Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: oro srauto matuokle a4 2001-05 tdi  (Skaityta 6422 kartus)

Neprisijungęs mariusasta

• Įrašai: 156
    • Žiūrėti profilį
oro srauto matuokle a4 2001-05 tdi
« Topic Start: 2010 Kovo 07, 21:38:04 »
Sveiki.Turiu tokia beda.kai laidas yra prijungtas prie oro srauto matuokles masina dusta padavus gaza.Atjungiau,veikia gerai bet netraukia visiskai.Ar gali tai buti kad nuo tos matuokles cia taip? Dekui.Anksciau turejau ta problema.Pakeiciau ismetimo recirkuliacini voztuva.Lyg ir susitvarke,bet tik ant savaites.Ir vel islindo galai.Tai atrodo kad ta srauto matuokle knisa prota.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Kovo 07, 21:44:06 sukūrė audi rs4 »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
taip, klaidingai dirba, bandyk ja pasikeisti is kitos masinos ir turesi galutini atsakyma ;)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Turiu gerą matuoklę nuo 2,5tdi 132kw, jei tavo toks motoras, galiu pigiai perleisti :)

Neprisijungęs mariusasta

• Žiūrėti profilį
Pas mane 1.9 tdi.Atrodo 96kw
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Kovo 07, 22:17:33 sukūrė audi a4 tdi »

Neprisijungęs mariusasta

• Žiūrėti profilį
Pas mane 130bhp.Ar tiktu i mano masina oro srauto matuokle nuo maziau ar daugiau bhp.

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
Pas mane 130bhp.Ar tiktu i mano masina oro srauto matuokle nuo maziau ar daugiau bhp.
turiu 1.9 85kw PD variklio matuokle, itariu kad veikia ji, bet 50 ant 50 :)

Neprisijungęs mariusasta

• Žiūrėti profilį
Gerai gal ji ir nebeveikia.As galvoju kad iseitu ji saibom tai ir nebetrauktu.Kai ji prijungta masina dusta,net nejuda is vietos,o atjungta vaziuoja bet silpnai.Kodel?

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
Todėl, kad ji bloga, duoda klaidingus parodymus ir mašina netraukia. Darykis diagnostiką, jei nori 100% būt tikras.
Kai pirksi kitą matuoklę imk pagal kodą, o ne variklio kubatūrą ir būtinai naują, o ne dėvėtą, nebent pirkdamas turėsi galimybę iškart ją pastatyt ir pažiūrėt su Vag-com kaip ji veikia

Neprisijungęs mariusasta

• Žiūrėti profilį
gavau is antru ranku.atrodo veikia gerai,tik bus matyt ar ilgai.dekui visiems uz info. (y)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Kovo 08, 18:24:13 sukūrė marius a4 tdi »

Neprisijungęs mariusasta

• Žiūrėti profilį
sveiki.kaip pakeiciau oro srauto matuokle masina atrodo eina.bet lyg  netaip kaip anksciau eidavo.Ir be to pries tai nemesdavo jokio dumo,galedavai spausti kiek nori.O dabar uzmynei ant pedalo daugiau ir meta juoda duma.Gal ta matuokle man netinka?Ir masina lyg netaip gerai traukia.Pas mane tdi 96kw.Gal matuokle nuo maziau  kw buvo ir del to taip?

• Žiūrėti profilį
kad ji tik po tam tikro kilometrazo pradeda dirbti normaliai. Pabandyk praspausti autostradoj nebloga gabala kelio. Man po keitimo tas pats buvo, po kokiu 300km tik ja pasiime kompas. Man kuro daug imdavo, del to ja keiciau.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Kovo 15, 23:22:22 sukūrė diesel_power »

Neprisijungęs omidas

• Įrašai: 264
    • Žiūrėti profilį
sutikrint reikejo kodus, dek tik tokia kokia priklauso  ;)

Neprisijungęs mariusasta

• Žiūrėti profilį
Siandien isidejau nauja matuokle.Pirkau tokia kokia turi buti,pagal visus masinos numerius.Ir  (-)  dumina kai uzspaudi,ir vistiek netaip vaziuojasi kaip turi buti.Nzn. gal dar kas yra?Kas galetu buti?Dekui

Neprisijungęs maruse79

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 2273
    • Žiūrėti profilį
man 2.5 110kw irgi buvo parejusi matuokle tai pirkai kazkokia no name tai ana isvis neveikianti buvo bet audi vaziavo kaip su sena, ta sena kazkiek dar gyvavo tai db isidejau ,, estiska"  :) vaziuoja geriau bet dar ne kaip turetu vaziuot , o dumo tai nemeta tik salta uzkurus ismesta toki melsva lyg

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Darykis diagnostiką, jei nori 100% būt tikras.

Neprisijungęs mariusasta

• Žiūrėti profilį
Aha.Bet tai vistiek kazkur problema tai yra,man atrodo.Jeigu nevaziuoja kaip priklauso.

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Trečią kartą sakau: daryk diagnostiką ir surasi tą bėdą :)

Neprisijungęs mariusasta

• Žiūrėti profilį
Pagalvojau pabandysiu isidet atgal originalia matuokle ir paziuret kas bus.Ir atrodo atsigavo,vaziuoja.Dar pakeiciau slangute nuo voztuvo galvojau gal ji kiaura kur buvo.Uzmini ant gazo meta tik toki balta duma (su ta originalia),atrodo normaliai,bet gal tik neilgam.Paskui vel idejau siandien ta pirkta ir-duodi gaza meta juoda duma.Vaziuoti nebandziau nes man atrodo kad nelabai kaip bus.Kame cia reikalas?

• Žiūrėti profilį
Aha.Bet tai vistiek kazkur problema tai yra,man atrodo.Jeigu nevaziuoja kaip priklauso.

detaliau jei galima kaip tau nepatinka tas jos vaziavimas....

Neprisijungęs mariusasta

• Žiūrėti profilį
Kai uzkuri ji pradeda dusti,uzgesta ir taip kelis kartus.Biski pergazuoju ir tada ji neuzgesta,bet apsukos vistiek sokineja.Ir baisiai meta juoda duma.kai vaziuoji atrodo normaliai,bet tik kaip ant laisvu tai lyg kaip ir noretu uzgest,bet negesta.Vienu zodziu sokineja apsukos ir dumina.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Kovo 27, 21:47:02 sukūrė marius a4 tdi »

• Žiūrėti profilį
idomus variantas cia tavo, sis variklis pilnas elektros, tik diagnostika parodys.

Neprisijungęs mariusasta

• Žiūrėti profilį
Tikrai idomiai,nieko neina suprast.

Neprisijungęs mariusasta

• Žiūrėti profilį
As galvoju gal kompas detales nepriima,be gal kiek pravaziavus priims ir atsigaus.Aisku cia mano nuomone.

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
jetau tu marija....susidraugaus kompas su detale,nueis alaus ikals kur....
priima arba nepriima, trecio neduota.

• Žiūrėti profilį
kai mano netrauke masina, buve is tikro kelios bedos. Diagnostika is tikro neparodys ar vaakumai kiauri ar ne, reikia su manometru tikrinti visas vaakumines pompeles turbinos valdymo, jos gesinimo, N75 voztuvus, kuriu net du pas tave bus. dumingumas gali but ir gesimas del to kad intercoolerio slanga trukus, ypac jei masinos priekis mustas buves. Kas dare diagnostika tai jam lengviausia pasakyt kad nieko kompas nerodo ir nusiplaut rankas paemus pinigus. Reikia rankiniu budu daug ka tikrint. Is kurio tu miesto?
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Kovo 29, 01:27:38 sukūrė diesel_power »