Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: bedos su automatu a6 2.5tdi quatrro tiptronik  (Skaityta 6013 kartus)

Neprisijungęs Norbertas

• Įrašai: 605
    • Žiūrėti profilį
Sveiki! gal cia jau ir buvo kalbeta apie tai, bet as neradau tad noreciau pasikonsultuoti su ismananciais :),pas mane atsirado tokia beda su automatu; perjungus is R i D arba atvirksciai pradedant iskart vaziuoti jauciasi lig kai sankaba buksuotu apsukos kyla o masina silpnai vaziuoja ipac dabar kai pasipriesinimas yra ivaziavus i kokia pusni kieme o po 3-5sek.kaip ir silpnas smugis buna lyg begi iki galo dajunktu ir tada jau jauciasi,kad traukia kaip turi but,o paskui sekancius begius meta be problemu,cia jau mano automatui galas ar dar ka per diagnostika galima pamatit ir pareguliuot?tepalai dezei keisti neperseniausei.gal yra meitru geru vilniuje dekui is anksto ;)

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
kiek matau cia nieks nesusiduret su automatu trukumais? :) gal kas patartu geru meistru vilniuje?is anksto dekoju

Neprisijungęs MARIUS26

• Įrašai: 53
    • Žiūrėti profilį
na manau, kad cia nera problemu, nes pas mane ir pilnai begius 1,2 veliau uzdaro aisku ten dungsejimu jokiu nera. o atrodo tie du begiai, kaip butu perskelti i du? ;)

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
gal tepalo dezeje per mazai? is tolo nesa i ta dalyka + nesenei keisti jie, gal neteisingai lygi pastate?

Neprisijungęs MARIUS26

• Žiūrėti profilį
kiek teiravausi pas deziu specelistus tai taip turi buti sake.

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
tepalo neziurejau, bet siandien vos davaziavau iki namu :/, pradejo durniuot visai is vietos visai vos pajuda apsuku 3000-3500 tik smirda fricine medziaga,paskui pradejo begius metit kaip nori,o paskui uzsidege visi begiai kiek suprantu cia avarinis rezimas,uzgesinau degalinei uzkurus vel tas pats begiu nemeta koki 1km prasimucinau paskui vel avarini rezima numete :/,patarkit ka darit ir kur kreiptis?

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
siandien usikuriau ant saltos deze veikia lig nieko nebutu (!?),tik man rodos kai pavazinesi ilgiau masina isils gal tepalas dezei darosi skistesnis ir pradeda durniuot tai negaliu suprasti kame reikalas negi nieks neesat susidure?

Neprisijungęs Vovacka

• Įrašai: 85
    • Žiūrėti profilį
Jei buvo isijunges avarijinis rezimas, tai gali pajungineti kompa skaityti klaidas, ju tikrai bus pilna.

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
buvau diagnostikoi taip pora klaidu buvo ta ir rodo, kad buvo isijunges avarinis rezimas lig del kazkokio klaidingo pavaos perdavimo,vienu zodziu meistrai nuleido tepala nueme dezes karteri ir pasake, kad yra drozliu lig ir nemazai tiek neturi buti,tai ir nustate, kad uzsikemsa filtras drozlem ir purvu ir siurbliui nepakanka tepalo tad nedajungia pavaros ir atsiranda tas lig buksavimas o po to smugis ir panasios bedos o, kad salta gerai vaziuoja tai sake, kad drozles nuseda ju pilnai nepakelia kol nornalei nepavazineji tai ir vaziuoja.Vienu zodziu palikau meistram sake restauruos deze apseis opie 2500lt su viskuo plius garantija pusei metu ar tai daug ar mazai nezinau,neturejau kito varianto,nusiviliau audi visai :/ paskutine pirta audi (h)mokejau uz ja 21500lt ir per metus ikisau 7500lt cia ne masina o pinigu siurblis :)

Neprisijungęs Vovacka

• Žiūrėti profilį
Tai kokios klaidos buvo, ka parode kompas? Kaip cia tau taip pasake, kad kompatas parode, kad buvo isijunges avarijinis rezimas??? Nesamone visiska. Avarijinis rezimas isijunge, kai kritines klaidos variklio ar dezes parametruose.

Jei jau frikciniai diskai pradejo dilti, tai dezes kapitalkei tikrai atejo laikas :) ziurek, kad tau senos hidromovos neidetu, nes jos isplauti praktiskai neimanoma. Uz tai ir suma gaunasi virs dvieju tukstanciu, kad keicias hidromova i restaruota. Bet meistrams liepk pravalyti hidrobloka, jei to meistrai nepadarys, gali greitai vel pareiti deze.

Neprisijungęs MARIUS26

• Žiūrėti profilį
taip ir sudegina dezes, o poto skudzesi, kad pinigu siurblys. (!?)

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
ne tik del dezes pinigu siurblis, beja as jos nedeginau atsirado beda iskart nuvariau pas zinovus nedroziau iki pilno sustojimo ;), kad pinigu siurblis tai tokru tikriauses gal sugenda ligiai tiek pat kiek ir kitu gamintoju, bet kainos tai nerealios masinai 10metu o kainos lyg butu poros metu senumo.Na dabar jau ne tai svarbu,ka nusipirkau ta ir turiu tik, kad dabar ta deze normalei atrestauruotu,kiek meistras sake tai ir gidro mova ir siurbli restauruoja viska isvalo pilnai o kaip ta patikrint ar jie manes neapmaus nezinau  :)? o del klaidu diagnostikos metu jis man ir nesake, kad avarinis rezimas buvo isijunges tai jau as jam pasakiau,jis tik pasake, kad del kazkokio klaidingo pavaros perdavimo bent jau tokia klaida buvo ir dar viena klaida kazkiokia panasi kazko kompas su dezia nesusikalbejo,tai galejo but del to,kad dezei yra drozliu ir uzsikiso filtras nepakako tepalo siurbliui ir nedajunginejo pavaros,kaip man meitras aiskino taip as ir sakau nes pats automatose beveik nieko neismanau. o su tokiu pilnu dez.sutvarkimu kaina reali 2500lt?
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Vasario 21, 11:40:51 sukūrė Norbertas »

Neprisijungęs MARIUS26

• Žiūrėti profilį
o kur nuvarei taisyti?

Neprisijungęs dariusb1978

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
Padariau as jau tokia klaida restauravau deze  tai tikrai jau to nedaryciau  geriau  paieskok kiota deze  manau  gausi 1000-1500 kai man reikejo kainavo 3500  tai  restauravau isejo irgi 3500 nes  buvo siurblys , pusle pakeite diskeli  viena plius tepalai filtras o dar plius keitimas dezes nepaskaiciuotas nes pats keiciau ,   ir ka praejo  1 metai  parejo pusle    ir vel keiciau   ir vel 2300 isejo  buciau pasikeites  kita  nebutu buve problemu su tais restauravimais taip jau buna  pas men  A6  quatro 2000m .  ir dar   nedirba ta deze mano kaip turi dirbt salta  ilgai neperjungia pavaru  silta kartais dungsteli kai uzmini  pedala gazo  greiciau na zodziu isvada buciau ta kart nupirkes kita deze manau butu geriau buve . 

Neprisijungęs Vovacka

• Žiūrėti profilį
Na as savo deze restauravau vasara, buvo surblio shlicai nupjauti, nes stovejo nuo benzininio variklio hidromova, pas mane dizelis. Seip pats pradejau daug dometis sandara deziu, daug informacijos surinkau. Taigi viskai tiksliai zinau, kad man dare, ka teikte. Iki siol detales spintoje nuo dezes guli:) Man isejo kazkur 2000Lt (surblys naujas, restaurota hidromova, tarpines, tepalai, filtras, nuemimas, montavimas). Po remonto masina jau pravaziavo apie 7000km, problemu nera, pora kart i menesi pasijungiu savo kompa tikrinu ar ka nors ismeta ar ne.

P.S restaurotos hidromovos kurias veza is lenkijos, dazniausiai atlaiko nedaugiau 40 000 km., ju kaina apie 600 Lt atiduodant sena.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Vasario 23, 17:41:48 sukūrė Vovacka »

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
na po restauracijos tai nors pusmeti garantija duoda o kaip cia sako kita deze nusipirkus pasikeisti nieks garantijos neduos, kad su ja ilgai pavazinesi po menesio ar dar greiciau gali but ligei tokia pat beda kaip ir su manaja,tai manau restauracija geriau apsimoka darit ;)

Neprisijungęs judas1256

• Įrašai: 691
    • Žiūrėti profilį
jei randi koki angal sudauzyta kuris nuvaziaves koki 200 k tai ta deze gali but pakankamai gera...

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
tai toki dar surast reikia ir suradus nemanau, kad labai pigiai ja nusipirksi :)

Neprisijungęs judas1256

• Žiūrėti profilį
yra draugai, yra pazystami lietuva juk maza, idesi pastangu ir ka nors rasi... kiekviena dalis turi savo veikimo resursus, manau deze tai pat... tai jei masina nevaziuoja del to, kad ji suluzo per puse avarijos atveju ir prabegusi yra 150 - 200 k. manau deze bus tikrai verta demesio... nors visko gali rast, gali ir po 50 k mirusia rast... as buciau ieskojes... anglu db labai daug veza i lt ypac audi vw bnw ir pan...
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Vasario 25, 16:05:41 sukūrė judas1256 »

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
na gal tu is dalie ir teisus, bet remontas jau atliktas siandien pasiemiau masina viskas ciki kol kas :),meistras sake, kad deze jau buvo ardyta ir mova chimicinta kaskas ten tekinta ar panasei.na dabar jau nesvarbu litai sumoketi masina paimta vaziuoja gerai garantija duota belieka girti kokia afigena masina audi :-] :-] :-],visiems dekui uz patarimus (h)

Neprisijungęs s4power

• Įrašai: 1370
    • Žiūrėti profilį
apsimokiau taisyt :) nes tie spikuliai ir ardytojai labai sauniai tikrina dezes ir laaaaabai daug supranta apie js darbo principus.atsisedo,uzvede ijunge draiva praleke per pieva(jei dar vaziuoja) ir parduoda kaip gera. o poto zmogus uzsidejas kaso galva,kodel nevaziuoja :D ir atgal jos tikrai nekiekvienas priims :) nebent pats pavazinesi ir poto nuims tau ja.tada dar galima bandyt tokia det. bet kokiu atveju puse metu garantija turet yra geriau...

Neprisijungęs garazasTDI

• Įrašai: 1484
    • Žiūrėti profilį
kas man asmeniskai baisiausia su naudotos dezes statytmu, tai suzinai ar gera, tik kai pastatai, ir kai suzinai kad bloga, klientas uz pakartotina dezes nuemimo pastatymo apmokejima net girdet nenori

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
Šiek tiek ne į temą - ar įjungus R turi pasigirsti / pasijausti nedidelis smūgis? D gražiai, švelniai įjungia  :V

pas mane taip, ko gero galinis reduktorius jau biski laisvuma is didziosios gumos turi

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
 na gerbemieji nenoriu gazdint ar prognuozuot as taip pat maniau, kad reduktorius laisvuma turi, kad ijungus R pasijaucia lengvas smugis o pasirodo bent jau pas mane nuo to ir prasidejo dezes galas :),pirmai tik R ijungus smugis o D viskas ciki,paskui ir D ligei taip pat,budavo vaziuoji koki 50km/h paspaudi gaza kad jau zemesne pavara permestu ir jauciasi lig silpnas smugis,veliau jau lig sankaba truputi prabuksodavo paskui smugis lig begi dajungdavo kol nedavazinejau iki galo :/,vienu zodiu dabar po restauravimo jokiu smugiu nei ijungus R nei D nei ka kita viskas grazei junginejasi bent jau kol kas,dave man ta garantija pusei metu ir meistras pasake, kad jei normalei vazinesiu 80000-100000km pravaziuosiu,kaip bus istikruju pamatisiu.gal tiek ir nereiks pakeisiu masina :) beje sake jog tepalu dezei keist nereikia.

Neprisijungęs judas1256

• Žiūrėti profilį
na gerbemieji nenoriu gazdint ar prognuozuot as taip pat maniau, kad reduktorius laisvuma turi, kad ijungus R pasijaucia lengvas smugis o pasirodo bent jau pas mane nuo to ir prasidejo dezes galas :),pirmai tik R ijungus smugis o D viskas ciki,paskui ir D ligei taip pat,budavo vaziuoji koki 50km/h paspaudi gaza kad jau zemesne pavara permestu ir jauciasi lig silpnas smugis,veliau jau lig sankaba truputi prabuksodavo paskui smugis lig begi dajungdavo kol nedavazinejau iki galo :/,vienu zodiu dabar po restauravimo jokiu smugiu nei ijungus R nei D nei ka kita viskas grazei junginejasi bent jau kol kas,dave man ta garantija pusei metu ir meistras pasake, kad jei normalei vazinesiu 80000-100000km pravaziuosiu,kaip bus istikruju pamatisiu.gal tiek ir nereiks pakeisiu masina :) beje sake jog tepalu dezei keist nereikia.
idomus poziuris...