Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: per aukstas tepalo spaudimas..... a6 c4 2.5tdi 103kw  (Skaityta 4455 kartus)

Neprisijungęs deficitas

• Įrašai: 20
    • Žiūrėti profilį
Mietkes tai tikrai gerai sustatytos, bet ir trauka yra...

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
prie tokio spaudimo galetu ir kompensatorius pakabint :think:

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Kaip garsai su tokiais indėklais?

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
kuinia gaunasi kazkaip :think: indeklai uzvelti o spuadimas kostmosas, nebent uzkimso kanalus ir tik alkuniniam spaudimos buvo, galvoj gal nulis buvo :think:

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
kuinia gaunasi kazkaip :think: indeklai uzvelti o spuadimas kostmosas, nebent uzkimso kanalus ir tik alkuniniam spaudimos buvo, galvoj gal nulis buvo :think:
manau būtent taip ir buvo

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
manau būtent taip ir buvo

tada galima paaskint, kodel nesigirdejo kalenimo, nes  tikrai gerai kalbasint turejo :bedantis:

Neprisijungęs deficitas

• Žiūrėti profilį
tai taip iseina, kad kad del spaudimo galvoje kaip tik ir gesino man masina? o kalenimas tai girdejosi... beje video buvau ikeles su tais puikiais garsais   :-]

Neprisijungęs deficitas

• Žiūrėti profilį
bet jei nebutu spaudimo galvoje, ar nebutu man sueje kompensatoriai ir pask. velenelis? ir nemanau kad galejo uzsikisti tepimo kanalai, jie juk gan dideli yra ir tepalo filtras svarus buvo... indeklo liekanu radau tik karteryje, sietuke, tepalo paemime

Neprisijungęs deficitas

• Žiūrėti profilį
Sveiki. Issprendziau sia problema variklio pakeitimu.... bet dabar atsirado kita problema.... trauka ne tokia kokia buvo :-/ ir pastebejau kad nustoja traukti po 3 tukt. apsuku, motoras lyg per prievarta renka apsukas. Ant laisvu renka normaliai apsukas, o vaziuojant man truksta traukos... gal kas turite kokiu minciu?  :)

Neprisijungęs maruse79

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 2273
    • Žiūrėti profilį
Visko neskaiciau o spaudimas didelis gali but del tepalo filtro, pats tuo nesenai isitikinau. Nes tepalo yra dacikas naujas, o dega oil lempa. Pakeitus tepala ir filtra jokiu signalu... buvo panasiai it su traktoriu bet anam nebuvo spaudimo kol naujo filtro neuzsukom.