Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: passat 96kw vibracija  (Skaityta 2292 kartus)

Neprisijungęs eibis

• Įrašai: 190
    • Žiūrėti profilį
passat 96kw vibracija
« Topic Start: 2014 Sausio 02, 13:00:52 »
Sveiki, turiu tokia beda: Varikliui dirbant apie 1600-1800rpm jauciama vibracija..tiek laisva, tiek betkuria pavara..Vibracija yra nuo auto pirkimo.. Buvau 4.2 servise, diagnostika daryta, sinchronizavo velena, purkstukus, reguliavo variklio pagalves, pagerejimo jokio..Klaidu nera, purkstuku parametrai idealus..Gal smagratis?ar dar kokiu minciu turite? 2002m passat 96kw, 5pav mechanika
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 02, 13:32:29 sukūrė eibis »

Neprisijungęs NETON

• Įrašai: 153
    • Žiūrėti profilį
Re: passat 96kw vibracija
« Atsakymas #1: 2014 Sausio 02, 13:08:37 »
Sveikas,pas mano drauga lygei tokia pati beda buvo del purkstuku dvieju blogu.. Bet jeigu sakai,kad tikrino tai nzn.. del smagracio manau ant laisvu nesijaustu ,nes pas dar viena pazystama irgi passate 81kw del smagracio/sankabos vibravo tik ant tempimo buvo jauciama vibracija,ant laisvu ne

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2014 Sausio 02, 14:34:41 »
Buvai servise, atliko darbus pinigus paeme, tai varyk atgal ir tegul taiso, nebent nerado ir priezasties , todel moketi nereikejo.
Cia audi klubas, tikrai ne ta tema, kad apie pasatus kalbeti.

Neprisijungęs eibis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2014 Sausio 02, 16:20:17 »
na buvau 4.2 remonto dirbtuvese, palikau 350lt.. ant laisvu gazuojant tam diapazone lyg vos vos susilpnejo, o vaziuot jie net nebande..sake parametrai visi geri, vazinek ir nekreipk demesio..bet kad va nuo vibracijos variklio apsaugos dangcio vartzas atsisuko,bijau kad ko nepridirbtu rimciau.. tai ir klausiu gal  kas ka protingo patars, nes nesinori per servisus varyt ir pinigus kist be tolko..
beje del purkstuku atmesciau, nes nuemus gaza vistiek jauciama vibracija tam diapazone..
na Audi C5 ar passat B5 ne ka skiriasi..motorai tai tie patys 96kw pd
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 02, 16:26:56 sukūrė eibis »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2014 Sausio 02, 16:39:47 »
na buvau 4.2 remonto dirbtuvese, palikau 350lt.. ant laisvu gazuojant tam diapazone lyg vos vos susilpnejo, o vaziuot jie net nebande..sake parametrai visi geri, vazinek ir nekreipk demesio..bet kad va nuo vibracijos variklio apsaugos dangcio vartzas atsisuko,bijau kad ko nepridirbtu rimciau.. tai ir klausiu gal  kas ka protingo patars, nes nesinori per servisus varyt ir pinigus kist be tolko..
beje del purkstuku atmesciau, nes nuemus gaza vistiek jauciama vibracija tam diapazone..

:-]:-]:-] Tai reikejo palikti 50lt ir sakyti, kad nekreiptu demesio :-] Vibruoja-nekreipk demesio, barska vaziuokle-pasigarsink maga, liuks servisas :-] Tai uz ka pinigus mokejai, jeigu gedimas nenustatytas ir nesutvarkyta? Neivardijo?

Neprisijungęs eibis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2014 Sausio 02, 16:43:37 »
na tai padare diagnostika ir nustate kad purkstuku darbas isejo truputi is normos ribu tai sake reguliuojam gal pades..bet nepadejo..uztai ir klausiu kas kokiu minciu turit?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2014 Sausio 02, 17:00:42 »
:-]:-]:-] Tai reikejo palikti 50lt ir sakyti, kad nekreiptu demesio :-] Vibruoja-nekreipk demesio, barska vaziuokle-pasigarsink maga, liuks servisas :-] Tai uz ka pinigus mokejai, jeigu gedimas nenustatytas ir nesutvarkyta? Neivardijo?
nepradek teisti zmoniu anksciau laiko, tai tiesiog nekorektiska. Pasiimk sia masina, sutvarkyk, padaryk - tada taip, galima jaustis geresniu.

Taip, tas pats viskas, matai kad be nuotaikos moderas, ryt gal viskas kitaip atrodys.
Gal is vis pas varikli metalo problemos, kazi ar nerastum bedos koki karteri nusiemes, gal dar kas su balansu variklyje negerai... :think: Kai pirkai masina nesimate sviezi lindimai i varikli?

Neprisijungęs eibis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2014 Sausio 02, 17:21:37 »
na kaip ir nebuvo matyti kad butu lysta prie motoro..blogiausia tai kad pirkta su tokia problema, tad ir atsiradymo priezastys neaiskios..na apie smagrati kiek skaiciau, tai ten juntama buna ant laisvu apsuku

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2014 Sausio 02, 17:27:28 »
as suku i ta puse, kad gal pas tave problemos kokios su balansais paciame variklyje, velene, velniai zino kame... Tokiu atveju iki mirties galima cia ieskoti paciame variklio darbe problemu.

Be to sunku isivaizduoti tu vibraciju stipruma. Tas varztas apsaugos tikrai ne rodiklis :V

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2014 Sausio 02, 17:38:38 »
nepradek teisti zmoniu anksciau laiko, tai tiesiog nekorektiska. Pasiimk sia masina, sutvarkyk, padaryk - tada taip, galima jaustis geresniu.

Problema neispresta, gedimas nepasalintas, as uz toki darba pinigu neimu ir kitiems nemoku. Ir ar moderas ar nera nuotaikos cia jokios reiksmes neturi.O del tokio poziurio ir keikia visi servisus ir meistrus, nesugebi neapsiimk daryti, neiseina , nemoki neimk pinigu.

Neprisijungęs AuG3

• Įrašai: 3000
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2014 Sausio 02, 17:44:56 »
Jeigu smagratis būtų, tai keistusi garsas nuspaudus sankabą. O passat ir audi nežinau kuo bet skiriasi.  Lyginant a4 b6 ir passat b5.5 motorus 96kw, tai pasatas daugiau Nm turi  :-/

Neprisijungęs ollo76

• Įrašai: 699
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2014 Sausio 02, 17:45:28 »
man buvo irgi panasiai su kazkuria masina.Viska rode kompas gerai, o pasirodo  kazkas purkstuka idejo kitokiu kodu.Ka tas kompas ten rodo dar ne viskas.Jis ne visagalis ;)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2014 Sausio 02, 18:02:59 »
Problema neispresta, gedimas nepasalintas, as uz toki darba pinigu neimu ir kitiems nemoku. Ir ar moderas ar nera nuotaikos cia jokios reiksmes neturi.O del tokio poziurio ir keikia visi servisus ir meistrus, nesugebi neapsiimk daryti, neiseina , nemoki neimk pinigu.
as tik sakau, kad neteisk kitu, jei nezinai visu aplinkybiu, as ju taip pat nezinau kas ir uz ka mokejo, ka dare ar nepadare. Nei tu su klientu bendravai, nei tu saskaita pateikei, nei pokalbius dvieju šalių zinai ;)

Jeigu smagratis būtų, tai keistusi garsas nuspaudus sankabą. O passat ir audi nežinau kuo bet skiriasi.  Lyginant a4 b6 ir passat b5.5 motorus 96kw, tai pasatas daugiau Nm turi  :-/
sankaba nustoja amortizuoti, o cia prie tam tikru apsuku disbalansas arba kazkoks nedadarbas variklyje vyskta.
Kaip Ollo ir sako, gali buti kazkas primaklinta, o tokius grybus isgaudyti kartais gali daugiau kainuoti, nei ta masina kainuoja, plius neaisku kiek tos vibracijos yra.

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2014 Sausio 02, 18:09:50 »
As manau kad tik purkstukuose reikalas.Arba ismalta purkstuko lizdaviete.Taip buna,kai luzta purkstukai.Pakeite matyt ir galvos nesuko kazkas.Laidai purkstuku retai lb lb pagenda 1.9.Nebent kontakto nera,bet tuomet trukcioja.Lupk dangteli ir ziurek kas kaip.Dar gali buti kompensatoriai kiauri VA prisiminiau ;)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2014 Sausio 02, 18:23:06 »
bet pagal ideja kompensacijos turetu tikrai virsyti normas, aisku mes ju nezinome (H-) nebent myztukai ne tie sudeti, tuomet gyvenime iki galo ten nedirbs jie (nors buna gal ir isimciu)

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2014 Sausio 02, 18:26:10 »
Pratrintais kompensoriais labai kratosi motoras (+)Jam reik imt dangteli ir ziuret.Mes cia nieko nematom nepatarsim....

Neprisijungęs simkaras

• Įrašai: 1429
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2014 Sausio 02, 18:32:36 »

Tai, kad ne. Abudu turėjo ir 285 Nm ir 310 Nm.

Dėl purkštuko, tai passat klube vienam žmogui buvo skirtingu kodu, požymiai tokie: vibracija, dūmai, tepalo rijimas

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2014 Sausio 02, 18:38:38 »
AVF 310Nm
AWX 285Nm
Nesvarbu Passat ar Audi.

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2014 Sausio 02, 18:40:12 »
Ir sankabos ju skiriasi.AWX tinka sankaba nuo 81kW,o AVF sankaba,starteris ir laidas nuo akumo pliusinis skiriasi.

Neprisijungęs Ūkvedys

• Įrašai: 619
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2014 Sausio 02, 22:12:32 »
o gal kaip Bajoras minejo gelezy problema, gal gavus koki hidro smugi, linkes svaistiklis. Ar kompresija matavo, gal pradege kasnors

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2014 Sausio 02, 23:02:55 »
Svaistiklis gali but,bet ne pradeges stumikas.Tuomet baisiai kala (+)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2014 Sausio 02, 23:29:37 »
Svaistiklis gali but,bet ne pradeges stumikas.Tuomet baisiai kala (+)

Butent kala, ne vibruoja.
Yra teke ideti kitokiu kodu purkstukus, tada ant laisvu tikrai kratosi, dumija, bet duodant apsuku darbas issilygina, tiksliau nelabai jauciasi. Kadangi tai tesiais nuo pirkimo, tai gali rasti ir smagrati koki neplaukiojanti ir jau damusta ideti ir kokiu tik nori stebuklu.

Neprisijungęs eibis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2014 Sausio 03, 07:52:20 »
na zodziu nemazai ivairiu variantau, bet kad pradet viska ardyt ir tikrint, neaisku kiek pinigu kainuos, o gal net ir nepavyks rasti priezasties..gal teks ir toliau taip vazinet.. :V

Neprisijungęs garazasTDI

• Įrašai: 1484
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2014 Sausio 03, 12:50:05 »

va tame ir beda kad isgirsta viena puse, niekas nezino situacijos o is karto puolimas, pats servise dirbu zinau ka tai reiskia, esu smarkiai aprektas kodel po serviso ziema prie -30 langai apsalo?

Neprisijungęs AurikiZ

• Įrašai: 28
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2014 Sausio 03, 17:39:29 »
nu jo, tas pats kaip "Po jusu remonto zmona nebeduoda"  :-]