Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Baltai dumija a2 vs a2 (Video)  (Skaityta 1643 kartus)

Neprisijungęs herounique

• Įrašai: 732
    • Žiūrėti profilį
Baltai dumija a2 vs a2 (Video)
« Topic Start: 2012 Lapkričio 19, 18:21:20 »
Sveiki si problema man jau gan senokai, uzkurus ryte pasipila baltais dumais su tepalo kvapu (skaiciau jei kvapas tai gali leisti ausinimo skystis, taciau jis pas mane nedingsta), uzkaista motoras viskas ok, stai imetu pora video kur sulyginau su draugo a2 mano jau buvo pravaziavus 1km o pilkoji katik uzkurta is po nakties, beto isiklausius i varykli maniskis dirba garsiau labiau girdisi kauksejimas.
http://youtu.be/RuE2myuYuBg
http://youtu.be/A5JnD9f9I1g

Tai pora kartu smarkiau pagazavus liko tepalo zyme,
http://imageshack.us/photo/my-images/849/img1177in.jpg/

pries 9k km buvo restauruota turbo, nes jau leido tepala , bet as nemanau jog per 9k. km as dar nesugebejau isdeginti tepalo kuris pateko i sistema kol buvo bloga turba  :think: galvoju gal sitai turbai kazkas blogai? taciau cia buvau pas no one tai ziurejo per kompa jog pucia gerai reiskias ir ji sureguliuota gerai, tuo paciu ziurejo ir purkstukus viskas gerai.. bet vat dar problemele yra jog ant 1.5 rpm jauciasi vibracija, pakelus virs 2rpm ar zemiau 1.5rmp vibrancijos nesijaucia, o masina apskritai pradeda traukti tik nuo 2.5 rpm jau tikrai lekia, o iki to vaziuoja bet be turbo -.- silpnokai. Ir nerandu problemos, kame reikalai , gal susiduro kas nors , ar i ka man reiketu atkreipti dar demesi ? (z)

Neprisijungęs 1408

• Įrašai: 157
    • Žiūrėti profilį
Ats: Baltai dumija a2 vs a2 (Video)
« Atsakymas #1: 2012 Lapkričio 20, 00:33:47 »
gal kai salta tiesiog nesusitepa salnikai normaliai jie yra kieti todel leidzia tepala i vidu na pvz man taip yra ryte dumyja kvapas ismetamuju dumu toks nemalonus tik susyla nieko nei dumu nieko tai teks gumytes pasikeist voztuvu :) gal ir tau todel taip:)

Neprisijungęs herounique

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2012 Lapkričio 20, 00:44:05 »
gal kai salta tiesiog nesusitepa salnikai normaliai jie yra kieti todel leidzia tepala i vidu na pvz man taip yra ryte dumyja kvapas ismetamuju dumu toks nemalonus tik susyla nieko nei dumu nieko tai teks gumytes pasikeist voztuvu :) gal ir tau todel taip:)
Ta prasme tu pasikeitiai gumytes ir viskas gud pasidare? Bangiai kainavo sis malonumas? Ar daug darbo

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2012 Lapkričio 20, 00:57:11 »
tu paimk bele koki tvarkinga dyzeli, kai temp starto metu zemiau 5 laipsniu, visi jie padumija, nes kuro norma riebesne eina. Pas mane visom tdi dyzelinem taip buvo ir yra ir tai normalu ziurint bent jau pagal vaizda is tavo video. Jei jau degintu tepalus tai ir siltai tas dumas butu arba ant apkrovos.

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2012 Lapkričio 20, 08:23:54 »
tu paimk bele koki tvarkinga dyzeli, kai temp starto metu zemiau 5 laipsniu, visi jie padumija, nes kuro norma riebesne eina. Pas mane visom tdi dyzelinem taip buvo ir yra ir tai normalu ziurint bent jau pagal vaizda is tavo video. Jei jau degintu tepalus tai ir siltai tas dumas butu arba ant apkrovos.
  (y) Visiškai teisingai pasakyta

Neprisijungęs herounique

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2012 Lapkričio 20, 11:24:42 »
O kiek as cia pravaziavau 8 k. Km ir teko dapylti 1l. Tepalo -.- kur jis galejo dingti jei ne pro turba? Dabar dapyliau lyg ir nedingsta , nes buvo kelione ir teko biski pagresti, gal tepalas del to dinga. Na daba salciu kaip ir nebuvo, taciau pas drauga nedumij visai :s beto kuras vienodas. Is kur jis gali pasidaryti riebesnis -.- kaip del oro srauto maruokles? Kalta gali but? Beto greit turesiu laida vagcom su juo kaip patikrinti Matuokle

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2012 Lapkričio 20, 21:20:55 »
Per tokį kiekį km nieko labai baisaus tas nuėdimas, ypač jei pavaikai.