Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: PD variklis  (Skaityta 6556 kartus)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Re: PD variklis
« Topic Start: 2014 Kovo 02, 19:12:36 »
Tu plee... Biski prakaitas must pradejo paskaicius. Man simptomai sakyciau gal identiski.. Irgi 96kw, salta tik uzkuus lyg ir ok dirba, ciut pasipurto, padirba kokias 10 min,pradeda tai nedirbt gal vienas gal kitas cilindras,purtosi prasideda DAFIGA baltu dumu, o dar paskui ir melsvi su salerkos kvapu (tikrai ne tepalo dumas) , gerai numini gaza palaikai ciut, viskas dingsta, ilgiau ant laisvu pabuna vel prasideda. Tokie simptomai su dumais buvo jau ir dar siltais orais,pvz parleki su masina,pastovi pusantros valandos , uzkuri, vel jaucias neidrba cilindras ktras tai ir melsvi dumai.. Diagnostika jungiau, ziurejau ir purkstuku tuos rodmenis ir tas kompensacijas, rodziau ir tikrai ismanantiems ir bajorui ir kitiems meistrams neblogiems, visi sako tie parametrai nera baisus (1 purkstukas kai prasideda visos tos nesamones tai jau lipa virs normu). Vazineju taip jau puse metu :D bet dabar susiruosiau susitvarkyt, meistras sako kad 1 purkstukas bus gatovas, reik restorint ( ta ir planuoju dayt, nes keist kitu cia skupus mokes du kart) o kiti 2 tipo uzdege galai ar kas ten.. Tepalai nedignsta,ju nedaugeja. Bet dabar paskaites galvoju blin gal ir man motore beda, kita motora zinau nebloga uz nebrangiai, gal iskart ji griebt ?
Bet mintis vel, jei man ten su kompresija butu beda, tai sia ziema prie -14 gi nebuciau is 3-4 abarotu uzkures, tai velgi.. Ir plius tik uzkurus prie to salcio viskas ok, tik padirba 10 min ir prasideda visi dumai ta smarve nesudegusio kuro.. Jei galit, minciu duokit, nesinori labai nudegt remontuojant ta ko nereikia :)