Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Del Variklio kodo.  (Skaityta 2038 kartus)

Neprisijungęs klikas

• Įrašai: 31
    • Žiūrėti profilį
Del Variklio kodo.
« Topic Start: 2013 Vasario 11, 20:09:24 »
Sveiki. Turiu a4 b7 :) pora meteliu jau dziaugiuosi, bet variklis kaip ir dasibaige jau. susigalvojau pasikeist, bet niekur lietuvoi nerandu normalaus su realia kaina BRB kodu. koks skirtumas su tais kodais? imanoma uzkurt su kitokiu kodu idejus varikli?

Neprisijungęs zu

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 5336
    • Žiūrėti profilį
Re: Del Variklio kodo.
« Atsakymas #1: 2013 Vasario 11, 20:35:57 »
imanoma ir 1.9tdi i audi coupe idet, ir 4.2 imanoma idet i perechoda, viskas imanoma

Neprisijungęs klikas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2013 Vasario 11, 20:38:00 »
Tas tai faktas... neimanomo nera nieko, bet.. jei as tik idesiu vietoj saviskio BRB kita AJMa man reiks daug vargti su uzvedimu as viskas veiks normaliai?

Neprisijungęs \/ainius

• Įrašai: 1470
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2013 Vasario 16, 20:42:24 »
O del ko apsistoji ties keitimu?
Nebutu patogiau padaryti kapitalini remonta? Vis delto jei sau vazinet tai zinosi, kad tarnaus, o pajimsi koki deveta, gerai pavaikyta ir ka? Vel kito ieskoti?

Neprisijungęs klikas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2013 Vasario 25, 23:00:11 »
na kaip cia pasakius. prabegus ta masinele mani apie 500k :) jei kapitalini tai ziedai, indeklai, velena slifuot. o ciaproblema didziausia tame, kad purkstukas isplake galvute, reik ir galvutes kitos,

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2013 Vasario 26, 05:01:09 »
Jeigu tik tame beda, tepalu nerijo, garsu pasaliniu nebuvo, trauka normali, tai keiti tik galva, zymiai pigiau ir ieskojimu maziau.

Neprisijungęs \/ainius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2013 Vasario 26, 07:59:08 »
Audi gerai sako.
O jei dar kas blogai tai galu gale jau susipirksi dalis, nusislifuosi ka reikia ir vaziuosi :goodboy:

Neprisijungęs klikas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2013 Vasario 26, 08:46:35 »
garsai buvo, virsus variklio barskejima skleide. pakeitus dbr purkstukus varikli nelabai nori prasukt ji man kazkodel... variklis nera labai brangus... jei tiktu is b6 audes kurio kodas kitoks tai 1tukst litu tik,

Neprisijungęs \/ainius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2013 Vasario 26, 09:38:39 »
Na tai galima is pazaisti :)

Neprisijungęs GintarasGT

• Įrašai: 768
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2013 Vasario 26, 18:01:48 »
garsai buvo, virsus variklio barskejima skleide. pakeitus dbr purkstukus varikli nelabai nori prasukt ji man kazkodel... variklis nera labai brangus... jei tiktu is b6 audes kurio kodas kitoks tai 1tukst litu tik,
vietoje BRB gali deti AWX arba AVF, bet reikes pakeisti alkuninio veleno padeties daviklio zieda, jo davikli ir paskirstymo velenelio davikli, AWX, AVF su EDC15P sistema ir ju davikliai skirtingi nei EDC16 sistemose, o purkstukai tavo dar seni nors ir EDC16 juos naudoja, jie tiks i AWX, AVF galva ;)

Neprisijungęs klikas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2013 Vasario 27, 19:37:56 »
vietoje BRB gali deti AWX arba AVF, bet reikes pakeisti alkuninio veleno padeties daviklio zieda, jo davikli ir paskirstymo velenelio davikli, AWX, AVF su EDC15P sistema ir ju davikliai skirtingi nei EDC16 sistemose, o purkstukai tavo dar seni nors ir EDC16 juos naudoja, jie tiks i AWX, AVF galva ;)
delkui tau :)  jei awx lenda, rytoi bus ikistas ir pabandytas, tik kodel sakai, kad mano purkstukai seni? BRB jei neklystu nuo 2006metu tik eina :) o mano ir yra 06-06-17 dienos :) awx ne seniau gaminamas?

Neprisijungęs GintarasGT

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2013 Vasario 27, 20:04:33 »
tokie kaip tavo purkstukai ir ju analogai jau nuo 2002 naudojami kituose modeliuose, todel jie tiks ir i modelius gaminamus nuo 2001 metu, neskubek "kishti" nes greit reikes ishtraukti :D alkuninio veleno padeties ziedas po sankabos gaubtu nuo variklio puses todel ji reikes nuimineti, kad prieitum pakeisti zieda, taip pat reiks ardyti ir tavo varikli nes bus reikalingas tavo senojo variklio ziedas ir uzdedami ji neprimalkit sh, ziede ir velene yra mazos skylutes, jos turi sutapti ;)

Neprisijungęs klikas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2013 Kovo 05, 20:38:32 »
tokie kaip tavo purkstukai ir ju analogai jau nuo 2002 naudojami kituose modeliuose, todel jie tiks ir i modelius gaminamus nuo 2001 metu, neskubek "kishti" nes greit reikes ishtraukti :D alkuninio veleno padeties ziedas po sankabos gaubtu nuo variklio puses todel ji reikes nuimineti, kad prieitum pakeisti zieda, taip pat reiks ardyti ir tavo varikli nes bus reikalingas tavo senojo variklio ziedas ir uzdedami ji neprimalkit sh, ziede ir velene yra mazos skylutes, jos turi sutapti ;)
tai vat, uzsikure mano audi, netycia radau varikli BKE kodu. neproreike keisti nieko... tiek, kad mano pukstukai pasirodo nedirba korektiskai, tai dbr i ta BKE netiks purkstukai is BRB nes ant purkstuku 2006-05men :)

Neprisijungęs GintarasGT

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2013 Kovo 05, 21:24:45 »
Turi tikti, visu 1.9 varikliu purkstuku tvirtinimas vienodas ;)

Neprisijungęs klikas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2013 Kovo 06, 21:25:57 »
Turi tikti, visu 1.9 varikliu purkstuku tvirtinimas vienodas ;)
tvirtinimas tai taip, o kaip ten su tais kodais? jei pas mane 2 toki 2 kitoki? kas darysis? nes nuveziau as juos i dizlita patikrint dbr :)

Neprisijungęs GintarasGT

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2013 Kovo 06, 21:57:33 »
tvirtinimas tai taip, o kaip ten su tais kodais? jei pas mane 2 toki 2 kitoki? kas darysis? nes nuveziau as juos i dizlita patikrint dbr :)
jei jie dirbo su tavo kompu tai kompo gi nekeitei, tai ir kitoje galvoje jie dirbs su savo senu kompu, o kad kodai skirtingi tai aisku blogai, bet gal jie analogai, parasyk cia abu kodus ir bus daug aiskiau ;)