Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Luzo alkuninis 2.0 125 kw BRD  (Skaityta 2691 kartus)

Neprisijungęs instead

• Įrašai: 266
    • Žiūrėti profilį
Luzo alkuninis 2.0 125 kw BRD
« Topic Start: 2018 Rugsėjo 20, 15:06:04 »
Sveiki, beda tame, kad pradejo barsket variklis, meistras sako, kad greiciausiai luzo alkuninis velenas. Norisi optimalaus sprendimo. Tai klausimas ar variklio ieskot tik pagal koda 125 kw ar tinka ir 103? Nes 125 kw mazas pasirinkimas ir kainos didokos. Dar galvoju gal tik blokas tiktu nuo 103?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
Re: Luzo alkuninis 2.0 125 kw BRD
« Atsakymas #1: 2018 Rugsėjo 20, 15:18:24 »
etka.cc

Neprisijungęs GintarasGT

• Įrašai: 764
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2018 Rugsėjo 20, 15:57:34 »
alkuninis visu 2tdi 16v vienodas, skirtumas tik tepalo siurblio pavara, iki 2006 grandine, nuo 2006 dantratis, yra alkuninis su zvaigzde grantinei uz simboline kaina :) (persipresuoja i dantrati jei reikia)(su visu bloku ant svorio) :)

Neprisijungęs instead

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2018 Rugsėjo 20, 18:19:04 »
Cia a4 2007, tai suprantu bus krumpliaratis. GintarasGt is kur esi?

Neprisijungęs laimisirko

• Įrašai: 3001
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2018 Rugsėjo 20, 18:20:36 »
o kaip ji dar vaziuoja su luzusiu alkuniniu? :think:

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2018 Rugsėjo 20, 18:31:45 »
o kaip ji dar vaziuoja su luzusiu alkuniniu? :think:

Uzsikuriau su luzusiu, bet kad vaziuoti :think: O ir garsas ant puse rajono.

Neprisijungęs GintarasGT

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2018 Rugsėjo 20, 18:49:20 »
Cia a4 2007, tai suprantu bus krumpliaratis. GintarasGt is kur esi?
as is kaisiadoriu ;)

Neprisijungęs GintarasGT

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2018 Rugsėjo 20, 18:51:02 »
Uzsikuriau su luzusiu, bet kad vaziuoti :think: O ir garsas ant puse rajono.
bmw tai laksto su luzusiu, savininkai net nenori patiketi kad alkuninis luzes :D

Neprisijungęs instead

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2018 Rugsėjo 20, 21:36:56 »
Masina ne mano, o draugo. Purtytis pradejo isukus i aikstele. Kiek girdejau garsa tai tikrai atrodo kad kazkas paluze variklyje, bet garsas tikrai neperdidziausias. Po to iskart nuvilkom pas meistra, o tas snd pranese, kad alkuninio laisvumas yra ir greičiausiai jis bus luzes.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2018 Rugsėjo 20, 23:37:44 »
Keistas meistras, per kur jis stebi ta laisvuma? Nusiemiau karteri ir matau, du svaistikliai sukasi, kiti paveluoja, viskas aisku, o cia kazkokie spejimai.

Neprisijungęs instead

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2018 Rugsėjo 21, 09:12:42 »
Meistras mano nuomone geras.jis pasake ka mano ir klausia ar ardom toliau ir remontuojam ar keiciam varikli. Si tema buvo ne apie meistrus ar galimą gedimą. Si tema su klausimu kaip optimaliai,, prasisukt'', taip sakant reikia patarimo is patirties kas geriau: Remontuot ta pati, det bloka is sroto ar visa varikli. Tarkim jei luzes alkuninis tai ar jis galejo pridaryt zalos blokui? Ar blokas tiks nuo 103 kw. Kolkas gintarasgt daugiausiai info suteike be jokiu diskusiju. Kai problema bus isspresta, tada jus informuosiu kas buvo ir kas padaryta, kad nereiketu be tikslo diskutuot

Neprisijungęs ~Romas~

• Įrašai: 2312
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2018 Rugsėjo 21, 09:53:06 »
Optimaliausia būtų išardyti, surasti tikrąją problemą ir tada skaičiuoti kas pigiau gaunasi. Dabar gaunasi būrimas iš kavos tirščių...

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2018 Rugsėjo 21, 11:07:04 »
Meistras mano nuomone geras.jis pasake ka mano ir klausia ar ardom toliau ir remontuojam ar keiciam varikli. Si tema buvo ne apie meistrus ar galimą gedimą. Si tema su klausimu kaip optimaliai,, prasisukt'', taip sakant reikia patarimo is patirties kas geriau: Remontuot ta pati, det bloka is sroto ar visa varikli. Tarkim jei luzes alkuninis tai ar jis galejo pridaryt zalos blokui? Ar blokas tiks nuo 103 kw. Kolkas gintarasgt daugiausiai info suteike be jokiu diskusiju. Kai problema bus isspresta, tada jus informuosiu kas buvo ir kas padaryta, kad nereiketu be tikslo diskutuot

Jeigu meistras geras tada klientas (!?) , kad laiko ji tokiu. Nori patarimo is patirties tai ir sakoma, ardai ir ziuri kame problema , o ne rasineti kas galetu buti jeigu butu, cia variantu ne vienas ir ne du.Kas per problema PD varikliui nuimti dangteli (minuciu reikalas), jeigu virsus tvarkoje nuimineti karteri, irgi ne per ilgiausias procesas, tada ir bus aisku kas toliau.Is viso koks turi buti meistras ir kaip tokiam patiketi remonta, jeigu nezino priezasties ir uzduoda tokius klausimus.

Neprisijungęs instead

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2018 Rugsėjo 25, 22:28:45 »
Ziuriu daug diskusiju del nieko. Kiek zinau meistras rado laiko, iseme varikli ir informavo, kad alkuninis luzes ir blokas sugadintas. Ir kaip minejau nebuvo garso ant viso rajono, kaip kad senbuviai cia patirtį rodo, o su masina niekas ir nebande vaziuot, todel nezinau ar ji vaziavo. Na zinoma aikstelej prisiparkavo pati. Tai is kur istrauket kad ji vaziavo ar kad meistras klausia ka daryt, nesuprantu. Lieka tas pats klausimas. Ar varikliai ar ju blokai 103 kw ir 125 kw tie patys? Iskart paaiskinu, kad klausiu del to jei srote pavyktu rast bloka su trukusia galva ar lenktais voztuvais. Onlyaudi, gal nesusidures su luzusiu alkuniniu, tik teoriskai, tai paaiskinu kaip meistras sake- nuemus paskirstymo dirza buvo laisvumas is alkuninio. Galvoju gal geriau ieskot 2 l bloko, matyt jo bukle ir sumoket uz surinkima, nei kad pirkt visa varikli, kuris srote dazniausiai jau isimtas buna? Atrodo issamiai parasiau ir nebus klausimų ar diskusiju.

Neprisijungęs laimisirko

• Įrašai: 3001
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2018 Rugsėjo 26, 16:57:05 »
jei nori pigiau ir greiciau imi visa toki plika varikli is anglo kokio ir leki, jei ir su 200k + myliu vistiek bus mazesne rida nei buvusio