Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kaip uzglusint EGR?  (Skaityta 5502 kartus)

Neprisijungęs dainiusdmx

• Įrašai: 109
    • Žiūrėti profilį
Kaip uzglusint EGR?
« Topic Start: 2010 Gegužės 31, 21:57:59 »
Kaip uzglusint EGR? jis uzglusintas skaitosi kai uzdarytas ar kai atidarytas?kada geriau traukia?kaip antroj foto tai cia uzdarytas kiek suprantu arne?

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
Re: Kaip uzglusint EGR?
« Atsakymas #1: 2010 Gegužės 31, 22:06:14 »
netraukia geriau ji uzglusinus, jei jis nebuvo pastoviai atidarytas, arba atsidarinejo vaziuojant ant apkrovos.
Jei jis svarus, membrana valdanti ji veikianti, tai nelysk geriau.

Neprisijungęs sarunas5

• Įrašai: 68
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2010 Lapkričio 28, 19:16:55 »
gali glusint, bet uzglusinus kolektoriuje smalkes kaupsis, ir prisikaups tiek kad sviesos tunelio gale nesimatys, o tada tai eis...

Neprisijungęs Dedziukas

• Įrašai: 45
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Lapkričio 28, 19:21:29 »
zibalu praplauk, sako padeda

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Lapkričio 28, 21:00:03 »
gali glusint, bet uzglusinus kolektoriuje smalkes kaupsis, ir prisikaups tiek kad sviesos tunelio gale nesimatys, o tada tai eis...

?? paaiškink šią teoriją :D
Be to, kurį kolektorių turi omeny?

Neprisijungęs iBeniTTo

• Įrašai: 1743
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Lapkričio 28, 21:02:34 »
seip su veikianciu tuo egr isiurbimo kolektoriuje buvo suodziu gyvas velnias, tvarkant motora (galva), uzglusintas tas voiztuvas dedant tarp kolektoriaus ir to  voztuvo plokstele. pravaziavus paziureta isiurbimo kolektoriui neber tokiu smalkiu suodziu nuodegu ar kaip jas ten pavadint ta bruda...

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2010 Lapkričio 28, 21:11:29 »
aj... kaip tu čia užbėgai prieš jo atsakymą... :D man įdomu ką jis nori pasakyti... gal turi ir įrodymų... :P

Neprisijungęs gincevince

• Įrašai: 12
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2010 Lapkričio 29, 08:09:04 »
gal kas turit nuorodu, kaip ji isardyti pravalymui. nes dabar apsitepalaves visas.

Neprisijungęs Žora

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 1459
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2010 Lapkričio 29, 08:11:28 »
atsuki 4 varztus, atjungi vakuma ir valai

Neprisijungęs iBeniTTo

• Įrašai: 1743
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2010 Lapkričio 29, 10:14:00 »
aj... kaip tu čia užbėgai prieš jo atsakymą... :D man įdomu ką jis nori pasakyti... gal turi ir įrodymų... :P

as turiu irodymu, bet ne su audi markes auto :)

Neprisijungęs tauciuxxs

• Įrašai: 793
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2010 Gruodžio 15, 22:03:44 »
nu bet sitas tai geras  :-] as del to egr ir lupau usnesta isiurbimo kolika.... ji uzglusinus visi suodziai per kamina iseina. sitas dalykas kazkokia tai eko sistema vadinasi... panaudot antra karta ismestas dujas, uzglusines vazineju ir vargo nematau  :)

Neprisijungęs Veil

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2010 Gruodžio 15, 22:18:30 »
nu bet sitas tai geras  :-] as del to egr ir lupau usnesta isiurbimo kolika.... ji uzglusinus visi suodziai per kamina iseina. sitas dalykas kazkokia tai eko sistema vadinasi... panaudot antra karta ismestas dujas, uzglusines vazineju ir vargo nematau  :)

vazinek tu kaip nori ar uzkistu ar atkistu, o jei tau egr uzkiso kolika, tai sveikinu, turi po variklio gaubtu netvarkingu agregatu. EGR paskirtis ne vien ekologine.

Neprisijungęs tauciuxxs

• Įrašai: 793
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2010 Gruodžio 15, 22:29:09 »
neuzkiso bet bet buvo krasta suodziais apauge, kiek esu mates pas visus tie egr varo suodziais kolikus ir pan...

Neprisijungęs Veil

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2010 Gruodžio 15, 22:34:38 »
neuzkiso bet bet buvo krasta suodziais apauge, kiek esu mates pas visus tie egr varo suodziais kolikus ir pan...

EGR ileidzia dumu su suodziais, bet kolike buna tik vos vos pasidenge sienos jei viskas tvarkinga. Jei ne, turi ka turi.

Neprisijungęs labus1

• Įrašai: 87
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2010 Gruodžio 15, 22:50:27 »
pagrindinė egr paskirtis ekologija (kažkokius oksidus mažina, bet aš tiksliai nežinau, ne ekologas esu) dar šaltą variklį ant laisvų greičiau pašildo. Bet jei palyginsime su homo sapiens tai tas pats kas mityba savo išmatomis :f., todėl ir isiurbimo kolikas užneštas.

Neprisijungęs donis7772

• Įrašai: 62
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2010 Gruodžio 16, 00:16:32 »
pasmane isvis tas egr visa laik pilnai atidarytas kai uzkuri.purtosi matoras belekaip.numauni vakama, tada susitvarko.nezinau ka daryti.kas ten ji valdo?  kode pas mane visa laik vakuma traukia..???

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2010 Gruodžio 16, 00:29:15 »
pagrindinė egr paskirtis ekologija (kažkokius oksidus mažina, bet aš tiksliai nežinau, ne ekologas esu) dar šaltą variklį ant laisvų greičiau pašildo. Bet jei palyginsime su homo sapiens tai tas pats kas mityba savo išmatomis :f., todėl ir isiurbimo kolikas užneštas.

Sakai salta ant laisvu greiciau pasildo, o silta kaip, juk EGR neatsijungia kai variklis pasyla. Taip gaunasi interkulerio radiatorius ausina, kad paskui butu pasildytas  ;DDel ekologijos sutinku 100%, bet del pasidymo dutu idomu suzinoti kaip tai ivyksta.

Neprisijungęs provokator

• Įrašai: 2415
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2010 Gruodžio 16, 01:20:31 »
patirtis ne su audi,o su opel astra. egr nebuvo uzglusintas,suodziai ejo i isiurbimo kolika,kol jiems atsibodo eiti ir kauptis ant sieneliu,tada gabalas atkibo,itrauke iki voztuvu. pasekmes pasakot? kad nespeliotumet-nulauzti 4 pakelikai,ko pasekoje reikejo keisti dirzus su visais reikalais :/  su audi nesigilinau ar tokie malonumai gresia. kol kas nesigilinau.

Neprisijungęs Nepatyres

• Įrašai: 118
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2010 Gruodžio 16, 09:53:49 »

EGR ileidzia dumu su suodziais, bet kolike buna tik vos vos pasidenge sienos jei viskas tvarkinga. Jei ne, turi ka turi.

Veil, nepasakok pasaku su savo "vos pasidengia", kalbam apie masinas, pravaziavusias 200-400t. km. Pries pora menesiu valiau viena Toledo 1.9tdi 66kw, pravaziuota virs 200 t. km., masinos bukle po kapotu l.gera, vazinejama pensininko rezimu daugiausia mieste (zr. zemiau). Savo 1.9tdi 66kw valiau pries kelis metus, pravaziavimas didesnis, bet biski chipuota, vazinėjama daugiau uzmiesty ir ne pensininko rezimu, tai suodziu buvo maziau, bet vaizdas labai panasus :)
galva:

kolikas:

« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 16, 09:57:00 sukūrė Nepatyres »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2010 Gruodžio 16, 11:03:11 »
Tai Veil ir raso, jeigu viskas tvarkinga! Jeigu pila visoki suda , bele su uzrasu dyzelis, degimai nesureguliuoti,purkstukai myza kur patinka, tai nenuostabu , kad tokie uznesti kolikai. Ir gali sakyti, kad tu viska pasidares idealiai, bet tu net neisivaizduoji kaip su ja vazinejo iki taves.

Neprisijungęs provokator

• Įrašai: 2415
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2010 Gruodžio 16, 11:32:46 »
parodykit man normalia,nemyzanciais purkstukais,idealiai sureguliuotu degimu. vienetai. o kalba eina ne apie konkretu atveji,o apie dauguma. ar visi nusipirke tuoj pat suvedineja degimus,lupa lauk ir tikrina purkstukus? tikrai netikiu,aisku yra ir tokiu,nieko nesakau,bet tikrai mazuma.

Neprisijungęs Nepatyres

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2010 Gruodžio 16, 12:20:14 »
myztukai jus myztukai  :) atsidarykit kapota ir pamatysit kad ten dar daug visko yra kaip pvz turbina, kuro siurblys, filtrai, oro srauto matuokle, voztuveliai ir t.t. ir pan.

p.s. visoms mano turetoms dyzelinems auto pirmas darbas nusipirkus buvo pakeist dirzelius ir be abejo sureguoliuot degimą. Bet mes cia ne apie tai :)

Neprisijungęs Veil

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2010 Gruodžio 16, 12:30:06 »

Veil, nepasakok pasaku su savo "vos pasidengia", kalbam apie masinas, pravaziavusias 200-400t. km. Pries pora menesiu valiau viena Toledo 1.9tdi 66kw, pravaziuota virs 200 t. km., masinos bukle po kapotu l.gera, vazinejama pensininko rezimu daugiausia mieste (zr. zemiau). Savo 1.9tdi 66kw valiau pries kelis metus, pravaziavimas didesnis, bet biski chipuota, vazinėjama daugiau uzmiesty ir ne pensininko rezimu, tai suodziu buvo maziau, bet vaizdas labai panasus :)
galva:

kolikas:

Dabar pagalvok ar taip butu, jei butu tvarkingai ipurskiamas kuras, jis degtu gerai, turbina tepalo neleistu i kolika. Augt ir pradeda nuo nepilnai sudegusio kuro limpancio ant koliko, arba tepalo is turbos, kur sluoknis po sluoksnio ir priaugina. Idomu kodel pas mane tik vos vos pasidenge.
EGR glusinimas, mano manymu sprendimas tik tuo atveju jei niekur daugiau nelysi, ty vazinesi su tokiais nlb tvarkingais mazgais, taip, dauguma vazineja ir bedu nemato, bet cia priklauso nuo to kaip ziuri i masina.

Neprisijungęs Nepatyres

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2010 Gruodžio 16, 12:44:54 »

Dabar pagalvok ar taip butu, jei butu tvarkingai ipurskiamas kuras, jis degtu gerai, turbina tepalo neleistu i kolika. Augt ir pradeda nuo nepilnai sudegusio kuro limpancio ant koliko, arba tepalo is turbos, kur sluoknis po sluoksnio ir priaugina. Idomu kodel pas mane tik vos vos pasidenge.
EGR glusinimas, mano manymu sprendimas tik tuo atveju jei niekur daugiau nelysi, ty vazinesi su tokiais nlb tvarkingais mazgais, taip, dauguma vazineja ir bedu nemato, bet cia priklauso nuo to kaip ziuri i masina.

nu tai ir galvoju: kuras ipurskiamas tvarkintai, jis dega gerai ir ka jus manot, is dusliarkos tik deguonis iseina :)
turbina ideali, tepalu nei laso nepraleidzia, nes matyt jau tokia gera jos konstrukcija bet kas svarbiausia, kad ir is alsuoklio nei lasa nepatenka i oro paemimo slangas, intercooleri ir neateina iki oro kolektoriaus :)
Isvada: masina vaziuoja vandeniu ir variklyje tepalo nerasta :) Tiesiog daugiau neturiu ka ir pridurt.

Neprisijungęs Veil

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2010 Gruodžio 16, 13:47:00 »

nu tai ir galvoju: kuras ipurskiamas tvarkintai, jis dega gerai ir ka jus manot, is dusliarkos tik deguonis iseina :)
turbina ideali, tepalu nei laso nepraleidzia, nes matyt jau tokia gera jos konstrukcija bet kas svarbiausia, kad ir is alsuoklio nei lasa nepatenka i oro paemimo slangas, intercooleri ir neateina iki oro kolektoriaus :)
Isvada: masina vaziuoja vandeniu ir variklyje tepalo nerasta :) Tiesiog daugiau neturiu ka ir pridurt.

jega, pats ir atsakei sau kodel auga, ir nereikia sneket apie dumus, kurie uzaugina sluoksni. Viskam yra ribos normaliam darbui, jei auga, reiskia kazkas iseje is ribu ir tiek kiek tai knisa savininka, tiek tai yra rimta beda. Vieni sprendzia jas vienaip kiti kitaip, mano poziuris toks, kad kazko apejimas, kai gamintojas idejo kaip reikiama yra negalimas.
Ir nereikia cia ironijos ...