Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Gal yra cipavusiu Audi A4 B6 1.9TDI 96kW, kokie ispudziai?  (Skaityta 2079 kartus)

Neprisijungęs Bence1530

• Įrašai: 100
    • Žiūrėti profilį
Gal yra tokiu, kas cipavo Audi A4 B6 1.9TDI 96kW, kokie ispudziai? verta ar ne?
Kalbos sklinda dvejopos, vieni sako, kad is sio motoro nelabai ka eina ispausti saugiai, kiti sako, kad kaip tik sis motoras turi labai dideli rezerva, gal yra tai tiksliai zinanciu. Temoje apie cip tiuninga butent apie si modeli informacijos neradau.

Neprisijungęs GintarasGT

• Įrašai: 768
    • Žiūrėti profilį
tas kas sake kad is sito LEGENDNIO variklio nieko neisspausi greiciausia net paveikslelyje nera mates sito variklio, AVF su 240mm sankaba galima prideti ~40ag su stock gelezimi ;)

Neprisijungęs pamises del 0000

• Įrašai: 865
    • Žiūrėti profilį
o kaip su automatine deze?neuzlinks po cipo?

Neprisijungęs Bence1530

• Žiūrėti profilį
O kur patartumet daryti? Ar seip kokiu patarimu butent su siuo modeliu?
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Gruodžio 10, 21:31:54 sukūrė Bence1530 »

Neprisijungęs Rok4s

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 971
    • Žiūrėti profilį
Bet kurio atveju siek tiek greiciau devisi mechaniniai mazgai, del didesniu apkrovu. Aisku priklauso nuo bendros auto mechanines bukles ir vaziavimo stiliaus. Bet vaziavimas po chipavimo atperka visa tai moraliskai :)

Neprisijungęs Bence1530

• Žiūrėti profilį
Tai pas ka vertetu kreiptis?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Tai pas ka vertetu kreiptis?
Varyk į rimtas firmas, vimota, galingas, ir pns, ar jų atstovus (būna ir pavieniai žmonės) nes su tokiais šaraškinais žiūrėk kai bus kas blogai iškart po chipo nei priekaištų nieko nepriims. Nors savo cipinau ne firmoje, pas žmogų, bet kai žmogus ne su "anglišku mentalitetu" tai labai maloniai bendravo, viską, tai viskas ok  (y)

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
Geriau nei GintarasGT nežinau, ar kas čipuoja. Kalbu apie kainos ir kokybės santykį. Kitur gal gausį tą patį, o sumokėsi dvigubai daugiau. O kad Only čia puola, tai visiškai nesuprantu tų asmeniškumų. Jei tu jauti kažkokias nuoskaudas, tai kam daryti antireklamą? Koks blt skirtumas, kur lauksi rezultato? Tavęs niekas nelaiko, nusiskaito programą ir važiuok nors į legolendą pažaisti, kol bus padarytas mapas. Kokį tu skirtumą justum, jei tau ecu savam kieme nuskaitinėtų, o ne kur kitur? Mane ne kartą į namus kvietė, bet man net patogiau aikštelėje. Susitinkam, nusiskaito ir aš laisvas. Po to susitinkinki ir surašo. TAI KAME ČIA TA BĖDA???
Visa esmė, tai logiškai mastant kyla klausimas kodėl prie parduotuvės ar dar kažkur? Gal blogai daro? O kur paskui galėsi kreiptis, jeigu bus kažkas blogai ir Tave pasiūs na***i? Kai į namus pakviečia ar savo garaža, tai jau kažkokį pasitikėjimą gauna žmogus, nes jeigu šūdą padarys, tai gali padegt tą jo garažą, tad suprantama, kad šūdo nedarys arba darys tol kol padarys gerai. Čia kaip pavyzdys, tiesiog kokį įspūdį sukuria pats, taip paskui gandai ir sklando. Aš asmeniškai nečipavau pas Gintarą, nes irgi priskaičiau apie parduotuvių aikšteles, o dar siūlymai pačiam ardytis, žiūrėti ecu, tai ką žinau... moku pinigus, tai darai darbą, pats prasidarai ir pažiūri ar gali padaryt ar ne, jei negali ar tingi terliotis rankas bereikalingai, tai viso gero ir tiek žinių, kitas netinges nusiardyt ir patikrint kompo. Reziume, kas nori uždirbt, tas dirba.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
"Pabendravom" ir užtenka, tema išvalyta.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Kaip visad - išvalyta :-]

Neprisijungęs GintarasGT

• Įrašai: 768
    • Žiūrėti profilį
"bendravimas" buvo, pastumem, paskaitem ir supratom kad per daug pastumen, istrynem ir vaidimam protingiaausius, "bendravimas" kip ir visi, trinkit visa tema nes naudos is jos 0000000000 :D

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
"bendravimas" buvo, pastumem, paskaitem ir supratom kad per daug pastumen, istrynem ir vaidimam protingiaausius, "bendravimas" kip ir visi, trinkit visa tema nes naudos is jos 0000000000 :D

Niekas netrins temų, ištrinta tik kas neatitinka temos turinio. Tamstai tai matau sunkiai suprantama ir toliau pilstoma, tiksliau šiukšlinama. Pradžiai įspėjimas, nesilaikysim taisyklių bus apribota prieiga prie forumo.

Neprisijungęs Nicotinas

• Įrašai: 288
    • Žiūrėti profilį
nes jeigu šūdą padarys, tai gali padegt tą jo garažą, tad suprantama, kad šūdo nedarys arba darys tol kol padarys gerai

Tai dėl šios priežasties ir nekviečia į kiemą, nes jeigu kokia turbo kiaura ar dar koks gedimas pačios auto bus, marozai, kabins visas strielkes, ant to kas chip-tiuning darė. Kišo rankas-vadinasi su.piso mašina, kaltas. Tegu atsako, pagal panetkes. :goodboy:
Medalis iš dviejų pusių  ;)

Peace.
P.S. tikiuosi bano negausiu iš kitą nuomonę  :V

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Kodėl mano postas apie vimotą dingo? :bedantis:

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kodėl mano postas apie vimotą dingo? :bedantis:

Ištryniau.

Neprisijungęs Nicotinas

• Žiūrėti profilį
Ištryniau.

Tai kiek tau Vitoldas moka į kišenę, kad trini neigiamus postus? :goodboy:
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Gruodžio 11, 16:23:27 sukūrė Nicotinas »

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
Niekas netrins temų, ištrinta tik kas neatitinka temos turinio. Tamstai tai matau sunkiai suprantama ir toliau pilstoma, tiksliau šiukšlinama. Pradžiai įspėjimas, nesilaikysim taisyklių bus apribota prieiga prie forumo.
Iš šalies žiūrint kiek kitoks įspūdis susidaro: pilstytoju ir šiukšlintoju pavadinčiau tą, kuris kaltinimais be jokių argumentų svaidosi.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tai kiek tau Vimota moka į kišenę, kad trini neigiamus postus? :goodboy:

Su tavim vis tiek nesidalinsiu :goodboy: Vimota juridinis asmuo, 3.9 Draudžiama kritikuoti ir/ar kitaip kenkti juridinių asmenų vardui (servisams, įmonės, parduotuvės ir k.t.), neturint konkrečių faktinių įrodymų. Būtų su faktais , kitas reikalas, bet ir tai turi rašyti tam skirtoje temoje.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Ištryniau.

Tai aš suprantu, kad pats neišgaravo...

Su tavim vis tiek nesidalinsiu :goodboy: Vimota juridinis asmuo, 3.9 Draudžiama kritikuoti ir/ar kitaip kenkti juridinių asmenų vardui (servisams, įmonės, parduotuvės ir k.t.), neturint konkrečių faktinių įrodymų. Būtų su faktais , kitas reikalas, bet ir tai turi rašyti tam skirtoje temoje.

Tau Only rimtai gal kažkas negerai? Jei jis man šūdo ne kartą pridirbo, tai čia nesiskaito faktiniu įrodymu? Išvis, kodėl tu pilnas marazmų pasidarai, kai kalba pasisuka apie Gintarą ir čipavimą? Jei turit kažkokių asmeniškų, tai išsiaiškinkit pm, o ne čia į vienus vartus...
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Gruodžio 11, 16:20:09 sukūrė Evka »

Neprisijungęs Nicotinas

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
Tai dėl šios priežasties ir nekviečia į kiemą, nes jeigu kokia turbo kiaura ar dar koks gedimas pačios auto bus, marozai, kabins visas strielkes, ant to kas chip-tiuning darė. Kišo rankas-vadinasi su.piso mašina, kaltas. Tegu atsako, pagal panetkes. :goodboy:
Medalis iš dviejų pusių  ;)

Peace.
P.S. tikiuosi bano negausiu iš kitą nuomonę  :V
Taip išeina, kad Gintaras nedarytų log'o, nematytų, kad su mašina netvarkoj, p*, tiesiog suprogramintų su kiaurom šlangom, su problemom ir vsio? Nebenusišnekam kaip vaikų darželyje. Pati vimota pravažiuoja ir pasako, kad eik susitvarkyk mašina, tai Gintaras kitaip dirba? Paskui iš tokių erezijų skleidėju ir atsiranda visokiausi gandai...

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tai aš suprantu, kad pats neišgaravo...

Tau Only rimtai gal kažkas negerai? Jei jis man šūdo ne kartą pridirbo, tai čia nesiskaito faktiniu įrodymu? Išvis, kodėl tu pilnas marazmų pasidarai, kai kalba pasisuka apie Gintarą ir čipavimą? Jei turit kažkokių asmeniškų, tai išsiaiškinkit pm, o ne čia į vienus vartus...

Tai tu ir rašyk man į PM jeigu tau kas netinka,ko čia sklaidaisi? :-)
Rašyk su faktais,kas liečia Vimota,niekas netrins.
Atrodo aiškiai prieš tai išdėsčiau, prieš tai buvau tau rašęs, bet tu irgi kažkaip vėl viskąiš naujo keli.
Dabar vėl prasideda floodas, vėl išvalysiu ir vėl bus blogai? Blecha, nerašinėkit, asmeninius tekstus į PM. Viskas, rakinu temą, bent jau laikinai.