Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Del 1.9 TDI PD 77kw BXE variklio  (Skaityta 2875 kartus)

Neprisijungęs rimvak

• Įrašai: 172
    • Žiūrėti profilį
Re: Del 1.9 TDI PD 77kw BXE variklio
« Topic Start: 2014 Rugpjūčio 23, 15:24:35 »
Išėmę tai kaip? Nejaugi viską reikia traukti, kuo daugiau aprašysi tuo aiškiau , kitu atveju pasidarys visai neįdomi tavo problema.
Po patikrinimų kompą jungėtės?

Issuko ir nusineses patikrino, sake syla gerai, todel prie zvakiu nera ko kibti. Masinose suprantu siek tiek, bet ne iki tokiu smulkmenu :)

Kiek suprantu tai pats nelabai turi supratima apie technika.

Nes pagrindas yra Jeigu matavo kompresija tai kokia ji yra .
Jeigu tikrino purkstukus tai 13 ir 23 kanalas kaip nieko
Velenelio padeti kaip mato , nes jeigu ji nustatyta tai ir tie purkstukai gryba rodyt gali.
Zvakes tikrinos iseme ir jungdami prie akumo ? ar tikrinot  pvz : atjungus temp davikli ar ateina srove iki zvakiu , kiek laiko kaitina ir t.t. ?
Nes cia atrodo pokolkas , kad tau tavo gedimas nera labai aktualus , o mum turetu jis but labai aktualus ...

Aktuali problema man labai, tik suprask, kad gal ne visi zmones supranta masinose tiek kiek tarkim kazkuris kitas :) Tam ir esu cia, kad ieskot patarimu nuo ko pradet...
Beje siandien anksti ryte po nakties pastebejau, kad vibracija jau buvo. Taip pat ir dumo truputi melso ismete. Variklis uzsikuria lengvai is puse apsisukimo, bet vestant orams vis labiau ir labiau, pradeda vel tas pats darytis..

Siaip galbut zinot kas Kaune ar Vilniuj galetu atlikti normalia diagnostika? Galbut jus ir patys tuom uzsiemat? Nes gal istikruju visai ne ten problemos ieskau, galbut visai kas kita..
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Rugpjūčio 24, 16:22:20 sukūrė rimvak »