio mietkė man idomu nulis ant smagračio nupaišytas ? o tas nulis neturi su brukšneliu sutapti kažkokiu. Nes i ta skylę pažiurėjus nei brukšnelio nei nulio tik smagračio dantys
Tai viskas buvo ir paaiskinta yzi pas afn, tik reik netinget apsiardyt, viskas ten elementaru tik šriubuot reikia
o ka ten ardyt? dangteli nuimt?
nieko tu nemesk i sona, nes tau reikia ikaitint varikli. zek, susitatai visa varikli ant misties tasko. nulis ant alkuninio, siurbli uzkaisciuoji, paskirstimo velenelin dedasi juosta is galo. viskas! varikli surenki ir turi uzsivest. kad atreguliuot degima - kaitini iki 90. atleidi siurbli ir vartai link arba nuo variklio. jei judinai galva siurblio - IQ irgi pasistatytk kokius 3.4
Reikia mest atleist diržą vistiek reiks juk turėsiu pati siurblio škyvą atstatyti nes dabar jis yra prasokęs diržo atžvilgiu. Ty alkuninis su pask velenėliu savo padėtyse normoj o tik siurblio skyvas pasisukęs ju atzvilgiu neteisingai.
man uztekdavo atleist itempeja ir persimest dirza. nepatogu, bet imanoma
Su kuo atleisdavai itemeja ir ite,pdavai . Spec raktu ar kazkuo?
raktu ir kazkuo
Ramzis siulo pasipiskim varianta
Jei kala - bus ankstyvas degimas
netelpa į grafiką, degimo "taškas" viršuj virš grafiko ribos.ten gi priešia tokį kampą, o vertikalią liniją matai nes horizontali netelpa va čia tiesiog tos dvi linijos pas tave kosmose viršuj http://www.ross-tech.com/vcds/tour/screenshots/tdi-graph.png
vėlink.afn nesu daręs, bet ar ne škyvą atleidus tas daroma dideliais kiekiais? ne ant konuso jis? ar tik siurblį stumdant
AFN siurblį sukiojant vėlinasi bet neuzkursiu o negali būt kazkas netaip su vag com nors laidas tai naujas?
Pradėjo plutoonas Temų archyvas
Pradėjo Lifegame D2
Pradėjo Rolas91 Variklio skyrius