Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pakeitus kompensatorius sunkiai vedas rytais  (Skaityta 5127 kartus)

Neprisijungęs rusas08

• Įrašai: 21
    • Žiūrėti profilį
Pasikeiciau kompensatorius ir po ju keitimo uzkurus masina pirma karta mete labai daug dumu ir net nedirbo cilindras. Pavazinejus ilgiau problema sumazejo, tik sunkiai kurias rytais ir kai pasyla apie 35 laipsnius masina pradeda trukciot ir mest melsva duma ant laisvu, bet kai vaziuoji nieko nesijaucia. O masinai susilus dumai dingsta tik pastoviai smirda nesudegusia salerka(ir pries tai taip buvo tik maziau). Pries keitima viskas geria buvo, sie isvardyti simtomai buvo mazesni o kai pakeiciau kompensatorius stiprei suryskejo tie simtomai. Kai emiau veleneli buvau nuemes tandemine, gal jos tarpines blogos? Nes sie simtomai man panasus kad kuras nusesta. Kai buvo blogos purkstuku tarpines (pakeiciau) buvo panasus labai simtomai tik varydavo baltus dumus. Beje pries keitima MAF ant laisvu rodydavo 450-460g/str dabar 380-400g/str. Prasau pagalbos, nors pasomprotaukit  :), nes jau nieko nebesugalvoju..
P.S 1.9 AWX 96Kw

Neprisijungęs rusas08

• Žiūrėti profilį
Beje uzkuri masina biski padirba 5sec kokias uzgesini vel kuri tada uzsikuria puikiai

Neprisijungęs ollo76

• Įrašai: 699
    • Žiūrėti profilį
Tandemo nereik nuiminet nuimant velena.Tikrink sinchronizacija pradziai.

Neprisijungęs rusas08

• Žiūrėti profilį
Pirma kart emiau tai velena stacia ant mietkiu, tai nejo isimt. Sinchronizaciaj 0.0-0.6

Neprisijungęs rusas08

• Žiūrėti profilį
Gal kas tada pasakys kas buna kai paprasti dyzeliai su VE meta melsvus dumus kol salti. Ar purkstukai myza ar del kompresijos taip vyksta?

Neprisijungęs Julioze

• Įrašai: 333
    • Žiūrėti profilį
MAF daviklis grybauja, turetu rodyt ir Map ir Egr blogai ? kokios sanaudos ant tusciu ? , butu gerai foto su purkstuku darbu ir 23 kanalu

Neprisijungęs rusas08

• Žiūrėti profilį
Kai trukcioja buna 1.1 mazdauk bet kai viskas baigias 0.6-07 l/h. 013 kanale kai labiausiai trukcioja 2cyl buna 2.99 kituose daug maziau. 023 grupeje daugiau +-18 nekyla susilus visi purkstukai dirba gerai 0.20-0.40 kompensavimas, 023 grupe beveik nesikeicia

Neprisijungęs rusas08

• Žiūrėti profilį
MAF geras 100% nepreko jis. EGR pasmane atjunktas isvis

Neprisijungęs Julioze

• Žiūrėti profilį
patarciau pasimatuot kompresija cilindruose , o temdemine pompa ardei ar tik nuemes buvai ?  Kodel sakai maf geras , jeigu ant laisvu gryba rodo? padaryt loga reiktu Maf pasimatytu kaip dirba , nes ant laisvu turi buti nuo 240 iki 360 mgr/str , o apie 3000rps turetu rodyt nuo 800iki1100 mgr/str , bet jeigu nau 800 tai jau galima sakyt lavonas.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Kazkaip visi labai sudetingai galvoja, parametrus ziuri, o nieko negirdejot apie voztuvu gumytes? Cia del melyno dumo saltam  :)

Neprisijungęs Julioze

• Žiūrėti profilį
Bet prie ko tada trukciojimas ir nesikurimas ?  Sutikciau del melyno dumo , bet gali ir nebut kompresijos tada nesudega kuras normaliai ir melyna duma meta ir salera smirdi.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Bet prie ko tada trukciojimas ir nesikurimas ?  Sutikciau del melyno dumo , bet gali ir nebut kompresijos tada nesudega kuras normaliai ir melyna duma meta ir salera smirdi.

Nesikurimas tai imesk i paieska, buvo tema labai daug priezasciu gali buti, cia siaip vienareiksmiskai tikrai nepasakysi, viena is galimu blogos purkstuko gumines tarpines, tada ir kura praleidzia-perpila ir blogai kuriasi ir nesudegusios saliuros kvapas atsiranda.

Neprisijungęs Julioze

• Žiūrėti profilį
taip del purkstuku gumyciu sutikciau :) Na cia galima tikrai nemazai primastyti :)  tiesiog reikia ardyt ir ziuret  ;)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
taip del purkstuku gumyciu sutikciau :) Na cia galima tikrai nemazai primastyti :)  tiesiog reikia ardyt ir ziuret  ;)

Pasikeiti gumytes, atpuola viena problema, paziuri ar neleidzia tandemas, jau antra priezastis atpuola, pamatuoji tandemo slegi, jau trecia priezastis atpuola, taip ir bus surastas gedimas, reikia tik uzsiimti :)

Neprisijungęs Julioze

• Žiūrėti profilį
Cia vel mastymas su tuo temdemu , prifilosofuot galim daug :)  reikia ardyt ir ziuret :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Cia vel mastymas su tuo temdemu , prifilosofuot galim daug :)  reikia ardyt ir ziuret :)

Reikia ziureti ir matuoti, ardyti tikrai ne.

Neprisijungęs Julioze

• Žiūrėti profilį
Ardyt reik , kad paziurek kaip gumeles purkstuku .

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Ardyt reik , kad paziurek kaip gumeles purkstuku .

As apie tandema, is galo galima pastebeti kai sunkiasi saliura.

Neprisijungęs rusas08

• Žiūrėti profilį
patarciau pasimatuot kompresija cilindruose , o temdemine pompa ardei ar tik nuemes buvai ?  Kodel sakai maf geras , jeigu ant laisvu gryba rodo? padaryt loga reiktu Maf pasimatytu kaip dirba , nes ant laisvu turi buti nuo 240 iki 360 mgr/str , o apie 3000rps turetu rodyt nuo 800iki1100 mgr/str , bet jeigu nau 800 tai jau galima sakyt lavonas.
Buvau varztus atlaisvines tik kur ja laiko kad veleneli lengviau isimt butu. O voztuvas negalejo gi niekaip palinkt? kompensatorius keiciant jei dirza gerai uzdejau ir dar su ranka varikli prasukau  paskui su starteriu purkstukus atjunges.. Maf geras nes pasmane EGR neveikia, kai veikia tada taip jis turi rodyt 240-360mgr/str. Pilnai uzdavus gaza MAF rodo 1200mgr/str. O del kompresija kaip ir atkristu, nes kai ryta dabar reik ilgai sukt kol uzsikuria(kaip kuras nusestu) bet uzkur ir iskar uzgesinus gerai uzsikuria, matyt kol saltas kazkurios tarpines praleidzia, o gal ir tandemas mires jau, nes pvz kai trukcioja davus daugiau gazo variklis biski geriau dirba

Neprisijungęs rusas08

• Žiūrėti profilį
Kazkaip visi labai sudetingai galvoja, parametrus ziuri, o nieko negirdejot apie voztuvu gumytes? Cia del melyno dumo saltam  :)
Tepalai nedingsta, ir smirda dyzeliu ne tepalais ir ydomiausia kad kol variklis 0-35C laipsniu nieko nevyksta narmaliai dirba, bet va kai pasyla iki 40C pradeda durniot..

Neprisijungęs rusas08

• Žiūrėti profilį
Nesikurimas tai imesk i paieska, buvo tema labai daug priezasciu gali buti, cia siaip vienareiksmiskai tikrai nepasakysi, viena is galimu blogos purkstuko gumines tarpines, tada ir kura praleidzia-perpila ir blogai kuriasi ir nesudegusios saliuros kvapas atsiranda.
Man kai tarpines blogos buvo kurdavos lygtai gerai bet susildavo (panasiai kaip dabar) ir mesdavo baltus dumus ir trukciodavo, o dabar melynos, ir viso gumeles gerai atrodo, tik purkstuku lizdavetes padilusios bet cia kaip ir pas daugeli manau

Neprisijungęs rusas08

• Žiūrėti profilį
Reiks kita savaitgali tandema nusiimt ir jo tarpines pakeist, gal papuole po juom kas kai veleneli emiau lauk. Arba dar geriau but su srotu susitart kad tandema is ju nusipirkt o pakui atiduot jei kas netinka. Kompresija norejau pasimatuot, bet kad mano kaime 140lt paprase uz kompresijos pamatavima.. :D

Neprisijungęs ollo76

• Įrašai: 699
    • Žiūrėti profilį
Oho kainos :)Ten 20min darbo.Issuki zvakes ir isuki.....

Neprisijungęs rusas08

• Žiūrėti profilį
O tandeminės pompos gedimo simtomai kokie? Irgi sunkiai kurias rytais?

Neprisijungęs garazasTDI

• Įrašai: 1484
    • Žiūrėti profilį
borai 85 kw pakeitus kompensatorius (kazkokius pigesnius) tokie patys simptomai buvo, puse variklio pertikrinom, bet kol nesudejom normaliu ruville kompensatoriu (dukart brangesni) tol nedingo beda, kodel taip pasakyt negaliu