Sveiki,
Žodžiu nebetraukia, viršutinė interkulerio šlanga vos vos tik pučiasi. Buvau Turbo Servise tai net nematavo kiek pučia. Tai visokiu darbų sugalvojo, išpjaut katalizatorių, kažką užglušint, kažką prapūst, ir už tai kaip halturkę darytų už 120lt. Aišku katalyzas gali būt užsikimšęs, sutinku.
O dar kas anądien buvo, tik užsikūręs, pirmu bėgiu užspaudžiau iki dugno - tai HLAPT! ir užgeso, paskui labai sunkiai kūrėsi, o kai užsikūrė reikėjo laikyt ant gazo kokį 15-20 sekundžių kol prasidirbo... veliau viskas kaip po senovei buvo.
KLAUSIMAI:
1. Pjauti katalizatorių sutinku, bet noriu kad išluptų tik korius, ir to bakelio viduje ivirintų vamzdį (tokiu atveju nesimatytų kad jis išimtas). Kur Vilniuje gali taip padaryt?
2. Ką girdėjote apie kažkokius užglušinimus? Man kažkaip atrodo kad jei padaryta vokiečio tai ir turi būt neužglušinta. Tas meistras kalbėjo tik apie turbinos darbą liečiančius užglušinimus.
3. Kodėl ji man šalta ant viso gazo užgeso? Gal tikrai kemšasi katalizatorius mirtinai, ir gesina visą sistemą? ir kažkaip šalta sunkiai traukia, kai sušyla, tada jau geriau. Gal čia purkštukai, kampas, ar dar kas?
Mėnuo prieš tai pasikeičiau viršutinę interkųlerio šlangą, buvo plyšus, labai dūmino, gal dėlto ir užkimšo katalizatorių. Pasikeitus dūmino tik gerai užlipus ant pedalo, na kai turbo suveikia piko režimu.