Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: beda audi a6 2.5 tdi 110 kw apsukos iki 3000 ir viskas  (Skaityta 3012 kartus)

Neprisijungęs DALO

• Įrašai: 10
    • Žiūrėti profilį
labas visiems turiu tokia bieda su audi apsukos kyla tik iki 3000 bet man pasidare labai keista  kaip nuspaudi stabdi ir duodi gazo apsukos pakyla iki 2500 ir staigiai krinta iki110 apsuku ir prdeda purtitis motoras nesuprantu kas dedasi. ir dar vienas klausimas  del turbo ar turbinos giometrijos dali asele turi lengvai vaikscioti

Neprisijungęs raskrivuska

• Įrašai: 798
    • Žiūrėti profilį
is pradziu bent klaidas nuskaitykit ir diagnostika atlikit .

Neprisijungęs Vytiokas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2104
    • Žiūrėti profilį
Turbinos ašelės laisvumas turi būti bet labai labai minimalus kiek man žinoma, pataisykit jei klystu. O dėl apsukų siurblį žiūrėčiau ar spaudimas pakankamas. Diagnostika viską pasakytų.

Neprisijungęs saidaaure

• Įrašai: 97
    • Žiūrėti profilį
Netoli oro filtro ten kur stovi dacikas su dviejom fiskutem pamegink jas patikrint. :) Gal pades. :-)

Neprisijungęs saidaaure

• Įrašai: 97
    • Žiūrėti profilį
Man buvo ta pati beda jai ne tos fiskutes tai tegul ziuri visa vakuma jai vakumas ok gali but kad vakuminis akumuliatorius po vairuotojo puses posparniu bent pas mane tai jis nelaikydavo vakumo ir dingdavo turbinos valdymas.

Neprisijungęs arunas_307

• Įrašai: 29
    • Žiūrėti profilį
Man su A4 q 2.5 tdi 110 kw irgi nutiko panašiai: valiau alsuoklio filtrą, buvau nuėmęs turbiną, viską surinkau, vedasi gerai, laisvos apsukos normalios, apie 800, bet padavus gazo, apsukos pakyla iki 1100 ir tokios lieka, nežiūrint pedalo padėties. Užgesinus ir vėl užvedus, viskas kartojasi. Kas galėtų būti?

Neprisijungęs Vytiokas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2104
    • Žiūrėti profilį
Akseleratoriaus daviklis, arba laidai. Man lygiai taip pat buvo.  Buvo garažiniam servise pakeistas daviklis, nepadėjo. VW centre rado kad laidai kažkur trumpino sutvarkyta 300lt.

Neprisijungęs noggano

• Įrašai: 23
    • Žiūrėti profilį
nesigirdi paspaudus gazo oro svilpimo?

Neprisijungęs arunas_307

• Žiūrėti profilį
Pas mane nesigirdi nieko. Ant laisvų dirba gražiai, padavus gazo apsukos pakyla iki 1100 ir taip laikosi nepriklausomai nuo gazo pedalo padėties, po kokios minutės pradeda mirksėti žv. pakaitinimo lemputė, jokių pašalinių garsų.

nesigirdi paspaudus gazo oro svilpimo?

Neprisijungęs juozasu

• Įrašai: 780
    • Žiūrėti profilį
Pas mane nesigirdi nieko. Ant laisvų dirba gražiai, padavus gazo apsukos pakyla iki 1100 ir taip laikosi nepriklausomai nuo gazo pedalo padėties, po kokios minutės pradeda mirksėti žv. pakaitinimo lemputė, jokių pašalinių garsų.

Stabdziu mygtukai nesinchroniskai dirba arba kaip jau rase, gazo potenciometras. Nenorit diagnostikos darytis? Ar bent klaidas nusiskaityti (bus klaida nes "pradeda mirksėti žv. pakaitinimo lemputė")

Neprisijungęs Norbertas

• Įrašai: 605
    • Žiūrėti profilį
Turbinos ašelės laisvumas turi būti bet labai labai minimalus kiek man žinoma, pataisykit jei klystu. O dėl apsukų siurblį žiūrėčiau ar spaudimas pakankamas. Diagnostika viską pasakytų.
Vytiokai jis klause ne del turbo aseles o del geometrijos tai ji turi vaikscioti lengvai,kad vakumas ja galetu valdyti (h)

Neprisijungęs arunas_307

• Žiūrėti profilį

Stabdžių mygtukai? Stabdžiai veikia, galiniai stopai užsidega. Klaidas nuskaityti gerai būtų, bet neturiu įrangos, o iki serviso turbūt nepajėgčiau nuvažiuoti, nes mašina dirba tik ant laisvų, o pakeliui didelė įkalnė. Jei neišeis kitaip, teks tempti į kalną ant šlipso.

Gal kas iš vilniečių su klaidų skaitytuvu galėtų privažiuoti, Liepkalnio g. rajone?

A.

Stabdziu mygtukai nesinchroniskai dirba arba kaip jau rase, gazo potenciometras. Nenorit diagnostikos darytis? Ar bent klaidas nusiskaityti (bus klaida nes "pradeda mirksėti žv. pakaitinimo lemputė")

Neprisijungęs juozasu

• Įrašai: 780
    • Žiūrėti profilį
Stabdžiai veikia, galiniai stopai užsidega.
Galiniams stopams "neįdomu" ar abu mygtukai sinchroniškai dirba ar ne.

Neprisijungęs vidasbartosevicius

• Įrašai: 25
    • Žiūrėti profilį
O gALIT KAS IKELT VISA VAKUMO SCHEMA SU FOTKEM A6 2,5 TDI

Neprisijungęs wilmiz

• Įrašai: 599
    • Žiūrėti profilį
cia panasi

Neprisijungęs vidasbartosevicius

• Įrašai: 25
    • Žiūrėti profilį
Maciau ja bet reiktu butent a6 nuotrauku variklio ar panasiai

Neprisijungęs povivilas

• Įrašai: 234
    • Žiūrėti profilį
viskas tas pats tik N239 voztuvas valdo sklende kuri yra ne EGR voztuve o isiurbimo kolektoriuje.

Neprisijungęs arunas_307

• Žiūrėti profilį
Klaida nuskaityta, gazo potenciomentras.

Pereinu į temą

http://www.audiklubas.com/forumas/dyzeliniai-varikliai/audi-a4-2-5tdi-110kw-nepriima-gazo-padekit/msg1379656/#msg1379656

kuri labiau atitinka mano atvejį.

A.

Neprisijungęs arunas_307

• Žiūrėti profilį
Jei tai V6 2.5 TDI 110 kW, ten įsiurbimo kolektoriuje sklendžių nėra.

A.

viskas tas pats tik N239 voztuvas valdo sklende kuri yra ne EGR voztuve o isiurbimo kolektoriuje.

• Žiūrėti profilį
Jei tai V6 2.5 TDI 110 kW, ten įsiurbimo kolektoriuje sklendžių nėra.

A.

blogai informuotas  busit apie sklendziu nebuvima :)

Neprisijungęs arunas_307

• Žiūrėti profilį
Taigi kurioje vietoje ta sklendė?

A.

blogai informuotas  busit apie sklendziu nebuvima :)

• Žiūrėti profilį
Taigi kurioje vietoje ta sklendė?

A.

prie vairuotojo puses zibinto

Neprisijungęs Arminis

• Įrašai: 305
    • Žiūrėti profilį
Kad apsuku nekelia, didele tikimybe, kad degimas netinka. Buvo ir man toks atvejis su 2,5tdi v6 110kw

Neprisijungęs Donce25

• Įrašai: 12
    • Žiūrėti profilį
turbinos asele gali buti uzstrigusi arba sunkiai vaiksto, nes kaip vakumas pakelia poto nenusileidzia i sawo vieta  ir nepakyla kiek reikia , bent jau man taip buvo , masina ilgai buvo stovejus