sveiki turiu b4 1.9tdi pasikeiciau termostata VERNET 92 laipsniu,siandien vaziavau tempa pakilo iki 90 ir pradejo varyt lauk antifriza,bet nedaug. atidengiau radijatoriu dapyliau antifrizo ir vaziavau toliau.esme tokia kad pas mane net vasara temparatura vilniui prie sviesaforo nepakilo iki 90,o ka jau kalbeti apie ziema.gal kas zino kur problema?????apatine slanga visada buna salta,tai jau antras naujas termostatas.
Jei klima, tai isijunk 51 kanala ir paziurek variklio temp, ka skydelyje rodo dar ne viskas
alio. Tai kaip su termostatais? Kas turit patirties?
tai ka jus viriokai siulot? pirkti trecia termostata man? as suprantu kad ziema dyzelis blogai syla,bet man vasara tas pats buvo,vilniui kamsty stovejau ir nieko. nei temperatura kilo nei ventiliatorius isijunge.
na pas mane dyzelis bet siluma nesiskundziu, buvo nulekes temperaturos daviklis, tai tik maziau rode, bet silo gerai, na jei su siluma blogai o termostatas geras, tai reiketu sistema ziuret, greiciausia bus uzsikisus
cia ausinimo skyscio daviklis taip vadinamas G62 daviklis nors is tikro tame korpuse yra du davikliai G62/G2, G62 signalas i kompa, G2 - i skydeli http://uk-mkivs.net/forums/p/145597/2476814.aspx
pažiūrėjau. Viršutinė šlanga, aišku šilta. Kur iš termostato išeina irgi šilta, bet radiatorius šaltas. Bent jau viršus žemiau neprieinu patikrint.Tai ką tai reiškia? Iš termostato šlanga eina žemyn,tai ta šyla. Reiškia termostatas praleidžia?
kiek tas flancas su zvakem mazdaug kainuoja? noreciau sau i b4 1.9 tdi isidet, pakol iki darbo davaziuoju galima ir susalt jau seniai galvoju apie toki dalyka, vis neprisiruosiu, koten mazdaug reikia, galvoju padaryt, kad savarankiskai galeciau ijungt ir isjungt, ar ten kokia nors varza stovi iki zvakiu kad ant max nesiltu?
manau proto uzteks viska taisyngai pajungt o del migtuko tai gal tada be ju paprasciau bus, turbut geriau ant kiek vienos zvakes po rele statyt? tos zvakes yra specialios kazkokios butent ausinimo skysciui?
Pradėjo bandiuga Audi C4
Pradėjo rimisss Audi 80/90/4000/Coupe/Coupe GT
Pradėjo lomonosovas Dyzeliniai varikliai