Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Cipuok necipaves, faktiskai niekas nesikeicia nuo 81kw ir cipuoto  (Skaityta 5263 kartus)

Neprisijungęs x3er

• Įrašai: 762
    • Žiūrėti profilį
Kys, čia aš su vilmiz dbr rašinėjaus..  :bedantis:

Ričardai, nerašo tie kas nežino tikros situacijos, kas tuo nesidomi. O ir niekas ant jų nevaro, o iš savo pusės teisybę pasakysiu  :goodboy:

Neprisijungęs kys19

• Įrašai: 35
    • Žiūrėti profilį
sorry supratau po to pamaciau :)

Neprisijungęs wilmiz

• Įrašai: 599
    • Žiūrėti profilį
Aa jau žinau. Čia tavo pusbroliui ar broliui padaviau kompą. 110kw,310nm pakelta iki 132kw/365nm su išprogramuota oro srauto matuokle ir be dūmų, priešingai nei Vimotos programa ir čia mėtai dar akmenis į i mano daržą?  :think: Tu džiaukis kad dar tiek atsisuko..
As dumu nebijau i tai nepasakyciau kad dumais vadintus  :-]  as nemetau o yra kaip yra nes tikrai galejai geriau ir astriau  dar buvo is ko...ko cia dziaugtis tapaty padarei tik sipniau :D turim trasa savo pusej apie 400-500metru su vimot 155km/h paemu o su tavo 151km/h vuot :V

Neprisijungęs x3er

• Žiūrėti profilį
As dumu nebijau i tai nepasakyciau kad dumais vadintus  :-]  as nemetau o yra kaip yra nes tikrai galejai geriau ir astriau  dar buvo is ko...ko cia dziaugtis tapaty padarei tik sipniau :D turim trasa savo pusej apie 400-500metru su vimot 155km/h paemu o su tavo 151km/h vuot :V
oho koks didelis skirtumas... :D Tai tu paimk ir pasakyk, kad per mažai jautrumo ar kažkas tokio, o ne iškart rašinėt nesamones. Buvo išprogramuota oro srauto matuoklė, viską reikia perkalibruot, kas žino kad iš pirmo karto bus geras jautrumas...

Neprisijungęs kys19

• Žiūrėti profilį
sakyciau cia ne apie tai tema, kai kokie 4 km/h prie 150 kazka keicia, cia beda yra rimtesne :) . kai prie sakyciau butu cipuotas 150 km/h o mano koks 120 :)

Neprisijungęs x3er

• Žiūrėti profilį
KYS tau reikia pasidaryti diagnostiką ir kad kas nors peržiūrėtų programą ar neprigrybauta. Arba įmesk bent VCDS logą 3 pavara 1200-4000rpm (1,8,11 kanalų)

Neprisijungęs kys19

• Žiūrėti profilį
ir jazau nedarykit u jautrumu, kai vimotoj padare tik prisilieti ir soka masina, cia manau niekan nera sveika nei varikliui nei dar kam, arba reikia lyg plunksna prisiliest, man patiko kai kitas cipavo lygiai graziai begejasi, bet na va truksta jai kazko ir viskas. na aciu uz komentarus, sia kita sav bandysiu vel pasinagrinet kur cia ta beda, jei reikes ir ant stendo pavaziuosiu

Neprisijungęs kys19

• Žiūrėti profilį
x3er ok dekui, kai prieisiu pabandysiu imesti

Neprisijungęs kys19

• Žiūrėti profilį
beja gal apie vimota as cia ne tiklsaingai varda naudoju, tai buvo atstovas ju, na tikrai chaltura, nepykit ne vienas sake.

Neprisijungęs x3er

• Žiūrėti profilį
Būtent. O kam labiausiai jautrumas kenkia tai kuro ekonomijai, ne visi sugeba prisitaikyt prie jautresnio gazo pedalo - patirtis kalba.

Neprisijungęs wilmiz

• Žiūrėti profilį
oho koks didelis skirtumas... :D Tai tu paimk ir pasakyk, kad per mažai jautrumo ar kažkas tokio, o ne iškart rašinėt nesamones. Buvo išprogramuota oro srauto matuoklė, viską reikia perkalibruot, kas žino kad iš pirmo karto bus geras jautrumas...
Kai kam gal ir jokio bet man  didelis del to ir dariausiu jog norejau max programos man to variklio negaila uzkals kita isidesiu.. nesakau liuks vaziuoja liuks bet niekas man bepadaro maxo  ir nereikia pasakot apie varikly jo galimybes zinau.

Neprisijungęs kys19

• Žiūrėti profilį
wilmiz tave suprantu, nes man ir as pradzioj prasiau max, galejo padaryt galios kreive vis dedejancia icaj au tik dragui ir taip toliau jeigu taip reikia, ir as pan norejau, na pagailejo mano masinos, ir pats pamasciau, dare standartiskai, remiausi veliau ir as kuro ekonomija ir palikau kaip yra, siek tiek pakoregavus su "cipuotu" ramiau vaziuojant itelpau  i 4.8-5 realias sanaudas, sanaudos tikrai super, na bet norisi smagesnio auto, juolab investuota nemazai.

Neprisijungęs kys19

• Žiūrėti profilį
wilmiz jei nori max siulau pilna programa :) , veleneli, purkstukai ir t.t ir bus tau nors 200ag :)

Neprisijungęs wilmiz

• Žiūrėti profilį
wilmiz jei nori max siulau pilna programa :) , veleneli, purkstukai ir t.t ir bus tau nors 200ag :)

Pas mane 2.5TDI V6 i taip jau 180ag :-]

Neprisijungęs kys19

• Žiūrėti profilį
na tai tada keisk i sportinius velenelius ir tau bus ne 180 o 250 gal dar daugiau

Neprisijungęs kys19

• Žiūrėti profilį
prie ju dar kitus prieudus, bet tik ar to reikia, man reikia standartinio cipavimo iki 110 kw , kad nevaziuotu kai standartas ir tiek, greiciau geriau isibegetu

Neprisijungęs wilmiz

• Žiūrėti profilį
na tai tada keisk i sportinius velenelius ir tau bus ne 180 o 250 gal dar daugiau
Nereikia jokiu veleneliu sitam o purskalu,siurbly modint ir gt22 turba ;)

Neprisijungęs kys19

• Žiūrėti profilį
tai kur beda. reikia ag investiciju ir bus :) , pas mus vienas truputis fanatikas idejo sportini veleneli, pacipavo ir is pasato gavo 1.9 81 kw 160 kw :)

Neprisijungęs x3er

• Žiūrėti profilį
Aš tavo mašinos net nematęs.. Atvažiuok į Kauną ir padarysiu tokį jautrumą kokio reikia. Vienam sakinyje rašai nedadarė, kitam kad liux, kitas gali ir nesuprast. Tu šitam motorui daugiau ir neišspausi, su gyvu motoru galima 140kw, turi 132kw

Citata
Nereikia jokiu veleneliu sitam o purskalu,siurbly modint ir gt22 turba ;)
Tai ir pirmyn.  (y)

Bet kokiu atveju 2,5 TDI V6 yra ne tas variantas, kurį verta burti..

Neprisijungęs kys19

• Žiūrėti profilį
x3er tas tiesa, cia nepasigincysi.

Neprisijungęs kys19

• Žiūrėti profilį
zodziu dar kart dekoju uz pagalba ir komentarus, kai ka issiaiskinciu pranesiu :) , o ta butinai padarysiu, nes pora metu prasikankinau dar truputis nepakenks :)

Neprisijungęs wilmiz

• Žiūrėti profilį
Aš tavo mašinos net nematęs.. Atvažiuok į Kauną ir padarysiu tokį jautrumą kokio reikia. Vienam sakinyje rašai nedadarė, kitam kad liux, kitas gali ir nesuprast. Tu šitam motorui daugiau ir neišspausi, su gyvu motoru galima 140kw, turi 132kw
Tai ir pirmyn.  (y)

Bet kokiu atveju 2,5 TDI V6 yra ne tas variantas, kurį verta burti..
Na sakyciau gyvas ir buvo su orginalu 140ag 270nm :-)  tai mano tikslas ir buvo apie 190ag ir 390nm :D zinau kad netas variantas burti geriau 3.0TDI :D gerai susrasysim i pm ;)