Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Neįsijungia pakaitinimo žvakės  (Skaityta 3600 kartus)

Neprisijungęs Andev

• Įrašai: 706
    • Žiūrėti profilį
Neįsijungia pakaitinimo žvakės
« Topic Start: 2012 Spalio 26, 08:37:11 »
Audi a6 C5 1,9tdi 81kw. Neįsijungė šiandien žvakės pakaitinimo (net indikacijos skydelyje nebuvo), teko ilgiau pasukt. kur ieškot rėlės ir saugiklio šitam modelyje?
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Spalio 29, 09:10:10 sukūrė Andev »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Audi a6 C5 1,9tdi 81kw. Neįsijungė šiandien žvakės pakaitinimo (net indikacijos skydelyje nebuvo), teko ilgiau pasukt. kur ieškot rėlės ir saugiklio šitam modelyje?

Pirmiau pabandyk su kompu per testa ijungti, gal pas tave tik temperaturinis nesamones rodo.

Neprisijungęs Andev

• Žiūrėti profilį
nu darė bajoras neseniai diagnostiką, neradom tokios problemos  (-)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Cia buvo anksciau, o siandien jau sala  :-) As visiems patariu, perki audi , dasipirk ir kabeliuka , turetu net gamintojas i komplekta ideti  :-] ir tada viskas labai supaprasteja, tik kas neveikia pasijungi kompa ir aisku kame saknys  :-)

Neprisijungęs Andev

• Žiūrėti profilį
kad žalias aš visai su tais reikalais o ir USB lizdo jungties ko gero neužtenka kebeliukui  :D

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
kad žalias aš visai su tais reikalais o ir USB lizdo jungties ko gero neužtenka kebeliukui  :D

Na kaip ir uztenka, isirasyti programa ne problema, duos su kabeliuku, o naudotis, tai tokias problemas kaip pas tave  patikrinti, mokesi 30 min paekspermentaves, cia juk ne diagnostika, o klaidu skaitymas  :)

Neprisijungęs Andev

• Žiūrėti profilį
o, geras, dėkui, o kur gaut tą kabeliuką su cd? (H-)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Andev

• Žiūrėti profilį
Pasikeičiau temperatūrinį 4 kontaktų daviklį G62  - atsigavo temperatūra skydelyje, bet žvakių vistiek nešildo kai žemiau +5... Atjungus daviklį, (kompas supranta kaip -40) įsijungia indikacija skydelyje ir lyg šildo...tai dabar nebesuprantu kame šaknys gali būt?  :think:

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Ats: Neįsijungia pakaitinimo žvakės
« Atsakymas #9: 2012 Spalio 29, 09:12:03 »
Pasikeičiau temperatūrinį 4 kontaktų daviklį G62  - atsigavo temperatūra skydelyje, bet žvakių vistiek nešildo kai žemiau +5... Atjungus daviklį, (kompas supranta kaip -40) įsijungia indikacija skydelyje ir lyg šildo...tai dabar nebesuprantu kame šaknys gali būt?  :think:

Pajungus kompa pamatytum kokia temperatura mato variklis , o ne skydelis, gal jam rodo +10

Neprisijungęs dalyviz

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2012 Spalio 29, 10:59:01 »

gal daviklis ne toks koks priklauso, tu 4 kontaktu dar keli variantai yra pagal spalvas. variklio temperatura normaliai rodo? vazinejant iki 90 uzkyla?, kiek zinau ka mato kompas dar galima ir per BC check paziuret, ar klystu?  :V
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Spalio 29, 11:02:44 sukūrė dalyviz »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2012 Spalio 29, 11:20:51 »
gal daviklis ne toks koks priklauso, tu 4 kontaktu dar keli variantai yra pagal spalvas. variklio temperatura normaliai rodo? vazinejant iki 90 uzkyla?, kiek zinau ka mato kompas dar galima ir per BC check paziuret, ar klystu?  :V

Klysti.Tik vcds pagalba.

Neprisijungęs Andev

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2012 Spalio 30, 09:53:11 »
kai darėm diagnostiką, variklio temp.rodė +30, įtarėm termostatą arba daviklį, nors kompas klaidų nerodė apie G62. Daviklį pakeičiau, tai skydelyje dbr užšilus rodo +-70, darbinės nepasiekia, žodžiu termostatą dar pakeist reikia, bet vat žvakių pakaitinimas vistiek neįsijungia... Kaip suprantu tas daviklis G62 valdo ir pakaitinimo rėlę, o kur ją rast būtų galima? Bei gal žinot koks jos numeris?

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2012 Spalio 30, 10:00:45 »
Jei davikli atjungus kaitina, tai manau jis ir bus kaltas, man identiskai buvo, tik ne seskei, tada nupirkau nauja davikli tas kur i antifrizo flansa statos ir viskas ok. Kad rele pareitu manau retas variantas . O jei su indikacija bedos,tai gal skydeli ten kas priburta ne to biski.

Neprisijungęs dalyviz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2012 Spalio 30, 10:26:49 »
kai darėm diagnostiką, variklio temp.rodė +30, įtarėm termostatą arba daviklį, nors kompas klaidų nerodė apie G62. Daviklį pakeičiau, tai skydelyje dbr užšilus rodo +-70, darbinės nepasiekia, žodžiu termostatą dar pakeist reikia, bet vat žvakių pakaitinimas vistiek neįsijungia... Kaip suprantu tas daviklis G62 valdo ir pakaitinimo rėlę, o kur ją rast būtų galima? Bei gal žinot koks jos numeris?

as bandyciau kita davikli, ieskok tokios pat spalvos kaip originalas kad buvo, ten jie buna melyni, juodi ir zali berods. pas mane taspats buvo kai pasikeiciau davikli rode +-70. tqada pasieskojau tokio koks priklauso ir viskas susitvarke, dar pas mane namuose tas netinkamas metosi kazkur, galeciau paziuret kokios spalvos, gal tau tiktu tai galeciau padovanot :)

Neprisijungęs Andev

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2012 Spalio 30, 10:29:09 »
o čia irgi įdėja, nes pas mane buvo mėlynas (fyškė irgi mėlyna), o dabar žalias naujasis daviklis. Bet pagal kodą parinko, negi taip gali būt?  :think:

Neprisijungęs dalyviz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2012 Spalio 30, 11:39:33 »
prie to kodo yra dar raides kiek pamenu (A arba B berods), man irgi pagal kataloga kitoki rode, kol pats susiradau koks turi but ir nuejes i parduotuve pirstu bakstelejau kad butent sito reikia  :D :D, p.s berods melyna ir turiu namuose, grysiu po darbo paziuresiu :)
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Spalio 30, 11:42:08 sukūrė dalyviz »

Neprisijungęs Andev

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2012 Spalio 30, 11:46:35 »
ok, būtų gerai  (y)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2012 Spalio 30, 11:51:20 »
Daviklis turi buti tokios spalvos koks buvo, jeigu atjungus temperaturini pakaitinimas isijungia, pamirsk rele ar saugiklius, viskas ten gerai. Auto datoje yra temperaturos lentele, dedi davikli i sildoma vandeni ir matuoji vandens temperatura ir daviklio varza, metodas primityvus , bet patikimas  :-)

Neprisijungęs dalyviz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2012 Spalio 30, 12:32:35 »
ok, būtų gerai  (y)

nuliudinsiu kolega, pas mane tas daviklis juodas likes., taip kad ieskokis melynos spalvos.

Neprisijungęs Andev

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2012 Spalio 30, 13:20:20 »
Supratau, dėkui už patarimus, kolegos, bandysiu grąžint eoltui tą daviklį ir pakeist reikiamu (y)

Neprisijungęs Andev

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2012 Spalio 30, 17:02:37 »
pakeičiau dar vieną daviklį, šį kart mėlyną..vistiek žvakių nešildo jis.. Atjungi - kuo puikiausiai šildo (tikrinau iki žvakių srovė irgi ateina, žvakės geros). Ar tikrai pagal šį daviklį kompas sprendžia (žemiau +5) įjungt žvakių rėlę?  (H-)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2012 Spalio 30, 18:22:13 »
Nuo to daviklio kompas gauna signala, jeigu kompas nejungia, reiskias nereikia, arba cipuotojes buga kazkoki irase   :) Pasiskoloink pas ka kita neperdaryta dar kompa, bus aisku. Na dar gali per testa paziuret ar isijungia, sutikrinti temperaturas ar nesiskiria parodymai.

Neprisijungęs magmyz

• Įrašai: 219
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2012 Spalio 31, 17:42:59 »
nezinau kaip su audi,bet pas mane vw passat  2001m 1.9tdi zvakiu pakaitinimas pradeda veikti tik nuo -4 laipsniu,tai gal ir su audi tas pats?

Neprisijungęs Andrius911

• Įrašai: 99
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2012 Lapkričio 06, 20:00:21 »
a6c4 1.9TDI ar eina kompa apgaut , kad pakitinimo zvakes nuo kokiu +8 ar +10 pradetu veikt?