Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: PD variklis  (Skaityta 6571 kartus)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Re: PD variklis
« Topic Start: 2014 Kovo 02, 20:11:50 »
Nesikuria tai tiksliau, ilgai suki ? Man ziema uzsikure kazkur is 4-5 sukimu.. Aisku garaze stovedavo, bet garazas metalinis prie didziuju salciu isale vistiek sakau iki -15 kazkur..  Man ta gaza tai priima visada, nu vaziuojant visiskai jokiu bedu neturiu.. Tvarkau tik del dumu tu.. Only audi zmogus gaudosi, ir tvarko ka reikia (ne kaip servisai, ka nereikia) bet mano tarkos nenori apsiimt :/ :D Zadu restorint purskalus , uz vieno restauracija nori 500lt.. Devetus pirkt bijau, tikrina tik kaune vistiek siuntinet ir t.t. laiko uzims, o masina man negali ilgai stovet

Nepyk, neuzsiimu as tokiais darbais, nieko asmenisko :H Butu maziau darbu , tikrai paimciau, vien del sportinio idomumo.
Del purkstuku restauravimo, nezinau ar apsimoka tokiems varikliams, galima gauti ir padevetu geru, ypac kai randi dar ant veikiancios auto. Tavo jeigu nors pora dirbtu gerai, jau galima butu keisti vietomis, bet labiausiai idomu, kodel tik truputi padirbusi sitaip darosi :think: O tu tandemo slegius matavai? Bandei atjungti visa oro isiurbimo sistema?