Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Cipuok necipaves, faktiskai niekas nesikeicia nuo 81kw ir cipuoto  (Skaityta 5256 kartus)

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
vienas jau ziurejo ta loga kuris cipavo, kazka dare galiausiai sako paziurk ar geriau, deja nieko lb. taigi as kaip ir monejau, gal kas pasiulys ir gera meistra kuir kreiptis,spelioti ir pats nelinkes, jau cia peliotoju uztenka, tik nebent kas susidure su tokia beda atsakys

Tai ikelk loga :D paziures ne vienas, o visas forumas. :goodboy:

Neprisijungęs Vytiokas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2104
    • Žiūrėti profilį
ten ir ne pyragai, kainaos kosmines, o ir ne patys genijai, ziurint koks meistras ziures, jei geras liuks ras beda, jei ne tai ir buskaip buve, pinigai i bala ir viskas, ne "politik'a ta pati ar audi centre ar ne, reikia gero meistro.

Nuvažiuok gal į startline ir sužinosi :goodboy: Ten galiu užtikrinti meistrai geri (+)
Tik dar sakyk jog ir ant stendo prasuktų, pamatysi savo vimotos rezultatus :goodboy:

Neprisijungęs kys19

• Įrašai: 35
    • Žiūrėti profilį
ir ikelsiu, kai galesiu, anokia cia man geda, jei kas blogai, juk ne pats dariau, ka meistrus galesiu pasveikint su puikiu darbu uz nieka..

Neprisijungęs wilmiz

• Įrašai: 599
    • Žiūrėti profilį
Pvz pas broli atrode lupa traukia  pastatem ant dyno i tik 93kw  is 81kw tai va ir cipas gali cipuot kaip sakai necipaves daugiau nebus ir ne su vienu chip lakste:-) nors esu mates i kad 105kw padaro :-D

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Tau x3er jau pasiule savo paslaugas, jis, Dieselburner cipuoja, logus skaito, analizuoja parametrus geriau negu mes su tavim lietuviska abecele skaitom, tai ko tau dar reikia, tarkis su jais ir bus tau sprendimas.

Neprisijungęs kys19

• Žiūrėti profilį
 x3er ac cai nebuciau nesamoniu apie saba snekejes siaip jeigu mano draugo draugas nebutu vares to golfo i marijampole ( ten cipavo ), o jis su sabu buvo, taigi nesneku nesamoniu, na gal na nebent pas ji buvo sportinis velenelis taip toiau, deja to kiek zinau nebuvo, kaip ir vienas pazistamas is 110 islauze ant stendo 150. cia gal ir nsamone tau atrodo, bet nepamirs, kad golfas lengvesnius, zymiai uz a 6 ar saba
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Balandžio 11, 21:33:10 sukūrė kys19 »

Neprisijungęs kys19

• Žiūrėti profilį
bet tavo patarimu bandysiu pasinaudoti, reikia butent tokiu zmoniu kur ir stenda turi ir tikrai viska supranta

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
O nemoki viso teksto normaliai vienoj žinutėj surašyt?

Sent from my D6503 using Tapatalk

Neprisijungęs kys19

• Žiūrėti profilį
nemoku. o reikia...?!! as manau, kad temos zinuteje buvo pilna informacija, tik buvo per daug neraikalingu komentaru.

Neprisijungęs wilmiz

• Žiūrėti profilį
Nepasakyciau kad x3er padaro  is mano puses ne iki galo kaip norejau,bet nesakau kad ir nemoka :D

Neprisijungęs kys19

• Žiūrėti profilį
wilmiz, zmones tiesiog nesupranta kiek as praejau, kad viska issiaiskint ir jau noras praeina ka aiskintis, nes vinas is cipuotoju taip pat taise vimotos klaidas ir pats maciau kur ka jie buna daro blogai tuose mapuose, deja niekas neissprendzia problemos, liek tik geras tikrai geras meistras  su din stendu

Neprisijungęs wilmiz

• Žiūrėti profilį
wilmiz, zmones tiesiog nesupranta kiek as praejau, kad viska issiaiskint ir jau noras praeina ka aiskintis, nes vinas is cipuotoju taip pat taise vimotos klaidas ir pats maciau kur ka jie buna daro blogai tuose mapuose, deja niekas neissprendzia problemos, liek tik geras tikrai geras meistras  su din stendu

Del vimotos nzn negaliu skustis tikrai buvo gerai padares bet maxo niekas nepadarydavo nors ir eidavo padaryt:-) zinau suprantu tave as pats taip pat gilinaus kaip tu:-) tas kur cia forume cipuoja tiurlingas  su juo buvau kalbejas tai paliko ispudi zmogus zadu varyt pas ji pasikonsultuot del chip  perdarymo:-)
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Balandžio 11, 21:53:23 sukūrė wilmiz »

Neprisijungęs kys19

• Žiūrėti profilį
na as dar varianta turiu, as kaune cipavau, bet dbt vakar atkapsciau, kad vienas pazistamas turi gera drauga vilniuje vimotoj tai gal ten ka pasaky, bet jei ne, na eisiu kur zmones siulo, o tada jau nieko nedarysiu, bus gerai kaip yra , ne pavargiau ir pinigu svaistymas ir galvos skausmas

Neprisijungęs x3er

• Įrašai: 762
    • Žiūrėti profilį
Nepasakyciau kad x3er padaro  is mano puses ne iki galo kaip norejau,bet nesakau kad ir nemoka :D
Mes pažįstami? :D

Atvažiuok, padarysiu tikrą diagnostiką, jei reikės ištrauksiu programą ir išanalizuosiu, kur kas ir kaip pakeista ir žinosi kame problema. Čia nėra ka daugiau diskuotuot.

Neprisijungęs kys19

• Žiūrėti profilį
dar po vimotos, dabar jau pazinciu vedamas bandysiu praskenuot viska, jeigu nepades, kreipsiuos.

Neprisijungęs wilmiz

• Žiūrėti profilį
na as dar varianta turiu, as kaune cipavau, bet dbt vakar atkapsciau, kad vienas pazistamas turi gera drauga vilniuje vimotoj tai gal ten ka pasaky, bet jei ne, na eisiu kur zmones siulo, o tada jau nieko nedarysiu, bus gerai kaip yra , ne pavargiau ir pinigu svaistymas ir galvos skausmas
Bet man ir idomu kas ten pas tave programa  butinai loga imesk 3 8 ir 11 langelius jei neklystu :D

Neprisijungęs kys19

• Žiūrėti profilį
kodel pazistami?

Neprisijungęs x3er

• Žiūrėti profilį
Wilmiz, aš tau programą daręs?  :think:

Neprisijungęs wilmiz

• Žiūrėti profilį
Mes pažįstami? :D

Atvažiuok, padarysiu tikrą diagnostiką, jei reikės ištrauksiu programą ir išanalizuosiu, kur kas ir kaip pakeista ir žinosi kame problema. Čia nėra ka daugiau diskuotuot.
Tu manes ne bet as tave taip :-] As tikra diagnostika ir pats pasidarau :D kam traukt ja jei pats dares esi nesakau padarei ok viska tik galejai ir geriau ;)

Neprisijungęs kys19

• Žiūrėti profilį
as vardo nzn, kaune dariau, o kas ten buvo pries kokius 3 metus nepamenu, tik zinau po dvieju savaiciu tas kompas truputi nusprogo, nemate sankabos pedalo ir db nemato nors cipai kiti ideti. gal sutapimas nzn nesigilinau neturejua kada, gavau dar du kompus po to vazinejau su kitais.

Neprisijungęs kys19

• Žiūrėti profilį
wilmiz tu cia kazka maisai.

Neprisijungęs x3er

• Žiūrėti profilį
Tu manes ne bet as tave taip :-] As tikra diagnostika ir pats pasidarau :D kam traukt ja jei pats dares esi nesakau padarei ok viska tik galejai ir geriau ;)
Aa jau žinau. Čia tavo pusbroliui ar broliui padaviau kompą. 110kw,310nm pakelta iki 132kw/365nm su išprogramuota oro srauto matuokle ir be dūmų, priešingai nei Vimotos programa ir čia mėtai dar akmenis į i mano daržą?  :think: Tu džiaukis kad dar tiek atsisuko..

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Labiausia abydna kai visi programuotojai vieni ant kitu varo... Ar to reikia? Kas vimotos softus perdaro, kas kitu programas susitvarko pas vimota.

Vimota pradininkas, daug "draugu" tapo ale konkurentais kurie uz akiu sika. Pagarbos kartais pas zmones truksta...

Nezinau nei vieno super tobulo "chipuotojo". Bet tokiu ir nereikia, nedirba kas neklysta.

Neprisijungęs kys19

• Žiūrėti profilį
x3er nepyk as nieko blogo apie ne viena nenoriu pasakyt, as tik nenoriu daugiau metyt pinigu, eikvot laiko ir t.t. o jeigu tau idomu as net brolio neturiu, o sese, tikrai kazka maisai

Neprisijungęs kys19

• Žiūrėti profilį
Bajoras tu teisus, man nereikia gincu kazkokio smeizto ar pan, rasau, kaip buvo, visi klysta kas dirba, tik nori, kad pagaliau na pagaliau po dvieju metu kas nors, na kas nors issiaiskintu sia beda.