Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: B4 1.9tdi kai salta ar dregna ties 110km/h nustoja traukt  (Skaityta 1237 kartus)

Neprisijungęs Yozh

• Įrašai: 97
    • Žiūrėti profilį
tai va, nezn kas gali but, kai vaziuoji wiskas normaliai. kai pasieki 110~ jaucias toks lyg permetimas ir reik pamaigyt gazo pedala kad greitetu masina daugiau, td lyg permusa wiska ir wel kyla greitis. Gal zinot kas gali but?:)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Spalio 18, 22:58:09 sukūrė Leopoldas »

Neprisijungęs egi2lis

• Įrašai: 37
    • Žiūrėti profilį
uzsiglusink EGR voztuva, turetu del to masina duma mest gausiai, cia mano nuomone.

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
tai va, nezn kas gali but, kai vaziuoji wiskas normaliai. kai pasieki 110~ jaucias toks lyg permetimas ir reik pamaigyt gazo pedala kad greitetu masina daugiau, td lyg permusa wiska ir wel kyla greitis. Gal zinot kas gali but?:)

diagnostika.

Kiek pamenu, TDI važiuojant 110km/h apsūkos apie 2.5k RPM. o kaip kitomis pavaromis tame pačiame apsūkų diapazone?

Neprisijungęs splin911

• Įrašai: 136
    • Žiūrėti profilį

man būdavo 100 km/ha ir rūkyk. pakeičiau kuro filtrą ir atsigavo. mašina ta pati.

Neprisijungęs Yozh

• Žiūrėti profilį
kuro filtras neseniai keistas, nes buwau dawares iki to, kad  geso jau:DD  ir galwojau kazka kad wandens gal kokio yra ar siaip sala.. su ketwirta apie 100 atrodo
su trecia 80~ gal nepamenu nelb atkreipiau.

Neprisijungęs Yozh

• Žiūrėti profilį
dabar turiu truputi problemu su tepaliukais, pasikrapstysiu ten, tada galwosiu ar diagnostika waryt, ar wel kuro filtra pakeist:}

Neprisijungęs y4m4d4

• Įrašai: 776
    • Žiūrėti profilį
Prikelsiu tema: b4 tdi 66kw ties 2000aps. jauciasi toks kaip autorius rase barjeras.... nelabai ilgai uztrunkantis, iki 2000 kila poto akimirksniu nebetraukia ir laikant gaza vel atsigauna.... pavaroms itakos neturi, su bet kuria pavara tai yra. gal kas susidure, patarsit kanors? anksciau to nebuvo vaziujant, budavo kad dirbant ant laisvu trumpam nukrisdavo apsukos ir vel pakildavo... patarkit nuo ko pradet. Dekoju
Si ryt sakyciau ilgokai suko, bet uzsivedus iskart uzgeso. antru bandymu uzsikure bet i gaza neregavo. Patarkit kas galetu buti  ?!?
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gruodžio 08, 08:57:51 sukūrė y4m4d4 »