Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: B4 1.9TDI šalta labai dūmyja  (Skaityta 5693 kartus)

Neprisijungęs intodust

• Įrašai: 8
    • Žiūrėti profilį
B4 1.9TDI šalta labai dūmyja
« Topic Start: 2011 Spalio 26, 12:04:12 »
Sveiki , yra tokia problema su Audi 80 B4 94m. 1.9 TDI šalta labai dumyja baltu dūmu (kvapas kaip nesudegusio dyzelio), vos tik išyla dūmai dingsta. Variklis tepalų nevalgo, kompresija gera, degimas sureguliuotas , pažystamas liepė pasidaryti diagnostika kuro purkštukams , bet nesinori kišti pinigų veltui tai norėjau pasikonsultuoti su jumis , ačiū iš angsto !  ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Spalio 27, 14:49:08 sukūrė Leopoldas »

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1741
    • Žiūrėti profilį
Ar tikrai dūmai ? Ne garai ?  :)

Neprisijungęs intodust

• Žiūrėti profilį
Nežinau , o kaip nustatyti ?  :D nelabai nusimanau tokiuose dalykuose...

Neprisijungęs Nutas

• Įrašai: 50
    • Žiūrėti profilį
maziau imk i galva

Neprisijungęs intodust

• Žiūrėti profilį
na kitos audi b4 taip nedūmija , vistiek kažkas negerai ...

Neprisijungęs Nutas

• Įrašai: 50
    • Žiūrėti profilį
jokio skirtumo ar b4,ar a4,ar a6,jei salta dumija,tai dar nieko blogo

Neprisijungęs egiss23

• Įrašai: 33
    • Žiūrėti profilį
Re: B4 1.9TDI šalta labai dūmyja
« Atsakymas #6: 2011 Spalio 27, 18:54:56 »
as prie to pacio kad naujos temos nekurt,(temos autorius gal nesupyks)mano b4 1.9tdi irgi salta dumyja ir baisiai(tikrai ten garai),baltais dumais apsipyla,o pasila ir viskas normaliai buna,kas gali buti,pas mane neveikia temp,daviklis,ir viena ar dvi zvakes,bet ji apsipyla dumais nesvarbu ar lauke plius ar minus temp.

Neprisijungęs intodust

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2011 Spalio 27, 21:41:31 »
as prie to pacio kad naujos temos nekurt,(temos autorius gal nesupyks)mano b4 1.9tdi irgi salta dumyja ir baisiai(tikrai ten garai),baltais dumais apsipyla,o pasila ir viskas normaliai buna,kas gali buti,pas mane neveikia temp,daviklis,ir viena ar dvi zvakes,bet ji apsipyla dumais nesvarbu ar lauke plius ar minus temp.

tai va va pas mane panasiai, na ryt nufilmuosiu ir parodysiu kaip viskas yra

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2011 Spalio 27, 22:35:12 »

tai va va pas mane panasiai, na ryt nufilmuosiu ir parodysiu kaip viskas yra

Greiciausiai net neverta patarineti pasitikrinti purkstukus, nes greiciausiai jau myza , o ne purskia, bet jeigu neiseina net temperaturinio pasikeisti, tai purkstuku tikrinimas visai neimanomas darbas.

Neprisijungęs egiss23

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2011 Spalio 28, 02:40:06 »
pas mane purkstukai pries savaite laiko buvo visi 4 pakeisti ir tuo paciu patikrinti,tai nemanau kad jie kalti

Neprisijungęs ceshke

• Įrašai: 19
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2011 Spalio 30, 18:26:02 »
sveiki as kad nekurciau naujos temos tai cia paklausiu. pas mane salta dumija dingsta antifrizas vieni meistriukai sake lyg ir per tarpine bega,as paziuriu tarpine lyg ir nesenai keista butu nes matos toks pimpux islindes sviezias nuo anos sakau gal uztektu tik daverzt kas ismanot padekit prasau. b4 66kw.

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2011 Spalio 30, 18:54:48 »
Nepades ;) Jei dingsta antifrizas,tai reik kelt galva,tvarkyt,slifuot ja,keist tarpine ;)

Neprisijungęs ceshke

• Įrašai: 19
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2011 Spalio 30, 19:04:20 »
nu jasna teks vel krapstyt bpinigine, sakau gal butu padeje daverzimas, o is ko dar galeciau sprest ar kokio daktaro nera ipilta kad nebutu bereikalingas tarpines keitimas ir lt kisimas, gal butu imanoma patikrint ar nera ko suburta?

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2011 Spalio 30, 19:06:01 »
Pamatyt,bent kiek aš žinau galima tik išleidus tepalą ;)

Neprisijungęs bojarinas

• Įrašai: 224
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2011 Spalio 31, 10:28:59 »

reiktu pradeti nuo pakaitinimo zvakiu.
Kadangi zvakes kaista dar kuri laika uzkurus varikli.
nekaitinant-nesudega kuras-dūmina

http://www.youtube.com/user/bojarinas1965#p/u/27/QdYABlAUReA

video kontroline lempute pajungta lygiagreciai kaitinimo zvakems ir todel matyti kiek laiko jos dar kaitina

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2011 Spalio 31, 13:18:49 »

video kontroline lempute pajungta lygiagreciai kaitinimo zvakems ir todel matyti kiek laiko jos dar kaitina
Nu bentjau ceskei,beskei tdi ,patys tikrinom su testeriu kiek po uzkurimo kaitina zvakes,tai tikrai ne toki laiko tarpa kaip tavo toyota, mums kiek ziurejom max 5 sekundes dar kaitina uzgesus lemputei

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2011 Spalio 31, 13:25:43 »

Nu bentjau ceskei,beskei tdi ,patys tikrinom su testeriu kiek po uzkurimo kaitina zvakes,tai tikrai ne toki laiko tarpa kaip tavo toyota, mums kiek ziurejom max 5 sekundes dar kaitina uzgesus lemputei

A6C5 kaitina apie 40 s po uzkurimo, kitom priklausomai nu oro temperaturos dar kaitina iki 1,5 min.

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2011 Spalio 31, 13:38:43 »
Na įdomiai tada  8:8 ,nes beškėj žiūrėjom ir parduotoj ceškėj na sakau max ten 5-10 s pakaitina dar kai lempute uzgesta

Neprisijungęs bojarinas

• Įrašai: 224
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2011 Spalio 31, 18:10:03 »
sprendimas yra toks-pakeisti neveikiancias pakaitinimo zvakes nesigilinant kiek sekundziu jos kaitina uzvedus varikli...Ar kas nesutinkant?

Neprisijungęs egiss23

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2011 Spalio 31, 20:11:21 »
as ir taip manau,reiks pasikeist ir ziuret kaip tada bus,man dar tokia mintis yra kad gal del purkstuku taip meta duma salta,nes pas mane stovejo visi 4 purkstukai po 246 bar,o dabar stovi po 190 bar,nors man sake kad tipo del ju negali mest dumo,nes viska padare kaip turi buti,seip trauka ta pati ir kuro sanaudos liko tos pacios atrodo

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2011 Spalio 31, 20:46:49 »
as ir taip manau,reiks pasikeist ir ziuret kaip tada bus,man dar tokia mintis yra kad gal del purkstuku taip meta duma salta,nes pas mane stovejo visi 4 purkstukai po 246 bar,o dabar stovi po 190 bar,nors man sake kad tipo del ju negali mest dumo,nes viska padare kaip turi buti,seip trauka ta pati ir kuro sanaudos liko tos pacios atrodo

Aisku, kad gali del purkstuku buti, tu to kuris sake paklausk, kam tada is viso raso tuos bar.Dar reiktu ir degima pasitikrinti.

Neprisijungęs egiss23

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2011 Spalio 31, 21:04:08 »
na degima nustatynejo per nauja,seip vedas gerai,kad tik salta reikia biski pasukt starteriu,o del purkstuku jei daleiskim man jie netiktu tai manau turetu man pastoviai duma mest tiek salta tiek silta

Neprisijungęs Leksas

• Įrašai: 43
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2011 Lapkričio 09, 12:41:26 »
Nuimk variklio galva, galva slifuok, dek nauja tarpine, tvarkingai priverzk galva ir vaziuok:)
Dar varijantas, tavo variklio turbinos rieboksliai susideveje...tokiu atveju, perki kita turba arba restauruoji, arba siaip nekreipi demesio:) (kai susidevi rieboksliai turbos("salnikai"-ps.) varo tepala i isiurbima, kai masina uzgesinama, po vaziavimo, tai nuo kolektoriaus sieneliu subega tepalas i cilindrus ir uzvedus(pastovejus)-dumyja...veliau po kokiu 5-10 min duminimas dingsta.
Degima paciam galima gerai nustatyt, tik pagal zymes tvarkingai isstatyt reika;)
Ir tam tkrus irankius turet:) 4.5mm plokstele ir 15.3mm strypelis ir degimas pareina ant svenciu:)

Ziuriu xebryte tik vazinet mokat...:) kiekvienam savo kaip sakant....:)

Neprisijungęs 1408

• Įrašai: 157
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2011 Lapkričio 09, 16:27:23 »
Nuimk variklio galva, galva slifuok, dek nauja tarpine, tvarkingai priverzk galva ir vaziuok:)
Dar varijantas, tavo variklio turbinos rieboksliai susideveje...tokiu atveju, perki kita turba arba restauruoji, arba siaip nekreipi demesio:) (kai susidevi rieboksliai turbos("salnikai"-ps.) varo tepala i isiurbima, kai masina uzgesinama, po vaziavimo, tai nuo kolektoriaus sieneliu subega tepalas i cilindrus ir uzvedus(pastovejus)-dumyja...veliau po kokiu 5-10 min duminimas dingsta.
Degima paciam galima gerai nustatyt, tik pagal zymes tvarkingai isstatyt reika;)
Ir tam tkrus irankius turet:) 4.5mm plokstele ir 15.3mm strypelis ir degimas pareina ant svenciu:)

Ziuriu xebryte tik vazinet mokat...:) kiekvienam savo kaip sakant....:)
(+)

Neprisijungęs zydrunasA4

• Įrašai: 1005
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2011 Lapkričio 09, 19:43:48 »
noreciau pamatit turbinos salnika, kad ivores tai taip bet salniku neteko matit. :-]