Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: kuro filtras bake/siurbliukas  (Skaityta 1285 kartus)

Neprisijungęs suf3r

• Įrašai: 83
    • Žiūrėti profilį
kuro filtras bake/siurbliukas
« Topic Start: 2013 Liepos 20, 20:19:04 »
Sveiki, per kur galima pasiekti siurbliuka bake(jei toks yra), tai pat pati filtra. Gal po galine sedyne eitu rasti ? Kadangi problemos su karstu kurymusi, o 300lt kolkas gaila siurblio tvarkymui, tad norisi isitikinti ar viskas gerai ten.

Auto: a4 2.5 110kw avant 1998

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Re: kuro filtras bake/siurbliukas
« Atsakymas #1: 2013 Liepos 20, 22:29:57 »
Paieska nebandei pasinaudoti? Arba pasidometi kokia siurbliuko bake paskirtis .Nepastebeti kuro filtro pakelus kapota, tikrai sudetinga.  :-)

Neprisijungęs raskrivuska

• Įrašai: 798
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2013 Liepos 20, 23:08:58 »
karsto kurimosi problema isprendziama programiskai jei nori i PM

Neprisijungęs suf3r

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2013 Liepos 21, 02:37:58 »
Paieska nebandei pasinaudoti? Arba pasidometi kokia siurbliuko bake paskirtis .Nepastebeti kuro filtro pakelus kapota, tikrai sudetinga.  :-)

O tau sunku suprasti, kad kalbu ne apie filtra kuris stovi po kapotu ? Anyway, isemus bagazines 'dangti/apsauga' yra metaline plokstele ja atsukus galima rasti. Pas sedanus reikia issimti galine sedyne.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2013 Liepos 21, 09:25:39 »
O tau sunku suprasti, kad kalbu ne apie filtra kuris stovi po kapotu ? Anyway, isemus bagazines 'dangti/apsauga' yra metaline plokstele ja atsukus galima rasti. Pas sedanus reikia issimti galine sedyne.

Tai kam klausei jeigu zinai? :think: Kuro filtras yra tik vienas, jeigu kalbi apie apsaugini sieteli, tai ivardink daiktus tikrais pavadinimais ir neklaidink. Nei siurbliukas, nei filtras silto kurimosi problemai  itakos neturi.

Neprisijungęs GintarasGT

• Įrašai: 768
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2013 Liepos 21, 10:24:25 »
Ieskai nelabai nutuokdamas ko :) pas 110kw bake siurblio nera, yra tik tinklelis, bet jei jis butu uzsikises tai nevaziuotu, o tik veliau galbut ir nesikurtu, bet nesikurtu nei saltas nei karstas, uz siurblio remonta mokek nors ir 1k lt, ji "remontuojant" niekas nepasikeis, tavo startesis per letas ir arba akumuliatorius supuves, jei akumas tikrai ne supuves tai galima perprogramuoti ECU, bet 110kw dar senas MSA ECU ir jis neperprogramuojamas per kabeli, reiktu ardyti ecu islituoti chipus (jie vienkartiniai) ir keisti juos i naujus, su jau pakpreguota/irasyta programa, starterio keitimas net ir i visiskai nauja ne visada issprendzia sita beda, ar programavimas padetu gali isitikinti atjungdamas ausinimo skyscio temp davikli, jei su atjungtu davikliu karstas uzsives geriau tai programavimas padetu, jei kazkas tau siulys, kazka nukirpti ar prikabineti reliu tai jie besmegianiai, tdel kad po tokiu "patobulinimu" pakaitinimo zvakes keiteliosi glebiais ;)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2013 Liepos 21, 10:42:16 »
Siurblys bake yra, tik jo paskirtis pripildyti "kolba" , o ne kura i pagrindini siurbli paduoti.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2013 Liepos 21, 11:24:59 »
Ieskai nelabai nutuokdamas ko :) pas 110kw bake siurblio nera, yra tik tinklelis, bet jei jis butu uzsikises tai nevaziuotu, o tik veliau galbut ir nesikurtu, bet nesikurtu nei saltas nei karstas, uz siurblio remonta mokek nors ir 1k lt, ji "remontuojant" niekas nepasikeis, tavo startesis per letas ir arba akumuliatorius supuves, jei akumas tikrai ne supuves tai galima perprogramuoti ECU, bet 110kw dar senas MSA ECU ir jis neperprogramuojamas per kabeli, reiktu ardyti ecu islituoti chipus (jie vienkartiniai) ir keisti juos i naujus, su jau pakpreguota/irasyta programa, starterio keitimas net ir i visiskai nauja ne visada issprendzia sita beda, ar programavimas padetu gali isitikinti atjungdamas ausinimo skyscio temp davikli, jei su atjungtu davikliu karstas uzsives geriau tai programavimas padetu, jei kazkas tau siulys, kazka nukirpti ar prikabineti reliu tai jie besmegianiai, tdel kad po tokiu "patobulinimu" pakaitinimo zvakes keiteliosi glebiais ;)
del siurblio bake ir ecu programavimo totaliai nusisnekejai . ir tas ir tas yra ir galima per 2min padaryt ,kad vestusi is puses apsisukimo be jokiu reliu ir tt .auksciau parasiau ,kad i PM ir pagelbesiu situo reikalu bet temos autoriaus nedomina turbut :)

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2013 Liepos 21, 11:38:39 »
Na tai laukiam visi atsakymo, ar čia yra labai didelė paslaptis?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2013 Liepos 21, 11:55:23 »
kiti moka didelius pinigus uz variklio perprogramavima tad kolkas nesiskelbsiu :)o tiems pas kuriuos blogai karstos kuriesi kolkas visom padejo :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2013 Liepos 21, 13:56:11 »
kiti moka didelius pinigus uz variklio perprogramavima tad kolkas nesiskelbsiu :)o tiems pas kuriuos blogai karstos kuriesi kolkas visom padejo :)

Kiti uz paslaugu reklama irgi moka mokesti audi klubui, ar tu tai darai uz dyka? O jeigu pagal vieno forumiecio formule, zinau , bet nesakysiu, tai pasilaikyk mintis ir savo reklamas sau.

Neprisijungęs suf3r

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2013 Liepos 21, 15:56:41 »
Siurblys bake yra, tik jo paskirtis pripildyti "kolba" , o ne kura i pagrindini siurbli paduoti.

As galvojau, kad siurbliui jis tiekia...:bedantis:
Buvau nusiemes dangteli, bet pacio siurblio neisemiau, kazkas trukde, tad sutveriau atgal. Veliau pazistamas pasake, kad reikejo keliant i virsu sukt paliai laikrodzio rodykle, nes ten slangeles neleidzia. Darbus atidejau kitam kartui :-)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2013 Liepos 21, 16:43:54 »
As galvojau, kad siurbliui jis tiekia...:bedantis:
Buvau nusiemes dangteli, bet pacio siurblio neisemiau, kazkas trukde, tad sutveriau atgal. Veliau pazistamas pasake, kad reikejo keliant i virsu sukt paliai laikrodzio rodykle, nes ten slangeles neleidzia. Darbus atidejau kitam kartui :-)

O del kokios priezasties isiminejai? Juk aiskiai Gintaras parase kame beda.