Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: B4 1.9 tdi isiurbimo kolektoriaus valymas  (Skaityta 3561 kartus)

Neprisijungęs arcimas

• Įrašai: 1821
    • Žiūrėti profilį
B4 1.9 tdi isiurbimo kolektoriaus valymas
« Topic Start: 2011 Liepos 19, 20:12:47 »
labai uzsineses 1.9 tdi isiurbimo kolektorius is vidaus, kaip ji galma pravalyti ? ar sudetinga? kaip paziurejau lyg ir turbina kartu reikia nuimti? kaip isvalyti? isdeginti ?
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Rugpjūčio 03, 10:00:08 sukūrė Leopoldas »

Neprisijungęs Kambas

• Įrašai: 1597
    • Žiūrėti profilį
Aš savo nuėmiau, buvo žiaurus. Pabandžiau ir degint ir šiaip valyt, niekas nepadėjo. Nuvežiau kur plauna variklius, sumokėjau 10lt, pasiėmiau blizgantį.

Neprisijungęs juozasu

• Įrašai: 780
    • Žiūrėti profilį
Dar galima pabandyti, nieko nereikia ardyti praktiškai, tik šlangą nuimti:

http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,121768.0.html
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Liepos 19, 22:14:20 sukūrė juozasu »

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
Aš savo nuėmiau, buvo žiaurus. Pabandžiau ir degint ir šiaip valyt, niekas nepadėjo. Nuvežiau kur plauna variklius, sumokėjau 10lt, pasiėmiau blizgantį.

o ar padejo po isvalimo ?

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
va kaip apsineses ? cia daug ar mazai ? cia fotkinta is pirmines paemimo angos, prie kurios sukasi alkune su EGR, pasvietus prozektoriumi i vidu angos i cilindrus, tikrai labai uzake :(

Uploaded with ImageShack.us

Neprisijungęs Žora

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 1459
    • Žiūrėti profilį
cia jau tikrai nemazai

Neprisijungęs Liudzmaris

• Įrašai: 1313
    • Žiūrėti profilį
as tai nuemes kiek ejo isgramdziau atsuktuvu, tada uzsikuriau dujine "lietlempe" maza tokia turejau, ir deginau per visas angas, ten tada ima degt viduj viskas, palaikiau truputi, tada ispuciau kompresorium, tada pakartojau deginima gal kokius 4 kartus ir kolikas patapo kaip naujas :)

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
o deginant neperkaitinsiu jo? didele procedura ji nuimt?

Neprisijungęs Liudzmaris

• Žiūrėti profilį
nusiima gan lengvai ir greitai pas 81kw :) na as bijodamas perkaitinimo deginau per kelis kart o po biski, kaskart  atvesindamas :)

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
na ir pasijuto pagerejimas po isvalimo ? nereikes turbinos man nuimti ? nes kazkaip tie varztai man atrodo uz turbinos stovi :(

Neprisijungęs Liudzmaris

• Žiūrėti profilį
ai pas tave beske, tai manau kad reikes nuimt turba, as tai isivaliau kai galva emiau viska isardes buvau :) o pas  a4 kur db turiu tai be problemu paprastai nusiima :) o pasijaust tai gal kazkiek ir  pasijaute :) bet nieko labai pajuntamo :)

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
hm, kazin kaip ten su tuo turbinos nuemimu bus :)

Neprisijungęs 1408

• Įrašai: 157
    • Žiūrėti profilį
isiurbimo kolikas nusiema be turbos na taip etkoj parodyta vat tik nelengvai bus nes ten jau metuose ir spilkas tas atssukt nelengva gali nulust plius nesimato niekas ten gerai :D o isvalyt galima tiesiog benzo ipyli ir uzdegi tegul dega pats artimiausiu metu ketinu taip daryt nes pas mane toks pats ssss kaip pas tave :/ beje nepamirsk tai darydamas isiurbimo koliko tarpines nupirkt nes sena nemanau kad idesi vel :-]

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
Re: 1.9 tdi isiurbimo kolektoriaus valymas
« Atsakymas #13: 2011 Rugpjūčio 01, 19:06:07 »
isdeginau as jau kolektoriu su lietlempe, pagerejimo, varztai lengvai atsisuka, tik prieiti sunku