neuzkiso bet bet buvo krasta suodziais apauge, kiek esu mates pas visus tie egr varo suodziais kolikus ir pan...
EGR ileidzia dumu su suodziais, bet kolike buna tik vos vos pasidenge sienos jei viskas tvarkinga. Jei ne, turi ka turi.
Veil, nepasakok pasaku su savo "vos pasidengia", kalbam apie masinas, pravaziavusias 200-400t. km. Pries pora menesiu valiau viena Toledo 1.9tdi 66kw, pravaziuota virs 200 t. km., masinos bukle po kapotu l.gera, vazinejama pensininko rezimu daugiausia mieste (zr. zemiau). Savo 1.9tdi 66kw valiau pries kelis metus, pravaziavimas didesnis, bet biski chipuota, vazinėjama daugiau uzmiesty ir ne pensininko rezimu, tai suodziu buvo maziau, bet vaizdas labai panasus
Dabar pagalvok ar taip butu, jei butu tvarkingai ipurskiamas kuras, jis degtu gerai, turbina tepalo neleistu i kolika. Augt ir pradeda nuo nepilnai sudegusio kuro limpancio ant koliko, arba tepalo is turbos, kur sluoknis po sluoksnio ir priaugina. Idomu kodel pas mane tik vos vos pasidenge.
EGR glusinimas, mano manymu sprendimas tik tuo atveju jei niekur daugiau nelysi, ty vazinesi su tokiais nlb tvarkingais mazgais, taip, dauguma vazineja ir bedu nemato, bet cia priklauso nuo to kaip ziuri i masina.
nu tai ir galvoju: kuras ipurskiamas tvarkintai, jis dega gerai ir ka jus manot, is dusliarkos tik deguonis iseina
turbina ideali, tepalu nei laso nepraleidzia, nes matyt jau tokia gera jos konstrukcija bet kas svarbiausia, kad ir is alsuoklio nei lasa nepatenka i oro paemimo slangas, intercooleri ir neateina iki oro kolektoriaus
Isvada: masina vaziuoja vandeniu ir variklyje tepalo nerasta
Tiesiog daugiau neturiu ka ir pridurt.