Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: klausimas del TDI 81kw EGR  (Skaityta 36076 kartus)

Neprisijungęs herounique

• Įrašai: 732
    • Žiūrėti profilį
Re: klausimas del TDI 81kw EGR
« Atsakymas #75: 2010 Rugsėjo 10, 14:55:34 »
Va gal bus tikrai zinanciu, kaip jau minejau mano auto A4 b6 TDI 1.9 PD 96kw ir man reikia uzglusinti EGR, ir noriu paklausti kur man deti 1. ir 2. numeriu pazymetas slangeles ?

visu pirma nusiimk ERG voztuva, isvalyk ji nuo suodziu ir tepalu, ir tada graziau idek atgal. Visu antra, jei jau nori glusint, tai tavo foto jau parodyta, kur reikia BLOCK daryt :).

taip cia taip , bet as nesuprantu kur tas 1 ir 2 slangeles kisti? atjungi , o kur paskui pajungti ? juk nesivolios belekur.

Citata
del to, kad tai nera viena ekologijai skirtas dalykas. Jis atlieka ir kitas funkcijas, netgi kuro sanaudos nuo to priklauso, cilindru
temperatura ir kt. Buvo tema dar Vimotos forume, kodel egr turi veikt.

jei tai kenktu labai, tai puse pasaulio zmoniu to nesidarytu, pasiskaityk uzsenieciu forumus, ir jie tai daro ne tik ant tokiu masinu kaip musu , bet ir ivairiausiu dodge ir t.t. tai tu manai ka jie nori sugadinti tokios brangios masinos motora? beto kada as buvau nuvezes pas mechanika garazuose, jis jau vien ant motoru gyvena 10 metu. Jis pasiziurejo ir iskarto sako tai EGR sugedo, reikia atjungti isvalyti ir padaryti taip kaip dabar daro jau ant naujesniu modeliu bmw, t.y. kazkuria slangute ar ka ten nuvesti i karteri, kad tepalas gristu atgal. bent as taip jau supratau.

Citata
Nesikeikiant kam tada tas intercooleris? Bandot israsdinet kazkokius stebuklingus dalykus... Itercooleris atausina ora, o po to ji reikia susildyt, kad variklio temperatura butu didesne. Pieva konkreti. Esant laisviems sukiams kamstyje ir taip variklio temp padideja. Kas kaip kam geriau, as issivaliau isiurbimo sistema, ir atjungiau egr, tikriau geriau nei kolektorius apauges nuodeguliais visokiais.

jau tau norejau rasyti , bet va zmogus katik parase kam IC skirtas, saltesnio deguonies ipucia, kuo didesnis IC tuo ilgiau gali islaikyti (daryti) saltesni deguoni, kurio reikia varykliui, todel jis buna ilgesni laika aktyvesnis, o kada mazas IC kol neparaliavai tol masina tavo dar gerai vaziuoja, o pasidare siltas oras, nebespeja prigaminti salto oro ir jau tampa kitas vaziavimas.

Citata
IC tam kad daugiau deguonies ipust i varikli, o ne tam apie ka tu cia rasai.