Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Gal yra cipavusiu Audi A4 B6 1.9TDI 96kW, kokie ispudziai?  (Skaityta 2091 kartus)

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
Geriau nei GintarasGT nežinau, ar kas čipuoja. Kalbu apie kainos ir kokybės santykį. Kitur gal gausį tą patį, o sumokėsi dvigubai daugiau. O kad Only čia puola, tai visiškai nesuprantu tų asmeniškumų. Jei tu jauti kažkokias nuoskaudas, tai kam daryti antireklamą? Koks blt skirtumas, kur lauksi rezultato? Tavęs niekas nelaiko, nusiskaito programą ir važiuok nors į legolendą pažaisti, kol bus padarytas mapas. Kokį tu skirtumą justum, jei tau ecu savam kieme nuskaitinėtų, o ne kur kitur? Mane ne kartą į namus kvietė, bet man net patogiau aikštelėje. Susitinkam, nusiskaito ir aš laisvas. Po to susitinkinki ir surašo. TAI KAME ČIA TA BĖDA???
Visa esmė, tai logiškai mastant kyla klausimas kodėl prie parduotuvės ar dar kažkur? Gal blogai daro? O kur paskui galėsi kreiptis, jeigu bus kažkas blogai ir Tave pasiūs na***i? Kai į namus pakviečia ar savo garaža, tai jau kažkokį pasitikėjimą gauna žmogus, nes jeigu šūdą padarys, tai gali padegt tą jo garažą, tad suprantama, kad šūdo nedarys arba darys tol kol padarys gerai. Čia kaip pavyzdys, tiesiog kokį įspūdį sukuria pats, taip paskui gandai ir sklando. Aš asmeniškai nečipavau pas Gintarą, nes irgi priskaičiau apie parduotuvių aikšteles, o dar siūlymai pačiam ardytis, žiūrėti ecu, tai ką žinau... moku pinigus, tai darai darbą, pats prasidarai ir pažiūri ar gali padaryt ar ne, jei negali ar tingi terliotis rankas bereikalingai, tai viso gero ir tiek žinių, kitas netinges nusiardyt ir patikrint kompo. Reziume, kas nori uždirbt, tas dirba.