Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: gal kam buvo sugede 1,9 TDI PD 110kw purkstukai?  (Skaityta 2665 kartus)

Neprisijungęs almantasTT

• Įrašai: 173
    • Žiūrėti profilį
mane domina koki simtomai?
ar netrauke ar kalena ar nesikure
nu gal kam taip buve man nera traukos ir jau viska perejau diagnostikoj gedimu nera turbo pucia normaliai, oro srautas geras tai nzn ko griepti sakau gal purkstukai bet kad jis dirba graziai, dar pastebejau kaip pasyla tai biski geriau eina

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
ka rodo 18 grupe? 13? kiek tandemas sukelia slegio?

Neprisijungęs almantasTT

• Žiūrėti profilį
tandemas rodo 7-8 bar jis detas kitas ir vistiek nieko, 13 grupe ten rodo 60 kituos -20 ir va taip panasiai o 18 nepemenu

Neprisijungęs almantasTT

• Žiūrėti profilį
cia silto variklio bet kiek pamenu ant salto rode 2 purkstukai 299- 299 bet pasila viskas buna pusetinai ;) ten atrodo kad like tik 50kw  :-{

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
cia silto variklio bet kiek pamenu ant salto rode 2 purkstukai 299- 299 bet pasila viskas buna pusetinai ;) ten atrodo kad like tik 50kw  :-{
pala pala,kokiais cia matavimais 13 grupe ziurai?

Neprisijungęs almantasTT

• Žiūrėti profilį
atsiprasau 2,99 ten  ;)

Neprisijungęs almantasTT

• Žiūrėti profilį
cia silto variklio bet kiek pamenu ant salto rode 2 purkstukai 2,99- 2,99 bet pasila viskas buna pusetinai ;) ten atrodo kad like tik 50kw  :-{

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
purkstukai arba kompresija.

Neprisijungęs almantasTT

• Žiūrėti profilį
nu manau jao kompresijos nebutu tai buciau ziema neuzkures  ant spidometro 130 000km jis buvo mustas kaip pirkau tai nutarem kad pukstukai :D

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
nu manau jao kompresijos nebutu tai buciau ziema neuzkures  ant spidometro 130 000km jis buvo mustas kaip pirkau tai nutarem kad pukstukai :D
turiu ir as tokia varianta. tik pas mane tandemas duoda tik 6barus. bet 13 grupe svari, tai jau nebezinau ka ir betikrint. kelintas vag'as? pasiziurek tikra rida jei 7 ir auksciau.

Neprisijungęs almantasTT

• Žiūrėti profilį
pas mane 805 ir ziurejau tai ir rodo 130 000km bet esu kitiem ziurejas tai dar maziau nei yra istiesu, ir beja masn mane tan tas tandemas tai ir taip slegio nenulaiko kartais kritineja bet as dejau kita ir tikrai gera ir nieko duodi gazo taip zinai isleto pasima paveluotao kokia 30s veluoja ir taip vos vos ima gaza ne kaip turetu daviai ir eina cia ne kol pasims ta gaza tai gali uzmigti

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
pas mane 805 ir ziurejau tai ir rodo 130 000km bet esu kitiem ziurejas tai dar maziau nei yra istiesu, ir beja masn mane tan tas tandemas tai ir taip slegio nenulaiko kartais kritineja bet as dejau kita ir tikrai gera ir nieko duodi gazo taip zinai isleto pasima paveluotao kokia 30s veluoja ir taip vos vos ima gaza ne kaip turetu daviai ir eina cia ne kol pasims ta gaza tai gali uzmigti
rodos turim bendra beda :)

Neprisijungęs almantasTT

• Žiūrėti profilį
ka zadi toliau daryti imsi purkstukus? vesi tikrinti? kur tikrina? gal reikia reguliuoti juso? kaip manai?

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
turiu pamainini purkstuku komplekta bei bandysiu perrinkt tandema.

Neprisijungęs almantasTT

• Žiūrėti profilį
gal kas galite imesti kokius kontaktus kur tikrina PD purkstukus?

Neprisijungęs garazasTDI

• Įrašai: 1484
    • Žiūrėti profilį
skuba turi stenda tikrinimo pd purkstukams

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
turiu ir as tokia varianta. tik pas mane tandemas duoda tik 6barus. bet 13 grupe svari, tai jau nebezinau ka ir betikrint. kelintas vag'as? pasiziurek tikra rida jei 7 ir auksciau.

Kur tą tikrą rodo? :V

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
aplications, display edc mileage ;)
rs'e nepamatysi ;)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
aplications, display edc mileage ;)