Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A3 1.9 TDI 66kw. Sunkiai kuriasi  (Skaityta 3447 kartus)

Neprisijungęs FoXaZ

• Įrašai: 12
    • Žiūrėti profilį
A3 1.9 TDI 66kw. Sunkiai kuriasi
« Topic Start: 2011 Gruodžio 02, 16:35:17 »
Sveiki, turiu Audi a3, 2001m. 1.9 TDI 66kw. nezinau kas yra bet Salta sunkiai kuriasi, Silta kuriasi gerai. Per Vag Com Rankiniu budu nustates degima pagal 04 Kanala mano TDI graph atsiduria per vidury, taciau taipogi sunkiai kuriasi. Jei nustatau pagal TDI Graph, tada pagal 04 kanala degimas Velyvas, Gal kas Esate susidure su panasia problema? Zvakes patikrinau- Visos dirba, Akumas naujas, Skaiciau kad gali buti vandens temperaturos Daviklis- bet ir tas veikia.
Salta kuriasi Is mazdaug 3~ Apsuku, Silta is Puses, Gal kas nusimanot?
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gruodžio 02, 16:43:19 sukūrė FoXaZ »

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
Re: A3 1.9 TDI 66kw. Sunkiai kuriasi
« Atsakymas #1: 2011 Gruodžio 02, 16:49:43 »
a kodel pagal 4 kanala nustatineji?

Neprisijungęs FoXaZ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2011 Gruodžio 02, 16:52:13 »
Seip Esu skaites kad Pagal 04 Reik nustatinet istiesu Nes ten Yra "Specified"(koks turetu buti) ir "Actual Start" (dabartinis Degimas), bet ,kad ir pagal TDI Graph nustatineciau Vistiek sunkiai kuriasi.
Kaip suprantu TDI Graph ir 04 ira taspats, tik vienas isreikstas Skaiciais kitas grafiku.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gruodžio 02, 16:55:45 sukūrė FoXaZ »

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2011 Gruodžio 02, 17:13:23 »
Skaiciau kad gali buti vandens temperaturos Daviklis- bet ir tas veikia.

O kaip patikrinti jį, ar teisingai veikia?

Neprisijungęs FoXaZ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2011 Gruodžio 02, 17:21:12 »
jei nori pamatyti ar tiksliai veikia gali isijungti Kompa ir matyti kaip skaiciai keiciasi. Dideja antifryzo temp. , bet turbut kaip ir Kuro temp. davikly pamerkes i vandeny gali pamatuot jo voltaza ar omus, su voltmetru.
As sumaisiau, norejau pasakyti, kad pas mane "Kuro temperaturos sensorius" veikia jis irgi buna siektiek atsakingas uz Degima.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gruodžio 02, 17:34:44 sukūrė FoXaZ »

Neprisijungęs mindziux

• Įrašai: 668
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2011 Gruodžio 02, 22:29:16 »
o starteris kaip savo beskei uz 10 lt pasikeiciau ivores isivaliau dulkes ir visa dumbla susikaupusi viduje ir tikrai vedimasis pagerejo, nors pas mane akumas jau 2metai ir mazesnis negu priklauso bet db tokiu oru galiu net nekaitint o iki tol saltam irgi tekdavo kokius 3 kartus apverst  :)

Neprisijungęs bachuriukas22

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2011 Gruodžio 03, 10:30:32 »
Sveiki, turiu Audi a3, 2001m. 1.9 TDI 66kw. nezinau kas yra bet Salta sunkiai kuriasi, Silta kuriasi gerai. Per Vag Com Rankiniu budu nustates degima pagal 04 Kanala mano TDI graph atsiduria per vidury, taciau taipogi sunkiai kuriasi. Jei nustatau pagal TDI Graph, tada pagal 04 kanala degimas Velyvas, Gal kas Esate susidure su panasia problema? Zvakes patikrinau- Visos dirba, Akumas naujas, Skaiciau kad gali buti vandens temperaturos Daviklis- bet ir tas veikia.
Salta kuriasi Is mazdaug 3~ Apsuku, Silta is Puses, Gal kas nusimanot?

Audi a3, 1998m. 1.9 TDI 66kw.
Sweiki, pas mane irgi panasi problemele, tik salta ir karsta sunkiai kuriasi, o truputi pasilus greiciau uzsikuria, gal kas patartu nuo ko pradet ieskot ?
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gruodžio 03, 10:32:38 sukūrė bachuriukas22 »

Neprisijungęs FoXaZ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2011 Gruodžio 03, 14:48:18 »
Na pas tave tai turbut degimas akivaizdiai per velyvas, jei ir silta sunkiai kuriasi. bet esu toky bairy girdejas kad jei silta sunkiai kuriasi gali but holo daviklis.

Neprisijungęs FoXaZ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2011 Gruodžio 03, 14:52:36 »
Pas mane labai idomiai pakaitinimo zvakes veikia. Kai ijungi degima jos nekaitina, taciau kaip uzkuri jos pradeda kaitint, ar taip turi buti?
Bet juk uz jas atsako kompas pats.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2011 Gruodžio 03, 14:53:33 »
Na pas tave tai turbut degimas akivaizdiai per velyvas, jei ir silta sunkiai kuriasi. bet esu toky bairy girdejas kad jei silta sunkiai kuriasi gali but holo daviklis.

Holo daviklis  :O Kur jis stovi pas dyzeli?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2011 Gruodžio 03, 14:56:02 »
Pas mane labai idomiai pakaitinimo zvakes veikia. Kai ijungi degima jos nekaitina, taciau kaip uzkuri jos pradeda kaitint, ar taip turi buti?
Bet juk uz jas atsako kompas pats.

Pagal ka nusprendei, kad kaitina? Ant skydelio pakaitinimo lempute dega ar mirksi? Paijungus kompa zymiai aiskiau viskas pasidarytu.

Neprisijungęs FoXaZ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2011 Gruodžio 03, 15:07:53 »
Su lempute viskas gerai jinai uzsidega kai pasuku degima ir po kel. sec. uzgesta. O patikrinau zvages, prijunges lempute- prie zvakiu.

Neprisijungęs FoXaZ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2011 Gruodžio 03, 15:08:47 »

Kur matuoja smagraty. skaiciuoja alkuninio veleno apsisukimus

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2011 Gruodžio 03, 15:21:54 »

A, o tai as galvojau , kad ten stovi Crankshaft sensor

Neprisijungęs FoXaZ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2011 Gruodžio 03, 15:28:27 »

A, o tai as galvojau , kad ten stovi Crankshaft sensor
Siaip jau yra camshaft (velenelio) ir crankshaft (alkuninio veleno"Holo") davikliai. Jie veikia holo ar kuriuo kitu principu. Paskirtis butu tiksliai zinoti variklio apsukas, kad tinkamai apskaiciuoti zvakiu ir purkstuku laikus (cia kai elektroninis uzdegimas). Ankstesniuose varikliuose su mechaniniu uzdegimu ta atlikdavo mechaninis skriejiklis (distributor).
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gruodžio 03, 15:32:50 sukūrė FoXaZ »

Neprisijungęs mindziux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2011 Gruodžio 03, 18:16:07 »
Su lempute viskas gerai jinai uzsidega kai pasuku degima ir po kel. sec. uzgesta. O patikrinau zvages, prijunges lempute- prie zvakiu.
reiskias itampa ateina, o kaip pati zvake ? tikrinai issukes ar su laiduku tikrinai kaip kibirksciuoja ?

Neprisijungęs FoXaZ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2011 Gruodžio 03, 18:33:33 »
Issukes tikrinau, Su zvakem ten itampa ateina normali. apie 0.7 V o turi buti 0.8~, as tik galvojau kad labai keista jog jos pradeda kaitint tik uzkurus o ne igungus degima, tai gal kas su kompu gali but.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gruodžio 03, 18:36:41 sukūrė FoXaZ »

Neprisijungęs mindziux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2011 Gruodžio 04, 00:01:27 »
zn man atrodo tik ar istikruju atrodo kad tu visko tiek girdejes bet nk pats nebandes ir nesupranti kaip kas veikia, tos zvakes tikrai nekais jei trau itampa ateina tik po 0,8 ir net kontrolke nuo tiek neswies kaip tu gali sakyt kad jos geros, kaip tu jas tikrinai gali pasakyt ?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2011 Gruodžio 04, 00:11:51 »
Issukes tikrinau, Su zvakem ten itampa ateina normali. apie 0.7 V o turi buti 0.8~, as tik galvojau kad labai keista jog jos pradeda kaitint tik uzkurus o ne igungus degima, tai gal kas su kompu gali but.

O kokia variklio temperatura kompas mato, su vagu ziurejai, bandei atjunges temperaturini davikli ziureti, ar dega pakaitinimas is karto ? O testa su kompu zvakem darei?

Neprisijungęs FoXaZ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2011 Gruodžio 07, 19:04:37 »
zn man atrodo tik ar istikruju atrodo kad tu visko tiek girdejes bet nk pats nebandes ir nesupranti kaip kas veikia, tos zvakes tikrai nekais jei trau itampa ateina tik po 0,8 ir net kontrolke nuo tiek neswies kaip tu gali sakyt kad jos geros, kaip tu jas tikrinai gali pasakyt ?
na zinai as tik beda issiaiskint bandau o nepersu savo girdejimu ar ideju kitiems, as tik sakau ka as pats maciau tad jei nepatinka tai isvis neskaityk ir net nerasyk

Neprisijungęs FoXaZ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2011 Gruodžio 07, 19:06:09 »
Nu turbut supratau kas ira, su degimu viskas tvarkoj ir davikliais, taciau kaip kaskas jau minejo siandien paziurejau jog is kuro filtro per letai ateina kuras, tai turbut sistemoje ora kaskada pagavo, delto ir veluoja