Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Common rail sistemos. Dyzelinis kuras ir jo kokybe.  (Skaityta 8608 kartus)

Neprisijungęs Ryska7

• Įrašai: 31
    • Žiūrėti profilį
manau, kad ir "arkliui" aišku - pilsi kokybišką kurą, neturėsi problemų...kas gali garantuoti, jog degalinėje kuras kokybiškas?-atsakymas - niekas...kaip pavyzdį galiu paminėti vienos valstybinės organizacijos (pavadinimo neminėsiu) automobilį VW PASSAT...auto buvo naujas, pirktas iš salono, 2.0 TDI, 103 kw, pumpe duse (pjezo kristaliniai purkštukai analogas stovi audikėse)- kuras piltas tik iš vienos degalinės (pavadinimo neminėsiu, niekam nenoriu kenkt)-reziume: dviejų purkštukų gedimas. Galbūt jie buvo nekokybiški, bet galbūt kaltas ir kuras...pats dirbau degalinėje kažkada Airijoje...galiu pareikšt atsakingai, jei matote vilkiką degalinėje, leidžiantį kurą į talpyklas, pravažiuokite, nes tuo metu tikrai nuo dugno sukeliamos visokios per metus susikaupusios šiukšlės, kurios kartu su kuru gali patekti į jūsų baką, jei pilsitės aišku...beje, paminėsiu ir kitą atvejį...švogeris jau tris metus vairuoja šešiukę 2.5 TDI,132 kw, 2002...audikė per tuos metelius nubėgo apie 80 000 km...kas keisčiausia nė karto nebuvęs degalinėje - žalia, rusiška ir kitas š...."laimės kūdikis" - nei siurblys, nei purkštukų antgaliai VIS DAR nekeisti...pagal kilometražą ir 1,5 lt pigesnio kuro santykį paskaičiuokit, kiek anas sutaupė...na naujam siurbliui turbūt jau sutaupė...aš sakau, kad jam sekasi ir niekas to nepaneigs, bet vis tik - sekasi...kiekvienam pagal kišenę ir išgales...bet jei vairuoji audi su common railu, ir neturi pinigų kurui iš degalinės-ką aš žinau, logikos nėra...beje, autorius išvertė "common rail" - "bendra reikia"...neesu aš anglų kalbos žinovas, bet žodis "rail" man asocijuojasi su geležinkeliu ar bėgiais, tikrai ne su žodžiu "reikia"...tikiuosi autorius neįsižeis,vis tik klubo prezidentas :)...manyčiau geriausiai apie šios sistemos veikimo principą paaiškintų "Garažas TDI"... an o kas liečia kurą, tai protingai naudojant, galima naudoti...talpose jis nusistovi, šiukšlės nusėda, nereikia visko pilti....rusai gi su tokiom pačiom mašinom važinėja ir pila ta patį rusišką, taip kad...beje pats pilu tik iš degalinės, nes buvau savo pumpe duse "nuskriaudęs" su ant talpos nusistovėjusio parafino likučiais :)...pats kaltas ;) ką dabar...bet kiek žinau coomon railo sistema turi purkštukus su keičiamais antgaliais ir siurblį...o tai geriau nei pumpe duses monolitas su pjezo kristalais :)...bet tai tik mano nuomonė